HjemlighedReparationer

Cork tapet til væggene. Fashion tendenser i moderne design

Økologisk renhed er for nylig blevet den vigtigste design koncept og det vigtigste kriterium i udvælgelsen af materialer til deres eget hjem. Og det er en af grundene til, at kork tapet til væggene i dag er meget populære blandt forbrugerne. Ved reparation nu valget er normalt lavet til fordel for naturligt forekommende materialer.

Naturlige produkter er byggeindustrien, som fuldt ud finder anvendelse kork tapet til væggene, efterhånden fortrængt fra billige syntetiske markedet. På et tidspunkt i vores overfyldt verden af kunstige ting bliver særligt værdsat produkter af naturlig oprindelse, som ikke har sundhedsskadelige virkninger. Denne nuværende tendens kunne ikke påvirke byggematerialeindustrien.

Er en forholdsvis ny kork tapet til væggene straks trygt besatte sin værdig nichemarked. Næsten øjeblikkeligt de blev en favorit materiale af professionelle indretningsarkitekter. Og det er meget betydelig. Allerede, kork tapet til væggene i form af salg er langt overlegen i forhold til mange andre materialer lignende formål. Dette er ikke overraskende - i vor tid, menneskeheden er afhængig af miljøvenlige produkter.

Cork wallpapers til vægge (foto viser klart denne kendsgerning) har usædvanlige eksotisk tekstur og et bredt udvalg af alle former for nuancer, der gør det muligt at fuldt ud at realisere alle de dristige og endda ekstravagante design løsninger i indretning af caféer, restauranter og alle typer af lokaler. De er i stand til at passe perfekt ind i, hvad stilistisk design. Og overalt de ser meget imponerende.

Cork wallpapers til vægge (anmeldelser bekræfte det) adskiller sig en stor slidstyrke og øget lyddæmpning kvaliteter. De har gode dielektriske egenskaber og tilstrækkeligt fordringsløse i drift. Et sådant materiale ikke tiltrækker støv. Takket være dens mikroporøs struktur giver gode ventilation rørvæggene, hvilket forhindrer dannelsen af mug og svampekulturer. Dette er endnu et særskilt fordel ved dette materiale er, at det kan bruges uden restriktioner i alle typer af lokaler.

Disse baggrunde er lavet af små spåner af korkege. Der er to typer af materiale: støbte fliser og malerier. De kan have et papir substrat eller være grundløse. Nyligt fremstillet af chips med et indhold af bestemte plantedele, som er limet sammen ved høje temperaturer. Så det halvfærdige produkt føres gennem en speciel presse for at danne en tynd fernis af kork. Desværre, i butikkerne disse baggrunde ikke forekommer meget ofte. En mere almindelig mulighed er papirbaserede. Under behandlingen af kork tekstur finer ikke undergår forandringer, og høj temperatur ikke påvirke kvaliteten af materialet.

Disse baggrunde kan være det perfekte design løsning til fugtige områder - et bad eller køkken, da dette materiale har en høj vandtæthed og evnen til ikke at absorbere de forskellige dufte. Desuden er fedt og mudder lag fjernes let med en konventionel kork tapet med en fugtig svamp. Anbefalinger til håndtering vaskemiddelproducenter altid angivet på pakken. Sammen med de mange fordele, kork tapet har, måske, kun en alvorlig ulempe - relativt høje pris. Dette er imidlertid kompenseret og fuldt begrundet i miljømæssige renlighed, holdbarhed og slidstyrke, og hvis vi tilføjer her nem implementering kork tapet i enhver stil af interiør, bliver det klart for dem en betydelig pris.

Valgfrit indsæt det her alle væggene. Af kork tapet, kan du klippe ud forskellige figurer: træer, bjørn, elg eller en delfin og nemt kombinere dem med en anden type efterbehandling materialer eller malede vægge. Generelt alt afhænger helt af din fantasi flyve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.