Mad og drikkevarerOpskrifter

Suppe med corned beef: opskriften med et foto

For erfarne værtinde vil ikke være svært at koge suppe. Han er ikke bare velsmagende, sunde, men også nærende. ikke enhver kvinde ved, Men hvordan at lave mad suppe i multivarka, så selv med ragout. Denne dig og læse i vores artikel.

ingredienser

Borsch med ragout sker meget hurtigt. For at gøre dette, forberede kål (300 g) Hak det, og 400 g kartofler skåret i små terninger. Et stort gulerod og en lille roer gnide på et groft rivejern i forskellige beholdere. Et løg skæres i små tern. For zazharki skal du bruge 3 spsk. l. vegetabilsk olie.

For at forberede sovs 1 spsk. tomatsaft, 1 spsk. l. tomatpuré og ¼ citron. Af krydderier bør være: 1 lille bundt persille, 4 stk. peberkorn, salt, 1 fed hvidløg, 1 time. l. sukker og en laurbærblad. Og selvfølgelig, koge ragout 1 bank og 2 liter vand.

Hvis du har de ovennævnte ingredienser, kan du begynde madlavning.

Zazharki til Borsch

I en skål, hæld vegetabilsk olie Multivarki stilling "Hot" og, mens det er varmt, skåret i små terninger løg. Gulerødder og roer gnide på et groft rivejern. I varm olie, læg løget, steger det, indtil det lettet, men har ikke brunet. Derefter tilsættes gulerødderne og kog dem møre. Næste sted at zazharki roer og fortsætte med at stege indtil de er møre grøntsager.

I mellemtiden forbereder sovs. I en separat beholder, hæld tomatjuice, føje til citron. Bland godt. Tilsæt derefter i samme kapacitet tomatpuré. Fortyndes indtil ensartethed. Sauce, hældes i en skål for at Multivarki stegte grøntsager. Når væsken begynder at koge, tilsæt sukker. Smagen af sovsen bør få en sursød.

Når zazharki pokipit 5 minutter for at afdampe overskydende væske kan midlertidigt multivarku off.

Suppe med ragout: en opskrift med et foto

I multivarka parabol er forberedt meget lettere. Men glem ikke om proportionerne, som er ønskeligt at observere. Når forberedt zazharku kan håndtere andre produkter. Hak kål og kartofler skæres i tern.

I en skål Multivarki, hvor zazharki, hælde vand på recept. Der tilsættes også bank gryderet, kål og kartofler. Umiddelbart placere alle de nødvendige krydderier. Dette salt, peber, laurbærblade, hakket hvidløg. Alle mix grundigt. Luk låget og drej programmet "Borscht" i 40 minutter.

Men glem ikke, at det hele afhænger af Multivarki model. På det samme program kan udvise et andet tidspunkt. Derfor være styret af din model. Husk, at gryderet er klar. Og grøntsagerne er kogt hurtigt, så nogle gange nok og 20 minutter at tilberede en lækker suppe. Når multivarka slukket, kan hældes i skålen plader og tjene tidligere drysses hakkede krydderurter.

Borscht uden zazharki

I multivarka ofte gøre denne skål. Især når der ikke er tid til en lang tid til at lave mad. For at gøre suppe med ragout uden zazharki, hældes i en skål Multivarki vand, tilsættes lidt vegetabilsk olie, hakkede kartofler, kål og revne gulerødder. Stir. Så Hak løg, rødbeder i tynde strimler og tilsæt dem til skålen Multivarki.

Lav sovs, som i den tidligere opskrift af tomatsaft, citron og pasta. Bland og hæld i multivarku. Tilføj alle de krydderier, krukke gryderet. Tænd for "Borsjtj" mode med et gennemsnit på 30 minutter.

Kulinariske tips

Som du kan se, at suppe gryderet i multivarka forbereder let, og det er ikke brugt en masse tid. Men der er nogle hemmeligheder, der bruges af kokke. For eksempel til suppe forblev mættet rød farve, er det nødvendigt at tilføje nogle syre (citron, tomatjuice).

Det er ønskeligt at tilføje 1-2 suppe hvidløgsfed. For det første kommer fra den uforglemmelige aroma, og for det andet, er det meget nyttigt for organismen. Det samme er tilfældet med peber, formalet, og ærter.

Laurbærblad - på ventilatoren. I princippet kan du undvære det, men det tilføjer også til fadet sin karakteristiske smag.

Sukker understreger sin ømhed, elegance og originalitet. Husk: smagen af borscht afhænger primært af zazharki. Derfor forsøge at koge det den måde, du kan lide det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.