LovStat og lov

Sanktioner - det er ... Federal Penitentiary service. Formålet med straf. sanktionssystem

I vor tid, løn ophørte med at spille rollen som en basis af retfærdighed, så at sige, for eksempel, i middelalderen. Det blev derefter besluttet at gengive synder, hugge hænder, og udføre andre handlinger af selv-lemlæstelse i navnet på hævn. I dag, mere populær ideen om forebyggende tilsyn, rehabiliteringsinterventioner. Selv, selvfølgelig, ville det være forkert at tale kun om den pædagogiske funktion af strafferetten. Enig, nogle galninge og mordere korrigeres før en skyldig dom. I dette tilfælde, som nogle liberale kriminologer, er der ingen grund til at sætte dem bag tremmer for resten af hans liv. Men bare Themis i de fleste tilfælde vælger straf. Imidlertid er en betinget dom anvendes i nogle usluchayah.

Forbrydelse og straf

Hvis vi taler om straffen er i strafferetten, sindet normalt kommer fængsel. Men det er alt for let godkendelse. Så under forbrydelsen forstås i den moderne strafferet, en socialt farlig handling, den kommission, som indebærer visse juridiske konsekvenser af staten som en institution i samfundet liv afvikling. I den mest generelle forstand kriminel handling er en særlig form for kriminel (asocial) adfærd. Det vigtigste element i den strafbare handling er skyldig holdning ansigtet, der er bevidstheden om ulovlighed, eller muligheden for en sådan bevidsthed.

Moderne strafferet straffen er normalt betragtes i flere aspekter. Administrativ ansvar giver en maksimal kort anholdelse. Men i straffeloven til at straffe et særskilt kapitel. Og det er ikke tilfældigt, da tallene for de tørre statistikker ligge knuste menneskeskæbner.

Straf - det er ...

Siden oldtiden har menneskeheden indset, at for en handling bør udsætte de negative virkninger af de skyldige. Selve begrebet straf blev officielt introduceret for et par århundreder siden. Det har dog eksisteret siden begyndelsen af dannelsen af staten som tvangsmiddel institution at opfylde ordrer og love. Først og fremmest den straf - er en slags foranstaltning, der anvendes til den skyldige person for at begå visse handlinger. Som nævnt ovenfor, tidligere var det en handling for repressalier, er nu i stigende grad ty til det til undervisningsformål. Rehabilitering foranstaltninger i dette tilfælde betyder ikke blot en direkte indvirkning på gerningsmanden, men også vise andre, at for at begå visse handlinger nødvendigvis skal følges af et passende svar fra staten.

Også nogle forskere mener økonomisk ansvarlighed som grundlag for dannelsen af veldefinerede model for adfærd som en bestemt person og samfundet som helhed. Derfor er servering af straf involverer kommissionen af kriminelle handlinger. Dette er grundlaget for al videnskab af strafferetten.

Det er bemærkelsesværdigt, at i moderne videnskab skelne positiv og negativ straf. Den første type er indvirkningen på den enkelte. For eksempel, den person, der har begået røveri, fængslet i en vis periode. Et eksempel på negativ straf er at fjerne nogle faktorer. For eksempel kan en uartigt barn frataget sød.

Ikke desto mindre er anvendelsen af straf - det er stadig en nødvendig foranstaltning. I straffeloven, synes meget alvorlige forbrydelser, for hvilke bare har brug for at retsforfølge.

Det er bemærkelsesværdigt, at straffen i denne industri er først og fremmest at gennemføre strafferetlige sanktioner. I dette tilfælde henviser vi til virkeliggørelsen af et af de vigtigste formål strafferet, nemlig sikkerheden for folks liv i samfundet. Men dette er kun en af de umiddelbare opgaver i systemet.

Penitentiary service

Det er en uafhængig føderalt agentur, med henvisning til den udøvende magt. Han er underordnet Justitsministeriet. Det er virkelig en selvstændig struktur. Centrale kontor for Federal strafferetlige tjeneste har atten kontorer, der udøver deres autoritet til alle større områder af tjenesten.

Justitsministeriet udfører et sæt af retshåndhævende funktioner, og producerer kontrol og tilsyn i området for henrettelse for dømte strafferetlige og så videre. At denne føderale organ med ansvar for at sætte overbevisning i praksis, blev det skabt for udførelsen af strafansvar.

straf mål

foranstaltninger dag erstatningsansvar fastsat af dommerne overalt. Vi skal ikke tro, at formålet med straf - det er kun straf for begået socialt farlige handling. Alligevel ville det være for nemt og alt for ligetil. Faktisk hele systemet for straf baseret på visse principper, blandt hvilke der ikke er plads simpel gengældelse. Alt er meget mere kompliceret. Formålet med strafferet, blandt andet er en passende udførelse af straffen.

