LovStat og lov

Ring som et minde eller hvad er et register kontor, afskrift af titel

I den almindelige borger i registrator forbundet med brylluppet march af Mendelssohn og ringe. Men i virkeligheden, hans autoritet er meget bredere. Hvad er involveret i dens vægge? Og hvad en registrator? Afkodning af navnet (forkortelse) betyder "Optag af civilstand."

Lidt historie

I tsaristiske Rusland, fødsel optegnelser, registreringer af ægteskaber og dødsfald var kirkens præster. Med fremkomsten af bolsjevikkerne, religion var opium for folks anerkendte, men nogen måtte bære sådanne dokumenter. Så der registreringsdatabasen kontor, er den officielle år af deres forekomst anses for at være 1917 min, når den relevante dekret "Om borgerlig vielse, børn og vedligeholde bøger af handlinger staten" blev vedtaget. I første omgang, kroppen er en stærk komponent i NKVD struktur. I 1956 blev han overført til besiddelse af bestyrelsen for stedfortrædere.

Hvad sker der i væggene i registrator?

Registry kontor, udskrift bekræfter, beskæftiger ikke kun med registrering eller opløsning af ægteskabet. Uden deltagelse af sine medarbejdere er komplet fødselsregistrering og adoption af børn, navnene ændres, navne og efternavne, proceduren for at etablere faderskab, registrering død. Som du kan se, der beskæftiger sig med aktiviteten af de ansatte i institutionen er meget bredere end almindeligt antaget. Det udsendte også dubletter af mistede eller stjålne nogle dokumenter, gendanne eller annullere optagelsen i civile handlinger. De fleste af de dokumenter, der afspejler de vigtigste begivenheder i hverdagen for alle borgere i landet passerer gennem registrator. Decifrere navnet angiver en anden vigtig sfære af sine aktiviteter - vedligeholdelse og bevarelse af arkivalier og dokumenter. Sådanne papirer skal opbevares i 75 år.

Her henvise borgere med spørgsmål om arveret, registreringsfordele, rettigheder ejendomsret. Men ikke kun individer nyder at bruge, hvilket giver registratoren. Decifrere hans navn, der viser hele aktivitetsområde, er det tiltrækkes til væggen for at få råd eller nødvendige bekræftelse af retten, anklagere, retshåndhævende myndigheder og værgemål (forældremyndighed).

Få råd inden for disse mure er helt gratis, men registrering af vielsesattest, fødselsattest, ændring af navn, efternavn og andre tjenester skal betales stempelafgift til registratoren.

Provincial Institut for Byggeri og Registry Office er det udøvende organ. dens territoriale afdelinger er underordnet ham i en række forskellige regioner og byer i regionen

Medarbejdere registrator - hvem er de?

Medarbejdere i registrator er mennesker, der har en diplom i juridisk uddannelse, så deres råd kompetent og baseret på loven. Men ofte er det også en kreativ person, til at holde vielsen - er uden tvivl den vigtigste dag i en ung liv, huskede han dem alle. Derfor er en ceremoni er smuk, med en sjæl. På nogle punkter disse mennesker nødt til at tage på ansvar og psykolog, lyt mand, støtte ham i en vanskelig situation eller advare mod en falsk skridt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.