LovStat og lov

Analogien af lov

Analogien af lov og analogi af loven fastsatte midlertidig fjernelse af juridiske huller. I det første tilfælde, løsning af sagen på grundlag af de satser, der er beregnet på reguleringen af disse sociale relationer. Analogien af loven er en afgørelse truffet af en bestemt sag i overensstemmelse med de almindelige retsprincipper, industri eller institution i den disciplin.

Brugen af en sådan handling viser, at lovgivningen ikke indeholder særlige bestemmelser, som kan anvendes i denne sag. Men det forudsat lignende bestemmelser i henhold til hvilke sagen kunne løses med lovlige midler. For eksempel, den lov afviklingen af væddemål, lotterier og andre former for hasardspil. Men ikke alle spørgsmål i denne kategori administreres af normerne for denne institution. I denne forbindelse, for eksempel, hvis en person ind i en ting af dårlig kvalitet (med handicap) er blevet overført som en præmie, den tvist, der måtte opstå, vil blive løst med brugen af råvare børsregler, der er erhvervet i detailhandlen.

Analogien af lov og analogi af loven i visse tilfælde udtrykkeligt er fastsat i selve loven. For eksempel, i overensstemmelse med artikel 778 i den borgerlige lovbog til timingen og omkostningerne ved arbejdsprocessen, udvikling, forskning natur, bestemmelserne i artikel 738, 709 og 708 i den borgerlige lovbog, dvs. bestemmelserne, hvorefter reguleringen af relationer på kontrakten aftale.

Analogien af loven kan anvendes, hvis det udtrykkeligt er tilladt ved lov. Afvises dens anvendelse i administrative anliggender. Dette skyldes det faktum, at repræsentationerne er dannet i disse eller andre embedsmænd om ligheden eller ulighed kan variere. Følgelig kan der være forskellige og konklusioner. I dette tilfælde er der en risiko for vilkårlighed, som kan til gengæld føre til lovløshed. Normal resultat for retsstaten anses for at afskedigelse i tilfældet, hvis det viser sig, at den handling ikke indebærer overtræder reglerne.

Ellers konfliktløsning udøve borgerlige, civile retsplejeregler. Artikel 6 i den civile retsplejelov indeholder en bestemmelse om, at hvis forholdet ikke er direkte reguleret af civilretten eller aftale og gælder for dem er ikke skik af virksomheden, og hvis der ikke er nogen modsætning indholdet af disse relationer, ved hjælp af lignende standarder. Hvis brugen af sådanne standarder ikke er muligt, parternes forpligtelser i dette tilfælde fastsættes i overensstemmelse med sund fornuft og principperne for civilretten. Anvendes på en sådan måde, at analogien af loven.

For korrekt anvendelse af disse standarder bør opfylde visse betingelser. Så kan den rette analogi anvendes på public relations, i det mindste i sin mest generelle form inden for rammerne af love og bestemmelser. Det skal bemærkes, at grov krænkelse, anses anvendelsen af disse (lignende) standarder, hvis der er en handling (regler), regulerer forholdet. Hvis du bruger analogien skal omhyggeligt analysere lovgivning, med det resultat, der beskæftiger sig med brugen af sådanne standarder. Når ligheden bør bestemmes i generelle former, og divergens skal være i detaljer. Brug af analogi kræver en begrundet forklaring.

For en særlig udførelsesform for ligheden standarder indbefatter anvendelsen af en standard bestemmelser. Det er en anvendelse af reglerne i en sektor eller institution i lov på forbindelserne, der er reguleret i andre sektorer (eller institution).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.