Apropos straf eller gengældelse, at et par århundreder siden, var det en praktisk måde fastslået, at det er en ganske primitiv koncept. Desuden havde hun ikke betale konsoliderer samfund, påvirker ikke dens normale udvikling, betyder det ikke udrydde kriminalitet i almindelighed og ikke korrekte folk, der har begået en fejl, i hans liv. Bare alt er præcis det modsatte: en straffende systemet yderligere temperament angriberen forbitrer ham, er en mand kollapse alle bånd til samfundet, alt håb om en form for genoptræning eller nyt liv tabt. Enig, det er en blind vej, der fører til dannelsen af store kriminelle grupper, splittelse af folket og øge antallet af ulovlige handlinger i almindelighed. Talion princip, der forudsætter og gengældelse for forbrydelse, moralsk forældet og bør helt udryddet. På trods af, at strafferetten længe har fraveget denne stilling, findes nogle elementer stadig.

Stadig i dag, er hovedformålet med strafansvar er korrektion af fangen. Selvfølgelig er sanktionssystemet i øjeblikket tilstrækkeligt fokuseret på gennemførelsen af denne opgave, men i praksis er begyndt et nyt liv, ikke alle kriminelle. En stor del af tidligere fanger stadig vende tilbage "på en glidebane," selv om de måske ikke er den ene skyld her en række foranstaltninger for realisering af strafansvar, og socialisering program for gårsdagens kriminelle.

Og nogle af gerningsmændene stadig blive rettet. Det er derfor muligt at overveje formålet med rehabilitering opnået. Der er mennesker, der aldrig vil komme tilbage til stien af kriminalitet og straffrihed de vil blive set som en chance for at starte et nyt liv dramatisk.

særlig forebyggelse

Formål strafferetlige på den enorme sæt. Essensen af straf - det er først og fremmest beskyttelse af fundamenter. Afsætte i dag som en særlig opgave med forebyggelse. Den består i at forhindre kommission af forbrydelser. Det opnås ved isolering af borger, der tidligere har begået en socialt farlig handling. Det er faktisk skade på samfundet endnu engang en person kan ikke, det er indhegnet fra alle.

Ud over isolering, bruges også i nogle lande, dødsstraf, livsvarigt fængsel og andre foranstaltninger. I visse lande er brugen af kastration almindeligt for folk, der har begået seksualforbrydelser.

Men ikke alle former for særlig forebyggelse er som selv-lemlæstelse, eller social isolation. Dette er også fratagelse af retten til at besætte visse stillinger eller deltage i nogen aktivitet. Således samfund befriet fra ufaglærte kunstnere, der er uagtsom eller afvisende over for gennemførelsen af deres opgaver.

Aftal en dato, rolle straf som gengældelse / gengældelse værktøjer er minimal, men nogle gange er det stadig fortsætter. For eksempel er det bare tydeligt i tilfælde af dødsstraf. Mens nogle lande har en særlig moratorium for foranstaltning. Men i de fleste tilfælde, de har gjort for at minimere konsekvenserne af en eventuel justitsmord, der ikke er forsikret, intet samfund og ingen juridisk system.

generel forebyggelse

På dette formål strafferetten ikke ende der. Det er et andet formål med straf er den såkaldte generelle forebyggelse. Det opnås ved afskrækkelse. En potentiel angriber, der ved, at han i tilfælde af videregivelse af de forbrydelser står over for en maksimal fængsel eller endda dødsstraf, bare bange for at begå ulovlige handlinger. Dette er en ganske effektiv foranstaltning, fordi en stor del af de latente lovovertrædere og ikke får den "glidebane" logisk foretrak at forblive stadig på fri fod. Denne opgave løses ved effektive metoder til indfangning og påvisning af kriminelle handling. Hvis sociale og juridiske liv af staten der er fuldstændig lovløshed, eller hvilken form for ydmyghed eller frygt for mistillidsvotum kan ikke gå og tale.

Hertil kommer, at formålet med generelle forebyggelse er rettidig og kvalitet informere samfundet om forbrydelser begået, såvel som de sanktioner, der er blevet anvendt på de skurke. adfærd på den del af staten kvaliteten af informationspolitik, som skaber et negativt billede af gerningsmanden udtrykker uforsonlighed og negativ holdning til den strafbare handling bør etableres.

