SundhedPræparater

Det stof "Tenorik": redegørelse

Tenorik-50 indeholder 12,5 mg chlorthalidon og atenolol 50 mg som aktive bestanddele. Tabletter bikonkave, rund og hvid (næsten hvid) farve; på den ene side er der et hak.

Tenorik instruktion angår selektive beta-adrenoceptorblokkere i kombination med et diuretikum. Som et kombineret antihypertensivt lægemiddel, det sænker minut og slagvolumen, hyppigheden af sammentrækninger.

Efter oral indgivelse (oralt) maksimal atenolol effektivitet forekommer efter to til fire timer, fortsætter det indtil fireogtyve timer.

Den anden aktive ingrediens - chlorthalidon (thiaziddiuretiske) - begynder at virke efter to timer. Maksimal effektivitet sker inden for to til seks timer. Varigheden af terapeutisk effekt - fra fireogtyve til halvfjerds to timer.

Det stof "Tenorik" manual anbefales til forhøjet blodtryk.

Den indgivne dosis, baseret på mængden af atenolol. Den initiale mængde lægemiddel anbefales til modtagelse, - 25 mg dagligt (én gang). Stigningen i dosis kan være gradvis. Om nødvendigt kan mængden af receptpligtig medicin er 100 mg i et eller to trin. Den daglige dosis bør ikke overstige 200 mg i to doser.

Når der modtages de højere doser (over 100 gram per dag), er en betydelig forøgelse af den antihypertensive effekt ikke observeret.

Ved anvendelse af lægemidlet er nødvendigt for at kontrollere frekvensen af hjertets sammentrækninger men også tilstanden af atrioventrikulær ledning.

Alvorlige manifestationer af instruktioner medicin "Tenorik" er søvnforstyrrelser, depression, hallucinationer, alvorlige drømme. I sjældne tilfælde er der aggressivitet, nedsat koncentration, uro, sløret bevidsthed.

Bivirkninger betyder "Tenorik" instruktion kaldes sænkning af temperaturen af ekstremiteterne, bradykardi, atrioventrikulær ledning lidelse, forstoppelse, mundtørhed, diarré, pancreatitis, sygdomme i leveren, bronkospasme.

Det er også muligt fald i potens, udvikling af hypoglykæmi hos patienter med diabetes mellitus, en lidelse af kulhydrat tolerance, forekomsten af hyperglykæmi, leukopeni, trombocytopeni, interstitiel nefritis.

I nogle tilfælde er der sveden, svimmelhed og andre effekter.

Lægemiddelpartiklerne "Tenorik" analoger har. Det atenolol, Tenoroks, Tenonorm og andre. Men disse lægemidler anbefales ikke til brug for mennesker med bronkial abnormiteter. Men tilstedeværelsen af selektivitet tillader udnævnelsen af patienter med sygdomme bronhospaticheskimi med ekstrem forsigtighed,.

Tenorik ikke tildelt patienter med kongestiv hjerteinsufficiens af karakter.

Anvendelse af lægemidlet af personer med iskæmisk hjertesygdom bør stoppes gradvist. Pludselig seponering kan forårsage forværring af angina, fremskynde udviklingen af myokardieinfarkt.

Indflydelsen af lægemidlet på den tilstand under graviditet og amning er blevet lidt undersøgt. Det hensigtsmæssige i dette område specialist beslutter.

Med bør tages ekstrem forsigtighed Tenorik diabetes, gigt, vaskulære patologier okklusive natur, sygdomme i leveren aktivitet, atrioventrikulær blok første grad, depression hos ældre, i psoriasis.

Under behandlingen modtager alkogolesoderzhaschih drikkevarer er ikke tilladt. Forsigtighed skal ligeledes udvises og personer, hvis aktiviteter er direkte relateret til den øgede opmærksomhed (chauffører eller arbejder med komplekse udstyr eller maskiner).

Før du bruger stoffet bør konsultere en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.