SundhedPræparater

Tabletter "Don": anmeldelser, applikationer, indikationer, analoger

Om degenerative og inflammatoriske sygdomme i leddene, har mange i dag hørt. Dette er en af en temmelig almindelige problemer, som patienter, der behandles på hospitaler.

Blandt de lægemidler, der er ordineret til at udrydde sygdommen, helt sikkert er hondroprotektory. En af de mest effektive midler til denne gruppe er tabletter "Don". Bedømmelser specialister bekræfter, at aktivt lægemiddel med i sin struktur kun ét aktivt middel - glucosaminsulfat har en positiv indvirkning på vævet af ledbrusken i slidgigt deformans.

Men denne chondroprotector ikke kun fjerner symptomerne på sygdommen. Efter at patienten har modtaget behandling, som omfattede "Don" piller, eksperter anmeldelser stoffet bliver som et middel til at bidrage til at bringe tilbage til normal ledvæske af den pædagogiske proces, samt forbedrer sine smørende egenskaber. Et lignende sæt effekter er særlig effektiv i de tidlige stadier af slidgigt.

doseringsform

Tabletter "Don" af leddene producerer en velkendt farmaceutisk firma "Rottafarm" (Italien). Ud over denne form af lægemidlet anvendes i pulverform pakkes i poser 5g og ampuller til intramuskulær injektion (2 ml).

"Don" Tablets er hvide karton. Deres antal kan være anderledes. Så der er en pakke til emballage ved 60 og 180 hvide tabletter, der har en aflang form og coatet.

struktur

Som allerede nævnt ovenfor, det aktive stof indgår i "Don 'tablet er i form af glucosamin sulfat. Ud over det der er andre stoffer, nemlig mikrokrystallinsk cellulose, macrogol 6000, povidon K25 og croscarmellosenatrium, magnesiumstearat og talkum.

virkningsmekanisme

Hvordan påvirker det eksisterende organ patologi "Don" tablet? Gæst eksperter siger, at virkningsmekanismen af lægemidlet på grund af at være i sin sammensætning af glucosamin. Dette stof, som er en strukturel komponent af det naturlige fælles bruskvæv. Endvidere uden glucosamin umulig syntese af biologisk aktive stoffer, som giver styrken af brusk.

Hvorfor har vi stadig brug for denne post? Due glucosamin aktiv vækst forekommer i bindevæv sener og ledbånd i leddene.

med alderen, at indholdet af denne meget nødvendige stof til vores leddene begynder imidlertid at falde gradvist. Dette fører til det faktum, at selv efter fyrre år, begynder en person til at føle fejl i det motoriske system. Især er berørt afbrydelsen af ledfladerne og reducere deres funktioner.

Hvorfor udnævnte "Don" tablet? Anmeldelser af læger bekræfter, at stoffet forhindrer for tidlig slitage af brusk. Og i de tilfælde, hvor abnormitet har erhvervet avancerede former, kan stoffet genoprette sin væv.

Tabletter indeholdt i hondroprotektorov gruppe glucosamin kompensere mangel i kroppen, samt stimulere biokemiske processer af hyaluronsyre og syntese af proteoglycaner i synovialvæske.

Fremstilling "Don 'øger permeabiliteten af ledkapslen. Der er således en genoprettelse af fysiologiske og enzymatiske processer, der foregår i cellerne i den synoviale membran og ledbrusk. Endvidere pillerne "Don 'tillader fremskynde optagelsen af svovl under syntesen af chondroitin syrer, ødelægge enzymer, der forårsager bruskdestruktion, for at forhindre forekomsten af superoxidradikaler samt reducere aktiviteten af lysosomale enzymer.

terapeutisk virkning

"Don" - tabletter, hvis anvendelse bidrager til at reducere ledsmerter og genoprette deres anvendelighed og suspendere udviklingen af deformerende slidgigt. Lægemidlet stimulerer genoprettelse af bruskvæv, tilvejebringelse antiinflammatorisk, anabolske, antikatabolsk og hondroprotektivnoe handling.

