FormationUngdomsuddannelse og skoler

Samtale med forældrene på "dit barn"

Før det fyldte tre børn tilbringer det meste af deres tid tæt på mor. Det er forældrene er engageret i en periode med træning af de fremtidige medlemmer af samfundet. Når et barn går i børnehave, for at hjælpe mor og dads kommer plejepersonale. I skolen kalder den vigtige rolle, som lærere har spillet. Fra den rigtige samspil mellem parterne afhænger af, hvor en person vokser op, vil han behandler andre. Tal med forældrene - en vigtig form for kommunikation, som hjælper med at identificere problemer i familien. Sammen med læreren eller psykolog, mor og far gør alt for den normale udvikling af barnet.

Tilpasning til børnehave

Et besøg i en børnehave - en ny og temmelig vanskelig fase i livet for barnet og hans forældre. På hvor godt et barn vil tage en tilpasningsperiode, det afhænger af den videre udvikling og kommunikation med jævnaldrende. Derfor bør den første samtale med sine forældre i børnehaven henvende sig til den fremtidige udarbejdelse af barnet Går til børnehaveklasse. Undervisere og psykologer skal mødes med mødre og fædre et par måneder, før barnet begynder at gå i børnehave.

Oprindeligt pædagoger har brug for at finde ud af, hvordan uafhængige et barn. I børnehaven barnet skal have til at gå til puljen, at være i stand til at holde en ske. Ved tre år, ikke alle børn er i stand til at tale. Men for at opfylde de grundlæggende færdigheder - opgave forældre. Det er grunden til samtalen med sine forældre i børnehaven holdes på forhånd. Hvis barnet ikke er i stand til at bruge toilettet eller ikke kan brødføde sig selv, bør hans mor undervise.

Af stor betydning er også den psykologiske forberedelse. Barnet skal vide, hvilken institution han vil deltage. Psykologer anbefaler at introducere barnet til gartneriet på forhånd. Du kan komme til stedet i børnehaveklassen, til en vis tid at tilbringe her med de ældre fyre. Desuden bør forældrene tale med deres børn. Moms nødt til at fortælle dig, hvordan det vil blive bygget børnedag, hvor han vil begynde at deltage i børnehave. Det er ikke nødvendigt at skjule det faktum, at barnet vil bruge tid i en institution uden en mor.

forældre fejltagelser

Nogle børn hurtigt tilpasset børnehaver, andre for et år gråd, bare hørt udtrykket "børnehave". Og alt sammen fordi i det andet tilfælde, forældrene indrømmer en række fejl i barnets tilpasning til et nyt liv. Samtaler med forældre i børnehaven skal dække emner relateret til den tilstand af dagen barnet. Hvis barnet er vant til at gå i seng kl 23:00 og vågne op klokken 10:00, vil det være vanskeligt at tilpasse sig en anden måde. På et tidligt stigning barnet vil være lunefuld, og camping i haven vil være forbundet med denne slid. Juster form for fremtidig elev førskole er nødvendig i flere måneder.

Hurtig afgifter - en anden fejl af moderne forældre. Moms tror, at gøre det rigtige, hvis du giver dit barn mulighed for at sove lidt længere om morgenen. Men i de fleste børnehaver er nødvendigt at nå frem til 09:00. Som et resultat, er nødt til at skynde sig at klæde barnet. Nervøs, ikke kun barnet, men også moderen. Samtidig betyder det ikke tid til ømhed, som er så nødvendig barn før afskeden med deres forældre for en dag.

I løbet af samtaler med forældre, psykologer anbefale mere tid gives til barnet er om morgenen. Dette giver dig mulighed for at genoplade batterierne for dagen, som den mest barn og mor. Ømhed - et vigtigt element i den harmoniske udvikling af personlighed.

Arbejde med udsatte familier

Familier med lav social status, som de voksne medlemmer af forskellige årsager ikke kan klare deres ansvar, anses for at være ringere stillet. I sådanne tilfælde, primært påvirker børn. Hvis et barn begynder at deltage børnehaven, er det muligt at nemt at identificere blandt andre. Unkempt barn, har ultra-høje appetit, asocial. Ofte er disse børn er et par skridt bag i udvikling, ikke udviser livsfærdigheder, ved ikke, hvordan man taler.

Der er flere metoder til indflydelse på mødre og fædre, der ikke klare deres ansvar. Arbejdet ikke kun kommer pre-skolelærere, men også sociale ydelser. Samtale med dysfunktionelle forældre - en effektiv metode til indflydelse. I første omgang, eksperter fremmer familiens værdier og en sund livsstil. Vær sikker på at fortælle dårligt stillede forældre, hvilke yderligere forsømmelse af den normale udvikling af barnet kan forårsage. Hvis sådanne drøftelser ikke giver et positivt resultat, "dårlige" mødre og fædre sendt til tvungen behandling for stof- og alkoholmisbrug, hvis sådanne problemer. Sidste punkt - fratagelse af forældremyndigheden.

