RelationerBryllup

Læder bryllup: hvordan man fejre en så vigtig dato?

Læder bryllup - den første betydelige årsdagen for ægteskab, hvilket betyder, at parret har levet sammen i 3 år. Og huden er ikke ved et uheld valgt symbolet på denne dato. Faktum er, at i tre år lykkedes parret at komme sammen og være vant til hinanden, eller "vokse en enkelt hud." Derudover huden - et elastisk og holdbart materiale, der kan strækkes, afhængigt af behovene. Men hvis ikke ordentligt vedligeholdt, kan det nemt være brudt. Og en gift liv - en mand og kone har efterhånden vænnet sig til hinanden og deres relationer er stærk og kraftfuld, selvom under visse omstændigheder kan forringes.

Hvordan til at forberede brylluppet i læder? 3-års jubilæum, samt enhver anden vigtig dato, har de gamle traditioner, som skal overholde. Den triumf har til at komme med din familie og kære. Hus på denne vigtige dag bør skinne renlighed - ejeren nødt til at vaske vinduer, fade, spejle, rense ud alle vinkler.

Læder bryllup - en slags en overgang til et andet niveau af forholdet. Det er derfor, vi først må befri huset fra alle unødvendige ting for at derefter være i stand til at fylde det med lys og positive følelser. Smid alle de gamle ting, alle papirkurven, nadbituyu retter, samt de ting, der minder os om noget slemt.

Ægtefæller skal rengøres og deres sjæle. Tilgiv hinanden for gamle klager, bede om tilgivelse fra dem, der engang fornærmet, slette fra hukommelsen alle de triste minder. Tal med hinanden ærligt, fortælle alle hemmelighederne. Husk, at fra i dag frem, du nødt til at starte et helt nyt familieliv.

Læder bryllup: hvordan man fejre? 3-års jubilæum - en fest for deres kære, og du kan fejre det derhjemme eller i en restaurant. Det vigtigste element i indretningen i denne dag skal være, selvfølgelig, læder. Ægtefæller bør være klædt præcist i læder tøj. For eksempel, for konen af perfekt udseende nederdel eller bukser og elegant bælte eller taske. Som for manden, hans læderbukser vil eller jakke være et perfekt supplement til den kone sammen.

Det skal også huske, at på bordet at være hjemmelavede rugbrød, som ægtefælle skulle bryde i begyndelsen af fejringen. En væsentlig egenskab er også betragtes og brød suppe, som du har brug for til at lave mad i kød bouillon med tilføjelse af stykker brød. Og til dessert, anbefaler vi arkivering en rød og saftige æbler, som symboliserer venskab og gensidig forståelse, ikke kun ægtefæller, men også til alle deltagerne. Med hensyn til udsmykning af tabellen, er der ingen særlige krav. Men det er ønskeligt, at i midten af bordet stod en buket af modne hvede kolosev.Pri ønske kone kan bage flere symbolske figurer af dyr, og derefter sætte dem på ferie bordet som et tegn på fremtidige velstand og sikkerhed.

Og efter middagen, er det nødvendigt at arrangere en festlig dans, bør den første dans hører kun til de unge og passionerede ægtefæller.

Hvad at give en tre-års jubilæum? Venlige hilsner med læder bryllup, vil parret bringe stor glæde. Men hvad en fest uden gaver? Og, selvfølgelig, alle lille gave bør gøres fra huden.

Faktisk valget er enorme, da læder bryllup gaver kan varieres. Det kan være tøj, håndtaske, bælte, kosmetik taske, pung, hat, nøglering, dokumentmappe eller elegante dekorationer. Du kan være opmærksom på de dyrere og nyttige gaver såsom lædersofa vil være en skat i ethvert hjem.

Det er umuligt at give ornamenter og andre varer af perler - de kan bringe i en ung familie tårer og sorg.

Husk, at læder bryllup - en meget vigtig milepæl for par. Det er derfor, i denne dag give dem deres respekt, opmærksomhed, støtte og kærlighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.