Hvor effektiv medicin "Don"? Tabletter, hvis anvendelse anbefales til de patienter, hvor lægen har diagnosticeret "gigt" er først og fremmest årsagen til sygdommen. Deres metode gør det muligt gradvist, dag for dag, genoprette den ødelagte led. En sådan handling svarer til opførelsen af huset. For sin konstruktion er det nødvendigt at fastsætte sten for sten, men i sidste ende viser det sig i bygningen.

Det er derfor, nogle gange får negative "Don" pille anmeldelser. Anvendelse af lægemidlet skal være lang. Det var først efter den fulde løbet af patienten bliver mærkbare positive resultater vil blive videregivet. Således er en reduktion i symptomerne på slidgigt, når du tager piller, "Don" bliver synlig, når to eller tre uger efter starten af modtagelse. En maksimal effekt patienten føler først efter en eller to måneder. Efter behandling resultatet gemmes halvtreds dage.

anvendelsesområde

Om hvem udpeges af "Don" pille guide forklarer i nogle detaljer. Begynde kompleks behandling med lægemidlet er nødvendig i tilfælde, hvor lægen har etableret eksistensen af sådanne lidelser:

- artrose eller osteoarthritis;
- chondromalacia nadkoleenikov;
- osteochondrose;
- periarthritis;
- systemiske sygdomme, hvor knogle-artikulær systemet er involveret i den patologiske proces.

Hvad er effekten af alle disse sygdomme pille "Don" i leddene? Og patient Begejstring og anmeldelser af læger siger, at dette stof er yderst effektiv. Efter alt, sygdommen degenerativ art, som opstår i leddene, er resultatet af overtrædelser af metaboliske processer i væv. Ved ældre aldersgrupper, patologidata udviklet på grund af det misforhold mellem fysisk aktivitet og modstandsdygtighed af leddene selv. Gradvist, i cellerne i brusk, som er en slags af en naturlig stødpude, start stofskiftesygdomme. Dette fører til nekrose og ødelagt væv. Efter knoglen er ryddet, som om du træner begynde at intensivere processen med dens spredning.

Negativ proces reducerer mængden af ledvæske, der tjener som et fælles smøremiddel. Hos mennesker, der er smerter. Der er en overtrædelse af ledfunktion. Reduceret livskvalitet. Udvikling af primær slidgigt.
Den samme sygdom kan have en sekundær karakter. Sommetider slidgigt udvikler sig i de unge. Dette sker som et resultat af traume eller inflammatoriske ledsygdomme. Sådan osteoarthritis forløber temmelig langsomt. Men han ikke overtræder funktionen af samlinger (undtagen hofte).

Patologi behandlet med midler, der forbedrer blodcirkulationen, smertestillende lægemidler. Er udpeget som fysioterapi. Endnu basiske lægemidler er foreskrevet i patologier beskrevet ovenfor, er de, der virker på stofskiftet. Deres liste omfatter og "Don" piller.

Indikationer, der er angivet i vejledningen, samt kliniske undersøgelser bekræfter den høje effektivitet af værktøjet.
Dette gælder chondroprotector også med ændringer i rygsøjlen, der opstår under osteochondrose. Effektiv pille "Don" og condromalaci, når der er en opblødning af sin brusk, er det muligt efter kirurgi på leddene og traumer. Også den lægemiddel ordineret for komplekset behandling af patienter med inflammatoriske og autoimmune (selv-allergifremkaldende stof) ledsygdom.

Som en forebyggende foranstaltning anbefaler også brugen af "Don" pille betjeningsvejledning. Anmeldelser af patienter efter en alder af fyrre år og atleter bekræfter reduktion af smerte symptomer med betydelig fysisk anstrengelse.

dosering

Sådan skal du tage et middel til "Don" (tabletter)? Guide til forberedelse og forklarer i detaljer dette emne. Dosering betyder afhænger af omfanget og alvoren af sygdommen. Det er derfor, det bør administreres af den behandlende læge. Alt i alt dog, tabletterne anvendes oralt til 1-2 stykker tre gange om dagen og altid under måltidet. Kursus varighed kan være fra en til tre måneder. I hvert tilfælde er receptionen tildelt af den behandlende læge. Om nødvendigt kan behandlingsforløbet øges eller mindskes.