Ganske ofte er der situationer, hvor forældrene føre en sund livsstil, men på grund af omstændighederne og den finansielle situation, de ikke kan give barnet en fuld uddannelse. I første omgang, lærere og psykologer førskole institutioner er nødvendigt at præcisere den position, hvor at være en familie. Snak med forældre bør gennemføres i en behagelig atmosfære. Den eneste måde min mor kunne stole psykologen. Desperate situationer ikke ske. Specialist forslag til, hvordan man kan forbedre det materiale tilstand. Russisk lov giver bistand til familier med lav indkomst. Derudover kan forældrene blive tildelt privilegier.

Barnet går i skole

Når et barn krydser linjen seks, en række nye problemer. Baby begynder at forberede sig til skole. Og her samtalen med forældrene er meget vigtig. Psykologen siger, på hvilke punkter, du bør være opmærksom på det første sted. Mange mennesker tror fejlagtigt, at før de går til den første klasse af barnet skal lære at skrive og læse. I virkeligheden er disse færdigheder er ikke så vigtigt. Omkring vil være i stand til at lære i skolen. Men den psykologiske beredskab spiller en vigtig rolle. Kommer i første klasse, skal barnet være flittige, forsigtig. Det har en værdi på respekt for læreren. Et barn har brug for at vide, hvem til at bede om hjælp, når det er nødvendigt.

Typisk en samtale med en yngre gruppe af børnehave forældre påvirker aspekter af uafhængighed. I skolen skal barnet vide, hvordan man gå på toilettet, hvor de skal vaske deres hænder, og hvordan man kan holde en ske. Men hvis der blev begået fejl af forældre i fortiden, barnet kan ikke have grundlæggende færdigheder og i første klasse. Meget ofte en sådan situation sker, når barnet ikke deltog børnehaven. Derfor bør samtalen med forældrene til første gradere fremtiden også påvirke aspekter af uafhængighed.

Korrekt motivation for læring - nøglen til succes. Barnet bør være interesseret ikke nyt legetøj eller gå i cirkus, og få en interessant viden. Psykolog Forældre konference bør behandle emnet motivation børnene før gå i skole. Specialisten vil fortælle dig, at du skal gøre mor og fædre, så barnet lykkeligt gik til første klasse. Og en stor rolle her spilles af førskole forberedelse. Forældre bør finde ud af på forhånd, hvilket giver et studieprogram. Den knægt vil være kede, mistede interessen, hvis han vil være i stand til at gøre mere end hans klassekammerater.

Hjælp med lektier

Som allerede nævnt ovenfor, selvstændighed - nøglen til succes. Denne eksperter taler med forældre i børnehaven og folkeskolen. Hvis tidligt at lære dit barn livsfærdigheder, vil det være meget lettere i fremtiden. Af stor betydning her er det en god forberedelse af lektier. Den dreng, der i går havde lidt ansvar, er det svært nok at vænne sig til den daglige lektier. Den korrekte opførsel af forældrene spiller en stor rolle. Motivation vil tillade at vænne barnet til nye opgaver.

Psykologer siger, at med alle opgaver børn klarer sig bedre i dagtimerne. Derfor bør undervisningslektioner ikke efterlades til om aftenen. Hertil kommer, at hvis vi gør alt i tide, kan det lykkes dig at gå med mine venner eller gå til forlystelsesparken. Dette er et af elementerne i motivation. Glem ikke om mærket. Hvis du gør en god hjemmearbejde vil være i stand til at få den skattede fem. Og det er en mulighed for at skille sig ud, at være de bedste elever i klassen.

I de indledende faser af moderen hjælper barnet til at udføre hjemmearbejde. Den knægt kan ikke klare på egen hånd. Hvis du lader tingene gå deres gang, vil barnet begynde at sakke agterud. Som et resultat, i almindelighed mistet interessen i at lære. Tal med forældrene i den første klasse bør behandle emnet "Hvordan til at undervise lektioner med barnet?". Mødre og fædre bør have tålmodighed. Du er nødt til at bruge et par timer for at studere. Gør lektioner for unge studerende i alle tilfælde er det umuligt!

Hvis et barn er usikker

Som en generel regel, har den tredje klasse af fyrene allerede brudt ind i skolen på interessegrupper. Lærere kan nemt identificere ledere eller, tværtimod, usikre børn. Nogle børn kan ikke have nogen venner, de er ensomme og lukket i sig selv. Sådanne børn ofte falder bagud i deres studier. For at afklare situationen, er læreren i første omgang holdt samtale med deres forældre. Familie - et mål. Hvis der er et problem (for eksempel forældre skilt), vil lide først og fremmest et barn.

