SundhedSygdomme og betingelser

Saktosalpinks: hvad er det? Hvordan kan jeg helbrede saktosalpinks øvelser?

Mange kvinder med smerter i underlivet diagnose udviser "saktosalpinks". Hvad er det, hvilke symptomer karakterisere sygdommen, hvordan det kan blive helbredt? Disse spørgsmål hensyn til patienterne med inflammatoriske processer i bitestiklen.

Konceptet saktosalpinksa

Saktosalpinks - hvad er det? Denne sygdom opstår hos kvinder, der er udsat for inflammatoriske sygdomme i kønsorganer, og i dem, der lider af barnløshed. Mere end 100.000 kvinder i Rusland er diagnosticeret årligt saktosalpinks. Det bemærkes, at det forekommer oftest hos kvinder i alderen 15-25 år, især efter første samleje, hvis du ikke bruger kondom. Et stort antal sexpartnere kan også være en risikofaktor for betændelse.

Behandling af denne proces skal være lang og kompleks, herunder en række terapeutiske og kirurgiske metoder og en flerhed af grupper af lægemidler. "Hvordan kan du helbrede saktosalpinks øvelser?" - Dette spørgsmål kan bede terapeuten først efter subakut og eliminering af forskellige komplikationer.

typer

Så en ret almindelig patologi er saktosalpinks. Hvad er det, vi fandt ud af. Lad os beskæftige sig med arter. Saktosalpinks sker hulrum og folikulyarny. I det første tilfælde bliver væsken akkumuleres i et segment af æggelederen som cystisk vækster. I den anden - en flerhed af cyster i en æggeleder.

Adrift det er akut eller kronisk, når perioderne med forværring erstattes af remission.

Indholdet af delte piosalpinks når indholdet præsenteres med pus, hydrosalpinx - serøs indhold.

Oftest sygdommen er ensidig når et rør er påvirket, og i tilfælde af dobbeltsidet hulrum dannelse i begge rør.

årsager til

Æggeleder - den myndighed, der giver kommunikation med livmoderen og æggestokkene transporteret æg eller zygote (befrugtet ægcelle) til livmoderen. Slimhinden i disse organer producerer en hemmelighed, som har påvirket snit til at strømme til livmoderen, absorberes eller fjernes gennem den cervikale kanal.

Beskyttelse, som en opadstigende infektion af mukøse plug cervikalkanalen og andre væsker, der er produceret af de indre lag af genitalierne. Effektiviteten af denne beskyttelse er reduceret på tidspunktet for ægløsning og menstruation. Dette forklarer fremkomsten af de første symptomer umiddelbart efter menstruation.

Inflammation kan forårsages af en række mikroorganismer, der ofte kommer fra vagina stigende bane. Oftest er det klamydia, mycoplasma eller gonorré. Nogle infektioner kan trænge ind i røret ved den såkaldte kontakt, såsom peritonitis. Tuberkulose, Staphylococcus, Streptococcus ofte trænge lymphogenous eller hæmatogen måde. Eventuel indførelse af midlet gennem menstruationsblod grund støbning det ind i lumen rørene under menstruation.

Fordi risikofaktorerne bør bemærkes hysteroskopi, uterus curettage, IUDs, endometriebiopsi. Fødsel, kan abort forårsage saktosalpinksa. Infektioner, der overføres seksuelt, fra ubeskyttet samleje kan let trænge ind i hulrummet i æggelederne ved forhøjet kapacitet uterin.

Hvad sker der i rørene?

Når betændelse forekommer mucosal defensiv reaktion til infektiøs proces - forøgelse af fluid output. Hun har ikke tid til at løse, og derfor er der fiberholdige ledninger, der afgrænser en inflammatorisk infiltrat, hvilket yderligere vanskeliggør rensningen af lumen. Gradvist, kan røret ligne cystisk ledning.

De vigtigste symptomer

Det mest karakteristiske symptom på denne sygdom er smerter, der opstår:

 • umiddelbart efter menstruation;
 • under ægløsning;
 • under samleje;
 • kan med jævne mellemrum brække af og uden behandling;
 • hovedsageligt i maven og i lænden.

Derudover bekymret oppustethed, kan have en feber, kvalme og opkastning.

komplikationer

Der er mange livstruende konsekvenser af betændelse. Komplicerede saktosalpinks (hvad det er, vil vi fortælle dig) er ikke ualmindeligt. Før antibiotika saktosalpinksa dødelighed var omkring 1%. Ikke desto mindre er dødeligheden meget højere i de tilfælde, hvor det kompliceres af brud på bylden og tubovarialnogo ostroprervavsheysya graviditet uden for livmoderen.