Men fortalerne for hårdere straffe, for intolerante og virkelig brutale, urimelige metoder kun professionaliseret kriminalitet. Hertil kommer, at genererede billede af den uheldige skurk, der var ulovligt og uretfærdigt straffet i samfundet. Således tilgang til målet om generel forebyggelse, visse begrænsninger skal overholdes. Kun i dette tilfælde, vil dens brug virkelig give positive resultater. Det foreslås derfor ikke at være opmærksom på alvoren af den straf, og dens uundgåelighed. Det vil sige, jo mindre antallet af mennesker, der formår at undgå ansvar, så dermed højere effektivitet såkaldte generelle forebyggelse.

klassificering af sætninger

I dag er der et par fælles klassificeringer af strafansvar. Og i udførelsen af straffen afslører sin essens. Så identificere centrale foranstaltninger samt yderligere. I visse jurisdiktioner er der finesser og nuancer. Normalt dog det grundlæggende er dem, der kun kan bruges på egen hånd og ikke gælder for eksempel for at øge virkningen af visse andre sanktioner. Yderligere ansvar er i sig selv ikke finder anvendelse. Det bruges kun i forbindelse med de vigtigste foranstaltninger til at styrke deres virkning.

Desuden afsætte generelle og specifikke ansvarsområder gennemførelse. Forskelle i, at særlige former for straf kan kun anvendes til visse befolkningsgrupper og sociale strukturer.

Også skelne mellem forskellige måder at gennemføre ansvarlighed: ejendommen, som omfatter bøder eller konfiskation af ejendom; straf i form af frihedsberøvelse, samt arbejdskraft af de enkelte aktiviteter. Som du kan se, de er et enormt antal.

Det er bemærkelsesværdigt, at der allerede i færd med at fordømmelse eller at en sanktion kan erstattes af andre former for foranstaltninger kan reduceres, er det tilladt betinget dom. Selvfølgelig, alt dette sker udelukkende af retten. Det er også en kriminel kunne "tildelt" frigivelse af ansvar.

straffe

Siden oldtiden har mennesker forsøgt at straffe gerningsmændene. Sanktioner for overtrædere af ordren kom op med meget forskellige. Mange af dem har ikke overlevet til i dag, er imidlertid nogle sanktioner bevaret og forskansede ikke kun i hverdagen, men også i de juridiske dokumenter. Selvfølgelig er den mest berømte af disse juridiske dokumenter er en kriminel kode.

Den mildeste straf anses for at være en straf. Og hans præstation i dette tilfælde ikke noget problem. Groft sagt, en mand for hans overtrædelse straffet rubel.

Straf - dette er en af de ældste former for ansvar. Det bruges i moderne strafferet, det store flertal af stater og, som hovedregel blive pålagt for overtrædelsen i forhold til mindre lovovertrædelser (såsom økonomisk). Straffen kan også anvendes som en supplerende foranstaltning til de vigtigste straf. I princippet oftest, hvad der sker, fordi uafhængig af dens anvendelse gør det til en tvivlsom effekt. Således indsamling af en bøde fra gerningsmanden i mange tilfælde er det næsten umuligt på grund af manglen på tilstrækkelige foranstaltninger til at tilbagebetale beløbet for straf. Det er også bemærkelsesværdigt, at indførelsen af selv en monetær straffesparkspletten og kan føre til nye og allerede begå en forbrydelse, fordi angriberen brug for et sted at få midler til at betale bøden.

Moderne sanktioner omfatter også tvangsarbejde, når den dømte tvunget til at udføre tvangsarbejde. Årtier siden i straffeloven blev udbredt hårdt arbejde, men i dag, ved en sådan metode opgivet. Ifølge den nuværende forskning, tvangsarbejde er ganske godt for korrektionen af fangen. Generelt værket har en gavnlig effekt på hans fremtidige beskæftigelse. En mand vant til organiserede aktiviteter og opvokset i vilkårene for hverdagen.

Straf - fængsling

Men ikke alle foranstaltninger af realisering af strafansvar så blød. Til dato, som regel, for alvorlige menneskelige forbrydelser er fængslet. Denne obligatoriske værelse blev dømt i visse særlig facilitet, hvor den udføres i den efterfølgende isolering fra samfundet, dens kontrol adfærd. Blandt andet, og andre metoder til pædagogisk effekt anvendes til menneske. På grundlag af en retskendelse, kan den bruges som et mål for en betinget dom. Dette sker ofte i praksis.

I dag er straffen fængsel ordineret til en række alvorlige ejendom forbrydelser, forbrydelser mod seksuel frihed og liv. Det vil sige, det er ordineret til de lovovertrædelser, som forårsager alvorlig skade på public relations.