Læreren bør taktfuldt finde ud af fra forældre, hvad der hersker boligudstyr. Læreren eller psykolog fortæller, hvordan barnet opfører sig i skolens vægge. Voksne i fællesskab finde løsninger på problemer. Det kan også være en situation, hvor huset er i orden, men i barnets klasseværelset forbliver lukket. Dette kan skyldes den manglende tage barnet i teamet. Måske de små elever har dårlige træk (grådighed, snu, egoisme), som ikke tillader ham at få venner. Sådanne problemer har også til at kæmpe, interagere med forældrene. Hos børn, babyer myndighed er mødre og fædre. Derefter vil være i stand til at forklare, hvordan man ikke skal gøre.

Tal med forældre til vanskelige børn

Jo ældre barnet bliver, kan der opstå flere problemer i barnets opvækst. Selv i går, en sød pige med buer, i dag - en tvær teenager, der kender en masse dårlige ord og nægter at efterkomme en anmodning. Hvorfor er børn så drastisk ændret? Psykologer siger, at problemet vil hjælpe med at løse individuelle interviews med forældre. For at finde svar, bliver nødt til at grave dybt nok. I barndommen, en person absorberer som en svamp, ikke kun godt, men også dårlig. Mens der i fortiden familien måtte gå igennem en vanskelig periode, er det muligt, at det vil påvirke barnets adfærd i fremtiden.

Ved en særskilt kategori teenagers fra dårligt stillede familier. Oftest er det de børn, hvis undervisning af mødre og fædre er ikke involveret i det hele. Guys søger opmærksomhed på den side, tidlig seksuel kontakt. Samtaler med dysfunktionelle forældre på samme tid er afgørende. Hvis tiden ikke løse problemerne i en teenager liv vil blive ødelagt. Opmærksomhed og kærlighed - at forældre bør give deres børn. I denne retning, og bør udføres en samtale med en psykolog.

Psykologi senior high school elev

Fyre, der er indskrevet i gymnasiet - det er voksne, der dannede personlighed. Samspillet mellem forældre med teenagere har en række nuancer. Om hvordan man korrekt opfører mor og far om den fremtidige status som studerende i samfundet. Psykolog samtale bør holdes med forældrenes barn og forælder. " Et vigtigt element i forholdet til eleverne - tillid. Hvis det gøres korrekt, vil de fyre tale med forældrene om deres glæder og fiaskoer. Mødre og fædre, til gengæld vil være i stand til at kanalisere energien af en søn eller datter i den rigtige retning. Således kunne undgå et barn falder i dårligt selskab, tidlig graviditet.

Samtaler med forældre i skolen skal udføres på et individuelt grundlag. På generalforsamlingen kan blive påvirket af et fælles problem (resultater, fremtidige begivenheder). For at løse de enkelte problemer psykolog har en aftale senere.

Begavede børn fortjener særlig opmærksomhed. Med forældrene til disse børn og læreren skal føre en samtale. Ofte mødre og fædre ikke mærke talenter deres børn ved at sende dem til at lære et erhverv, at barnet ikke er interesseret. Som et resultat, senior desillusionerede forældre, savner en mulighed for at udvikle sig i denne retning. Mødre og fædre har brug for at tage deres børn til voksne medlemmer af samfundet. De har ret til at vælge deres livsstil.

karrierevejledning

Bevidst valg af profession - succesen i fremtiden. Psykologer mener, at en person har til at arbejde i et felt, der er af stor interesse. Så vil være i stand til at modtage en stabil indkomst og vokse professionelt. Mens selskabet ikke er medlem af en voksen, skal det tage beslutninger for forældre. Desværre, det sker ret ofte, at mor og far gennem barnet forsøge at realisere deres ambitioner. Forældre hævder, at det er nødvendigt at gå i jura, en journalist eller en tandlæge, bare fordi det er prestigefyldt. I dette tilfælde har barnet ikke hensyn til interesser.

Når det kommer til karriererådgivning, stor betydning er rettidig diskussion af lærere med high school-forældre. Specialister opfordre mødre og fædre ikke forstyrrer børnene at træffe deres egne valg. Forældre kan hjælpe kun diskret rådgivning. Og for hurtigt at identificere børn i en uddannelsesinstitution kan bestå en særlig test for karrierevejledning. Gør det ønskeligt i 9. klasse, at barnet stadig havde tid til at træffe en beslutning efter nøje overvejelse.

For at opsummere

Forebyggende samtaler med forældre bør udføres på alle alderstrin niveau. De mere nøje lærerne vil interagere med mødre og fædre, den bedre i stand til at etablere processen med at uddanne børn. Planlægning samtale, skal en lærer præcisere, hvornår det vil være praktisk at besøge deres forældre uddannelsesinstitution. Der kan overvejes en række spørgsmål på generalforsamlingen. Men nogle problemer kan kun løses på et individuelt grundlag.

Individuel opmærksomhed, samtaler med urolige forældre. Disse mødre og fædre er ofte tilbageholdende med at selv at deltage i en uddannelsesinstitution. I dette tilfælde er involveret socialrådgivere. Samtalen kan udføres hjemme med magt. Hvis læreren og psykolog anbefalinger ignoreres, er der et spørgsmål om fratagelse af forældremyndigheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.