Mad og drikkevarerOpskrifter

Kulmule - fisk værdifuldt. opskrifter

I 1960'erne i Sovjetunionen, hvor torsk butikker blev mindre og mindre kulmule begyndte at oversvømme hylderne i detailforretninger, i forbindelse med begyndelsen af sin intensive fiskeri. På trods af at i Vesteuropa, kulmule, på grund af sin kosten hvide kød, meget værdsatte kunder, sovjetiske forbrugere, han opfattede lidt afvisende, selv om Hake kød er meget dem end kød af torsk.

Heck - fisk, som er fremragende kilder til vitamin A, C, E, B1, B2, B6, B9, PP og proteiner. Også kulmule berømte indhold flerhed sporstoffer og mineraler, såsom magnesium, jern, natrium, kalium, svovl, phosphor, iod, chlor, kobber, zink, cobalt, mangan, fluorid, og andre. Magert kød kulmule protein giver den menneskelige krop, som folk har brug for vævsreparation og vækst, og den kemiske sammensætning kulmule - fisk har lighed med belomorskoj Navaga.

Da kødet er meget fordøjelige kulmule kogte måltider ud af det utroligt nyttige, herunder for dem, der holde sig til kost. Det er kendt, at kulmule er rig på methionin, og et stof, der forhindrer atherosklerose og regulere arbejdet i binyrerne.

Sådan tilberede fisk kulmule? Den mest optimale løsning ville være at stege kulmule, fordi ristede det er meget velsmagende. En sådan Heck, kan du anvende en række forskellige saucer, såsom fløde, creme fraiche og smør. Hvis stegt kulmule i testen, vil det være endnu lækrere og mere mørt. Derudover kan kødet tilberedes kulmule frikadeller og burgere, kan du brase og bages i ovnen.

Til hverdagsbrug og til festlig menu til fed-batch og for en buffet, i et ord, til dato, er det blevet et meget aktuelt fisk kulmule. Vist nedenfor opskrift, hvor kulmule bagt i folie, er også universel. Den vigtigste plus naturligvis - og bekvemmeligheden ved at gøre det muligt at beregne det nødvendige antal portioner.

Meget saftig, bud, blød, med en behagelig aroma af lækker vender kulmule med grøntsager gennem folien, som holder en iøjnefaldende grøntsagssaft og tørrer ikke filet stykker. For elskere af lækre, varieret, kalorielette fødevarer fit løsning med fisk lagt på rå grøntsager, og dermed mindske kalorieindhold retter.

Ifølge dette princip kan tilberedes nogen anden hvid fisk, men hvis du bruger fileter tørre sorter, den bedste ting at sætte nogle fisk stegt grøntsager lidt fedt det med creme fraiche.

"Heck - fisk bagt i folie med grøntsager"

Produkter, der er nødvendige for denne skålen:
1 kg kulmule fileter, en løg, citron-gulv, to gulerødder, tre tomater, tre trykker af sort peber, tre pinches salt, 2 spsk. skeer af raffineret solsikkeolie.

fremstilling:
At bage fisk med grøntsager, er det nødvendigt at tage den frosne filet af kulmule, løg, gulerødder, citronsaft, tomater, solsikkeolie og krydderier.
Gulerod og løg skræl og hak. I en opvarmet pande til smeltning af olie, steg tilberedte grøntsager, indtil løg er gennemsigtig. Dernæst vaske tomaterne og skær dem i tynde skiver.

Pre optøet mørbrad kulmule vaskes og skæres i det ønskede antal portionsstykker. Derefter er hvert stykke pænt sat på folie, drys med salt, peber og ende drys citronsaft. Så sat på hvert stykke post 1-2. skeen ristede gulerødder og løg, og på toppen sætte 1-2 tomat ringlet. Nu skal vi stramt wrap folien og flytte brikker på en bageplade.

Bage kræves i et forvarmet 180 ° C ovn i 25 minutter. Serveres med kogte kartofler eller grøntsager.

En anden opskrift - "kulmule i ost dej"

Da kulmule - fisk, som har en kød blød bud, og kulmule filet - et stykke tyndt (bogstaveligt talt) om udarbejdelsen af denne vidunderlige parabol blive brugt meget lidt tid. Et resultat opnås - Yum.

Nødvendige produkter:
Pund mørbrad kulmule, 150 g ost, 2 spsk. spiseskefulde mel, 2 eller 3 æg, krydderier til smag.

Fiskefileter bør afkortes til den nødvendige mængde portionsstykker og salt og peber. Pisk æg, bland dem med ost, revet på et groft rivejern, tilsæt krydderier. Yderligere stykker af fisk har brug for at rulle i mel. Så dyppe den i dejen og steg hvert stykke på begge sider i en stegepande indtil de er gyldenbrune. Serveres med din livret kan garneret.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.