Forsinkede komplikationer omfatter kroniske bækkensmerter, tubovarialny bylder, hydrosalpinx, tubal infertilitet og ektopisk graviditet.

Sandsynligheden for kroniske bækkensmerter er 4 gange højere hos kvinder, der har været diagnosticeret med en smitsomme saktosalpinks end dem, der lider af aseptisk betændelse i bækken organer. De, der saktosalpinks helbredes uden kirurgi, gennem hele livet klager over, at konstante gnavende smerte.

Tubovarialny byld er en af de vigtigste og mest alvorlige komplikationer, der forekommer i 15% af kvinder med inflammatoriske sygdomme i organer i underlivet. I halvdelen af tilfældene diagnosticeres ensidige saktosalpinks til venstre eller højre. Således er sået, og aerobe og anaerobe bakterier. Denne proces kan involvere æggestokkene, livmoderen, mave og undertiden tarmen. Tubovarialnoe uddannelse på pause eller forsinkelse i behandling kan føre til døden. Det er blevet bevist, at saktosalpinks opstår, når iført en intrauterin anordning til mere end 5 år, vaginal hysterektomi, efter follicle punktering til IVF eller brud af tarmen diverticulum.

Den mest hyppige og alvorlige komplikation af saktosalpinksa er infertilitet, hvilket er vanskeligt at helbrede. Statistisk, mere end 50% af infertilitet tilfælde forekommer efter betændelse i æggelederne.

Graviditet uden for livmoderen - en komplikation, der ofte forekommer efter saktosalpinksa på grund af det faktum, at den slim rør slog og fuldstændig ude af stand til at udføre sine beskyttende funktioner og funktioner i æggelederen.

diagnostik

For at bestemme saktosalpinksa kun én inspektion gynækolog. Bekræft sygdommen kan pelvic ultralyd, hysteroskopi, laparoskopi. Sidstnævnte metode giver ikke blot at diagnosticere, men også til at behandle saktosalpinks.

Bestemmelse af antallet af leukocytter i blodet Stillingen leukocyttal, erythrocytsedimentationshastighed giver en indikation af muligheden for septiske læsioner af kroppen. Identificere patogenet tests for at hjælpe cervikalkanalen flora og sekreter bakposev dette materiale på næringsmedier for antibiotisk følsomhed.

behandling

Brug en række foranstaltninger for at eliminere saktosalpinks. Behandling udføres uden drift gynækologisk afdeling ved hjælp af forskellige grupper af lægemidler, der ikke kun påvirker den inflammatoriske proces eller patogen, men også til normalisering af funktioner i hele organismen.

Alle dem, der saktosalpinks helbredes uden kirurgi, siger, at langtidsbehandling. Det omfatter antibiotika, antimikrobielle midler, antivirale midler, infusion, resorberbar terapi, vitaminer, immunomodulatorer. En velvalgt narkotika hjælpe slippe af sådanne sygdomme som saktosalpinks.

Behandling af kirurgi anvendes i tilfælde af, at konservativ behandling ikke bringer effekt. Mest almindeligt anvendte laparoskopisk excision eller når det er nødvendigt (manglende eller omfattende signifikante adhæsioner) fjernelse af æggelederen. Men moderne laparoskopisk teknik gør det muligt at "reparere" æggelederne. Til dette formål colliotomy, salpingoplastika, og fimbrioplastika salpingostomy dannelse (dannelse af det sidste afsnit af røret).

Efter tubektomii naturlig befrugtning er umuligt, så i dette tilfælde, bliver brugt IVF efter saktosalpinks helt udryddet. Anmeldelser af læger siger, at omkring 35% af tilfældene er proceduren foregår med succes.

Akupunktur, urtemedicin og meditationsteknik - er alternative metoder, der bruges til at helbrede saktosalpinks. Behandling uden kirurgi bør ikke begynde med disse metoder. De kan kun anvendes som et hjælpestof.

terapeutisk øvelse

Hvordan kan jeg helbrede saktosalpinks øvelser? For det første skal det gøres først efter konservativ eller kirurgisk behandling og fjernelse af den akutte proces. Samtidig udnævnte øvelse, der bidrager til:

 • forebyggelse af adhæsioner;
 • reduktion af resterende virkninger af inflammation;
 • forbedrer blodcirkulationen af bækken organer;
 • restaurering af anatomiske organer forbindelser;
 • styrke ligamenternes apparat;
 • stimulering af metaboliske processer;
 • styrke bækkenbundsmusklerne;
 • øge resistens over for infektion;
 • normalisering af fysisk præstation og humør.

I dette tilfælde er behandling bruger simple gymnastik og vejrtrækning, genoprettende og særlige øvelser, fysioterapi relaterede problemer i denne patologi, og således forhindret dannelsen af arvæv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.