I dag er der forskellige former for frihedsberøvelse, der er klassificeret afhængig af fængselsstraf, steder at afsone sin straf, og betingelser for frihedsberøvelse.

Begrænse frihed gerningsmanden, som regel kun i undtagelsestilfælde. Det skal bemærkes, at disse processer er i fuld kontrol af Federal Penitentiary Service, der blev diskuteret ovenfor.

Foranstaltninger, der ikke længere anvendes

I dag er det ikke brugt i praksis er ikke kun hårdt arbejde, men også nogle andre typer af kriminel tvang. Især siden et par årtier har været udbredte link eller eksil. Af den måde, har der været tiltag og værre. Link - fjernelse af den pågældende fra bopælen med den obligatoriske befolkning på et bestemt område løbende. Udvisning - et forbud mod ophold i en bestemt placering (by eller stat) under straf for død eller fængsel.

Blandt andet er det ikke bruges i dag, i hvert fald i den civiliserede verden, korporlig afstraffelse. Disse foranstaltninger udgør en af de ældste metoder til realisering af strafansvar. Korporlig afstraffelse bestod af at forårsage fysisk smerte eller gerningsmanden er såret. Brug af denne foranstaltning er forbudt ved en lang række internationale konventioner.

For at opsummere

Selvfølgelig, nu samfundet er slet ikke sådan en fase af udviklingen, hvor brugen af forskellige former for straf er uhensigtsmæssig. Stadig endnu at udrydde forbrydelsen lykkedes ikke. Men pædagogiske målsætninger for strafansvar eller anden måde opnået. Ideelt set skal hele menneskeheden gå uden nogen straf. Men disse perspektiver er ret vage.

Som det fremgår af ovenstående, straffeloven giver straf er anderledes, afhængigt af alvorligheden af overtrædelsen, samt mange andre faktorer, som afhænger mål for ansvar. Hertil kommer, at den slags ansvar ikke ændre dog ofte foretage justeringer i tide. Således er der en voksende individualisering af svarene. Og det er rettet mod social retfærdighed, når formålet med straf er opnået, og de kriminelle regelmæssigt omskolet.

Således i vor tid, er ansvaret på området for strafferet designet primært for at beskytte samfundet, til at begrænse og beskytte folk fra kriminelle, som kun er en vanskelig vej rehabilitering og forbedring.

I fremtiden bør lovgiverne og performere deltage på problemet ved at træne de enkelte sætninger i hvert enkelt tilfælde. Denne tilgang vil føre til betydeligt reducere antallet af forbrydelser begået. Desuden gårsdagens fanger kunne helt anderledes kig på virkeligheden omkring dem, og for at forstå skadeligheden af ulovligheden af, hvad de gjorde, til at genoverveje deres synspunkter, meninger og virkelig begynde et nyt liv. Men denne tilgang primært baseret på arbejdet i kriminelle, som regel, skal den store, komplekse ... Menneskeheden endelig kommet til det faktum, at straffen for nogle mennesker simpelthen ikke ordne det, vil det ikke fungere. Arbejder på projekter på dette område bør baseres på de domme og skrifter af mange forskere på sociologiske undersøgelser og statistiske data. Også i fremtiden vil vi naturligvis bevæge sig væk fra en straffende tilgang, som stadig har et sted at være. Selvfølgelig visse fremskridt i denne retning er nu, men de er stadig ikke nok til fuldt ud at opgradere det eksisterende system for udnævnelse og afsone sin straf.

Under alle omstændigheder må på det nuværende stadium af møjsommelige arbejde skal udføres med henblik på studiet af kriminalitet og dens efterfølgende udryddelse. Så anlægge straffe i fremtiden bliver forældede sig fuldt ud, og i udnævnelsen af strafansvar vil ikke længere være noget behov. Allerede på det lovgivningsmæssige plan kan acceptere visse ændringer rettet mod socialt samvær og effektiv rehabilitering af kriminelle. Dette vil være det første skridt til udryddelse af kriminalitet og forhindre yderligere strafbare handlinger af personer, der tidligere er dømt. Det er mere sandsynligt at praktisere fritagelse for straf. Først da kan vi virkelig tale om et sundt samfund, hvor hvert enkelt individ har værdi, hvor den tidligere gerningsmanden er vigtig, og stræber så meget som muligt for at rehabilitere i fremtiden at undgå en forseelse fra hans side. I det hele taget bør vi stræber efter at bygge et samfund, hvor straffen vil ikke have nogen plads.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.