Overdosering piller "Don" er ikke afsløret. Men dette er en farmakologisk stofmisbrug og dens modtagelse er ikke nødvendig. Forløbet af behandlingen bør baseres på en læges recept og instruktions.

Kontraindikationer

Som med alle farmaceutiske præparater, visse restriktioner for dens brug er "Dona" piller. Instruktioner vedrørende anvendelse og patient Begejstring siger, at stor omhu er nødvendig ved tilstedeværelse af overfølsomhed over for en af komponenterne, og allergi symptomer.

Må ikke ordinere piller til børn, hvis alder ikke har nået 12 år. Dette skyldes manglen på tilstrækkelige kliniske undersøgelser om sikkerheden og hensigtsmæssige i sådan terapi.

Fraværet af sådanne oplysninger og om terratogennogo eksponering betyder på fosteret under graviditeten. Der er ingen oplysninger om dens negative indvirkning på barnet under amning. Det er derfor, det er forbudt at anvende stoffet til gravide og ammende kvinder.

På grund af det faktum, at sammensætningen af tabletterne "Don" er natrium, er de ikke anbefales til folk, der har at overholde natrium diæt. Under behandlingen, er patienten også forpligtet til at afstå fra en betydelig fysisk anstrengelse.

bivirkninger

Liget af hver enkelt af os er så individuel, at ingen med sikkerhed ikke kan sige, hvordan vi vil reagere på indførelsen af et lægemiddel. Forskellige uønskede fænomener kan forekomme i det tilfælde, hvor det farmakologiske middel "Don '(tabletter). Vejledning til brug advarer om, at nogle gange patienten har:

- kvalme;
- opkastning;
- forstoppelse;
- diarré;
- hovedpine;
- svimmelhed;
- utilpashed;
- en allergisk reaktion
- sløret syn.

Det kan således reagere på medicinen det menneskelige centralnervesystem.

Forsigtig

Tabletter "Don" med største omhu bør tages for at folk, der er allergiske over for skaldyr. Efter alt, i et præparat er glucosaminphosphat, som udvindes af skaller af skaldyr. Du bør ikke tage pillerne uden en læges tilsyn, og for dem, der har en kronisk sygdom af typen af diabetes.

multimodale behandling

Hvad andet fortæller om "Don" forberedelse guide? Anmeldelser pille på dens forenelighed er de mest forskelligartede. I nogle tilfælde er anvendelsen af komplekse formuleringer øger effektiviteten af behandlingen. I andre, tværtimod, vil lede den helbredende proces i den modsatte retning. Derfor er en omfattende behandling bør være under direkte tilsyn af en specialist.

Således er vores medicin kender mange lægemidler, hvis handling svarer til det, som er piller "Don". Men hver af disse farmakologiske midler har sine egne karakteristika. Oftest ordinere en læge indebærer anvendelse af en repræsentative chondroprotectors og narkotika gruppe fra en anden kategori. Denne fremgangsmåde er ganske forståeligt. Således tabletter "Don" vil påvirke fælles indefra, og den anden medicin samtidig vil sikre forsyningen af næringsstoffer til området for at slippe af med sygdommen. Dette vil sikre en hurtig afskaffelse af problemet, vil virkningen heraf gives samtidig på alle sider.

Tabletter "Don 'godt på linie med narkotika NSAID'er er i en gruppe, såvel som med andre chondrobeskyttende midler. I tilfælde af samtidig modtagelse af et lægemiddel beregnet til at reducere inflammation, er der forøget effekt af coumarinantikoagulantia. Kombination af piller "Don" med et beroligende middel er kun mulig efter forudgående samråd med lægen. Ellers mulig forringelse og forekomsten af bivirkninger.

behandlingseffekt

Efter et terapeutisk forløb hos patienter observeret:

- normalisering af metaboliske processer i bruskskaden;
- standsning af udviklingen af ødelæggelse af brusk foring;
- en tilbagevenden til de normale indikatorer for niveauet af ledvæske;
- at reducere risikoen for forekomsten af slidgigt;
- reduktion af smertesyndromer;
- normalisering af motorisk funktion i problemområder leddene;
- forbedring af livskvaliteten;
- reduktion af omkostningerne til behandling;
- eliminerer behovet for kirurgi.

fordele af lægemidlet

Action tabletter 'Don' er værdsat både professionelle og patienter, der tog stoffet. Læger ordinere ofte dette værktøj, da det har følgende fordele:

- er yderst effektiv sammensætning;
- reducerer negative symptomer;
- aktivt nærer brusk;
- accelererer regenerering;
- har en minimal liste over begrænsninger;
- sjældent give bivirkninger;
- er let at bruge;
- det kan anvendes sammen med lægemidler, der omfatter NSAID-gruppen, såvel som analgetika;
- kan anvendes til unge patienter;
- det har en masse positive tilbagemeldinger fagfolk og patienter;
- i lang tid, det bevarer sin terapeutiske virkning.

Udtalelser

Oftest på tabletterne "Don" folk reagere positivt. Efter et behandlingsforløb af mange chondroprotector faldt stykket i leddene. Knæ og albuer bøje og unbend det blev meget lettere. Dette vil mindske smerter.

Negative bedømmelser af narkotika mennesker forlader sjældent. Efter dette betyder tilstrækkeligt effektive, og bivirkninger af dets anvendelse forekommer sjældent. Men nogle patienter forbliver utilfreds med det resultat, at de har modtaget efter den terapeutiske forløb. De mente, at komme af med de smerter og stivhed i leddene vil komme hurtigere.

Det er værd at huske, at faldet i symptomer, når tage piller, "Don" observeres kun to uger efter start af lægemidlet. Måske er disse mennesker før starten af kurset er blevet undersøgt nok instruktion til faciliteten, hvilket indikerer dens samlede virkning.

analoger

Fælles sygdomme er meget almindelige. Det er derfor, de farmaceutiske virksomheder gør en masse penge, hvis virkninger svarer til den produceres af stoffet "Don" (tabletter).

Anmeldelser analoger er som regel også positivt, og kan komme i betragtning til optagelse i løbet af behandlingen. Blandt sådanne lægemidler er:

1. "Alfluton". Dens vigtigste komponent er et koncentrat opnået fra ansjos fisk. Det designet et middel til at fjerne betændelse og lindre smerter. Tilgængelig i form af en opløsning, som anvendes til injektion.

2. "Hondrogard". Dette præparat forøger genfindingsprocenten for patienters led og forbedrer resultaterne, dette stof anvendes også til intramuskulær administration.

3. "Yunikum". For dem, der af en eller anden grund ikke er egnet tablet "Don", analoger er let tilgængelige på apoteker netværk. En af de billigste af dem - stoffet "Yunikum". Det er sammensat af 750 g glucosaminsulfat. Anvendelse af lægemidlet kan ikke blot forhindre vækst af brusk ødelæggelse proces, men også for at stimulere sin helbredelse. Men for at opnå effekten af de midler det bliver nødt til at tage mindst seks måneder. Ved regelmæssig brug af tabletter analog "forbedret fælles mobilitet Don'. Det mindsker behovet for at tage andre værktøjer indgår i NSAID-gruppen. Modtagelse af denne hjælp bør ske med forsigtighed til dem, der har en øget følsomhed over for stoffer i sin struktur. Ikke ordinere det til gravide og ammende kvinder.

4. "Sustilak". Dette er en anden analog af tabletter "Don". I sin struktur - alle de samme aktive bestanddel. Ordinerende med primær og sekundær osteoarthritis, osteochondrose, og chondromalacia af patella scapulo periarthritis. Modtagelse middel anbefales to gange om dagen. Den gennemsnitlige sats er 6 uger.

Pick selv om de andre analoge tabletter "Don" er ikke det værd. Bestem det bedste stof, der er egnet til behandling af leddene bestemt person, kun kan lægen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.