LovStat og lov

Hvid-rød-grønne flag. Hvid, rød, grøn: Hvilket lands flag

Vi har statslige symboler på både populære og ikke alt for almindelige nuancer. Der er farver, der bruges af næsten alle flag - blå, grøn, hvid, rød. Men i alle lande i verden er fyldt med deres egen følelse. Lær om de forskellige muligheder - det er ikke bare interessant, men også nyttigt for dem, der ønsker at forstå verden kultur.

Bulgarien

En hel del lande med sådanne nuancer er placeret i Europa. For eksempel bulgarske flag - hvid, rød, grøn er anbragt i vandrette striber af samme klud. Tidligere blev de suppleret med det nationale symbol, men i 1991, efter vedtagelsen af den nye forfatning, blev han fjernet fra standarden for. Endvidere andelene ændrede flag - forholdet mellem længde og bredde er to til tre, og efter innovation var at være tre til fem. Bands i følgende rækkefølge - toppen er en hvid, middle - grøn, og den nederste - rød. Den første tjener som et symbol på fred og frihed, det andet skildrer land til landbrug og skov, og den tredje er omkring skuret i kampen for uafhængighed af blodet.

Ungarn

Der er et andet europæisk land med flag - rød, hvid, grøn. Dette er Ungarn. Klædet er et rektangel med et aspektforhold såsom to til tre. Det er dækket med tre lige store vandrette striber, nuancer af valg, som er baseret på frimærket farve. Ungarske standard er fyldt med dyb mening og afspejler landets historie, ligesom mange andre stater flag. Hvid, rød, grøn symboliserer blodet fra den faldne i krig for uafhængighed ungarske patrioter, renhed og høje idealer ungarerne, håbet om en bedre fremtid. Denne mulighed bruger et panel siden 1957. Striber indrettet som følger - oven på rød, efterfulgt af hvid og bunden er grøn. Den samme tone og blev grundlaget for den nationale våbenskjold. Det viser et bjerg af grøn, hvid og rød striber skjold.

Mexico

Latinamerikanske standarder for også at bruge et populært farvekombination. For eksempel det mexicanske flag. Hvid, rød og grøn - dens vigtigste farve. De er arrangeret i tre lige store paneler lodrette striber. Til højre er grøn, og den venstre - rød, beliggende i centrum af den hvide farve. Der er afbildet og den mexicanske våbenskjold. Hvid er forbundet med renhed af sjæl, og rød, som i mange andre lande, er det et symbol på det spildte i kampene for uafhængighed af blodet. Grøn minder om håb og repræsenterer frugtbarhed af den lokale jord. Billedet på emblem er forbundet med legenden om guden Huitzilopochtli, der forudsagde, at det bedste ville være det sted, hvor du kan finde en ørn sidder på toppen af en kaktus og fortærer jorden. Hvor blev fundet sådan en fugl, aztekerne byggede det første tempel, og så begyndte historien om det mexicanske folk.

Italien

En anden berømt tricolor flag - rød, hvid, grøn, - hører til Middelhavet land, elsket af mange turister fra hele verden. Italien bruger som et symbol panel med tre lodrette striber. Ifølge den officielle version af den grønne står for tro, hvid - håb og rød - kærlighed. Italiensk karakter er så populær, at de fleste af de mennesker, der så det, behøvede ikke at tænke - hvad land? Flag, hvid, rød, grøn, som ikke suppleres med andre billeder eller symboler, der anvendes siden 1789. Så standarden af landet tilhørte Tsezalpiyskoy. I 1805 blev hun et rige og i den grønne bjælke er placeret en gylden Napoleons ørn, men i 1946 blev han igen fjernet fra kluden. Der er en sjov historie. Når du er i Italien, nu og da der var alle mulige manifester og kampe, der er nødvendige for et nationalt symbol. Dressmaker, desperate i jagten på sig selv, bare syede tre forskellige stykker stof sammen om at skabe den berømte kombination.

Libanon

For ikke at nævne den meget originale flag. Hvid, kan rød, grøn bruges ikke kun i form af strimler. Lebanese standard med forholdet mellem længde og bredde, som to til tre, er lavet af tre vandrette linjer, rød og hvid ved kanterne til centrum. I gennemsnit er der et stort billede af den stiliserede cedertræ, lavet i grønt. Rød farve på kluden symboliserer blodet udgydt i krigene i det libanesiske folk, hvid repræsenterer renhed i tanke og ønsket om fred, og sneen på bjergene i Libanon. Endelig cedertræ er den officielle symbol og angiver den kristne historie af staten. Kluden brugt siden 1943, hvor Libanon vundet suverænitet.

Sudan

Der er en anden østlige stat, med de samme farver. Hvilket land? Flag, hvid, rød, grøn, for hvilke er de vigtigste komponenter, Sudan tilhører. Panel supplerer sort og farve. Flaget er belagt med tre vandrette striber af samme størrelse. Top - rød, for det er hvidt, så er en sort stribe. Til venstre er en stor ligesidet trekant af grøn farve. Hver af farverne er stærkt forbundet med de arabiske lande. Den røde farve er symbolet på kampen, hvid - fred og national bevægelse af begyndelsen af det tyvende århundrede, sort angiver navnet på staten, og den grønne er den traditionelle skyggen af islam. Bruges i den nuværende sudanesiske flag blev vedtaget i maj 1970, og siden da har ikke ændret sig.

Indien

Mange mennesker tror fejlagtigt, at standarden af denne asiatiske tilstand bruger alle de samme klassiske farver, men i virkeligheden en indisk - en særlig flag. Hvid, rød, grøn gevinst i det oprindelige form. Desuden faste supplerer og blå element - et hjul i midten af kluden, såkaldte Dharmachakra, i stedet for en tidligere afbildet spinderok. Rød finder i den indiske udgave af de nationale farver safran nuance. Hvide og grønne farver, der anvendes i den klassiske, men der er nogle finesser her. På trods af den tilsyneladende enkelhed, kan flaget kun udføres fra en bestemt type væv, der vundet popularitet med indiske leder Gandhi. Denne Vadmel stof, er brugen af som styres af den civilret af staten.

Hviderusland

Endelig et andet land, der oprindeligt var baseret på en populær farvekombination, denne gang placeret i centrum af Europa. Hviderusland er anderledes med to vandrette striber, den øverste røde, der er dobbelt så bred som den nederste grønne. Side i akslen, er lodret hvid stribe. Det forestiller den nationale ornament, lavet i rødt. flag Bredde angår dets længde som en til to, og en side strimmel mønster kun optager en niendedel af materialebanen. Værdien af hver af de følgende farver. Rød symboliserer sejrrige slag ved Grunwald hviderussere, samt den legendariske banner den røde hær, hvormed samarbejdet talrige hviderussiske partisan brigade. Grøn er symbolet på håb, genfødsel og foråret, og viser også den fantastiske lokale marker og skove. Ornament udtrykker en gammel kultur, sammenhold og åndelig rigdom af de lokale beboere. Belarus er det eneste post-sovjetiske land, har holdt de kommunistiske symboler, omend med små modifikationer. Standard Hviderussisk indeholdt også segl billede hammer og stjerner, foruden ornament var hvid, og hans baggrund - rød. Den hviderussiske flag har sin egen festival, som fejres hvert anden søndag i maj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.