ComputereComputerspil

Hvis spillet Batman Arkham City ikke er gemt, hvad man skal gøre?

Computerspil på Batman universet så meget, men i de fleste tilfælde var de temmelig middelmådig. Alt det ændrede sig med fremkomsten af "Arkham" -serien - det var hende, der pustet nyt liv i denne superhelt, vil det give spillere at fordybe sig i et undertrykkende og gotisk atmosfære af Gotham City, til at kæmpe med alle de ledende skurke og følg den spændende historie. Af alle de spil, der kommer ud inden for rammerne af denne serie, den mest fremragende finde mange Batman projekt: Arkham City, som vandt hjerterne hos millioner af fans over hele verden. Men dette spil har en vis vanskelighed, som kan møde dig, også. Det faktum, at et stort antal spillere rapporterede, at projektet Batman: Arkham City ikke er gemt, hvilket gør det umuligt for sin passage. Du skal enten gå igennem spillet i et møde, som vil tage mange timer. Ellers hele spillet fremskridt er nulstillet, og du er nødt til at starte forfra fra begyndelsen. Dette materiale er for de spillere, der allerede har stået over for problemet med, hvad spillet Batman: Arkham City er ikke gemt. Her finder du løsningen på dette problem, skyldes som du vil have en fuld chance til korrekt spille denne arcade mesterværk.

licenserede version

Hvis du har spillet Batman: Arkham City gemmes ikke, at problemet her i første omgang ligger i det faktum, at du har installeret en piratkopieret version af spillet. Det faktum, at den licenserede version, som du får for de penge, har ikke sådanne problemer, så du kan spille fra starten uden problemer. Men for at du er nødt til at bruge penge og købe en licens, som ikke er så billigt, som mange gerne vil. Det er derfor, folk vælger downloade piratkopieret udgave, og det er netop på grund af det, og der er problemer med konservering. Så den første måde at løse denne situation - er at købe en lovlig kopi af spillet på papir eller via gaming platform, såsom "Steam". Det betyder ikke noget, det afgørende er, at spillet vil blive gemt, hvis den er givet i licens. Som for pirater, det kan også blive opretholdt uden indgriben. Men sådanne tilfælde er sjældne, oftest kigge efter en løsning. Så hvad gør du, hvis du har spillet Batman: Arkham City gemmes ikke?

latinske alfabet

Der er et stort problem, som er uløseligt forbundet med så mange computerspil. For nylig, de kræver, at navnene på mapper og mapper på din computer til at bruge det latinske alfabet. Mange russisktalende gamere alle mapper kaldes på russisk, herunder "Spil", hvor du sandsynligvis indstille projektet, og "Dokumenter", som er gemt. Og hvis ikke gemt dit spil Batman: Arkham City, skal du sørge for, at alle de mapper, der er involveret i at køre spillet, det vil sige, den mappe, hvor kunden blev installeret, samt mappen med bevarelse, kaldet det latinske alfabet - det samme gælder for den mappe, hvor den ovenfor nævnte biblioteket er lukket. Desuden bør du kontrollere navnet på operativsystemet profil på din computer. Hvis det er godt skrevet i russisk, skal du enten omdøbe den til enten oprette en sekundær profil, som vil blive registreret på latin script og vil blive brugt af dig at køre pc-spil. Her er svaret på spørgsmålet om, hvorfor Batman: Arkham City ikke er gemt. Men desværre er det ikke så enkelt, og denne simple handling, du kan ikke være nok til at løse alle problemer på en gang.

Games for Windows Life

Du har ændret navnet på profilen på din computer, omdøbe alle mapper, der kaldes på russisk, men på trods af, at spillet Batman: Arkham City gemmes ikke, hvad de skal gøre? Fortvivl ikke, fordi der er en løsning. Problemet her er, at moderne design meget ofte er knyttet enten til internettet eller til et bestemt spil tjeneste - i dette tilfælde, at Games for Windows Life. Og når du forsøger at køre dette spil uden en specifik tjeneste, har du problemer. Således vil du nødt til at løse dette problem på en rundkørsel måde, fordi den piratkopi ikke er muligt at oprette forbindelse til tjenesten - det genkender kun den licenserede spil. Nu hvor du ved hvorfor ikke gemt et spil Batman: Arkham City, kan du begynde at direkte aktion.

Download og installation

Hele problemet var i den særlige spil tjeneste, der kontrolleres lovligheden af din kopi, og da det ikke er lovligt, har du ikke været i stand til at optage gameplay. Men nu ved du, hvorfor ikke gemt spillet Batman: Arkham City - hvad man skal gøre med denne viden? Først og fremmest skal du downloade programmet, som blev nævnt ovenfor. Det er offentligt tilgængelige på nettet, downloade og bruge det ikke værd at pengene, så du kan ikke bekymre dig om, hvad du bruge pengene, men ønskede at redde dem. Når programmet er downloadet til din computer, skal du udfylde en enkel installation procedure, hvorefter kommer den vigtigste og mest afgørende øjeblik - registrering.

Registrering Profile

Igen, så fortvivl ikke, fordi proceduren for registrering af profilen i systemet er gratis. Du skal blot logge ind i spillet, efter at have kørt programmet, og tryk derefter på knappen Hjem. Spillet vil blive indskrænket, og du vil finde dig selv på programmet skærmen, hvor du vil få mulighed for at registrere deres egen profil. Vælg et brugernavn og en adgangskode, men fjerne alle flåter, der er ansvarlige for linket til din profil med internettet. Kort sagt, skal du oprette en dummy profilen Offline, som vil tillade dig at gemme dit in-game, men det gør ikke forbindelse til internettet. Efter alt, hvis forbindelsen sker, vil systemet hurtigt erkende, at din profil er fiktiv derfor evnen til at optage fremskridt straks forsvinde.

Spillet med bevarelse

Nå, nu, at du har en offline profil, kan du køre spillet uden problemer og vedligeholde det, når det er praktisk at gøre det. Bare sørg for, at du har aktiveret tjenesten Games for Windows Life, før du kaster ind i spillets verden. Ignorere alle de tilbud for at oprette forbindelse til internettet - de vil kun skade. Og hvis du gør det rigtigt, så flere problemer med bevaring af jer vil ikke have.

Spillet er stadig ikke gemt?

Nogle gange er der tilfælde, hvor selv efter at gøre absolut alt trin gamer millimeters nøjagtighed kan ikke opretholde sin proces i dette spil. Problemet er ikke så almindeligt, men det stadig forekommer i nogle af spillerne, så du kan ikke ignorere det og ikke overveje. Især i betragtning af, at det er løst meget enkelt. Alt du skal gøre - er at fjerne spillet og derefter geninstallere det, efter at være på din computer, vil være forpligtet til at rette op på situationen med den lagrede software. Kort sagt, du først downloade den nødvendige software til gameplayet, og derefter installere blot selve spillene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.