SundhedSygdomme og betingelser

Hvorfor er der røde pletter på kroppen

Røde pletter på kroppen kan være et symptom på forskellige hudsygdomme eller allergisk reaktion på et stof. Selvfølgelig selvmedicinering ofte fører til en forværring af situationen, så det er tilrådeligt at vise udslæt lægen til præcist fastslå diagnosen.

Først og fremmest, de røde pletter på kroppen - det er et klart tegn på nældefeber, hvor gradvist dannelsen af vabler. Årsagen til dens forekomst kan være mad, medicin narkotika, reaktion på antibiotika, tilstedeværelsen af virus i kroppen, sved og andre. Som regel, afskaffelse af kilden til udslæt gå væk uden nogen speciel behandling. Effektivt det hjælper med allergi eller eksem brændenælde infusion af blomster. For at gøre det, tage en spiseskefuld og hæld 1 kop kogende vand. Afkølet infusion anvendelse af 100 ml til 5 gange om dagen. På lignende måde kan der fremstilles kamillete, som tages som en te (med mulig tilsætning af sukker eller honning). Ofte er det tilrådeligt at fjerne de allergiske udslæt, idet antihistaminer sammenholdt med lokal behandling af læsioner. I intet tilfælde ikke kam stedet og ikke skjule deres besøg hos lægen noget medicin (strålende grøn, jod, furatsilin, etc.), da dette kan hindre arbejdet i ekspertgruppen og forårsage fejldiagnose.

Hvis røde pletter på kroppen er ledsaget af kløe og brændende, kunne det være et signal om lyserød lichen, der forekommer under langvarig udsættelse for ekstremt høje eller ekstremt lave temperaturer, såvel som latent infektion. Ofte er sygdommen manifesterer sig i efteråret og foråret, når der er forværring af mange sygdomme. Til behandling af lyserøde lichen kan anvendes kålblade, som skal præ-smurt med creme fraiche. Sådanne komprimerer gælder på de berørte steder på kroppen, indtil tørre blade. Derefter gentages proceduren.

Røde pletter i et barn kan indikere en tidlig fase af skoldkopper, røde hunde eller mæslinger. En erfaren ekspert inden for pædiatri og dermatologi vil være i stand til at oprette en sygdom og ordinere den bedste behandling, givet en alder af barnet og dets særlige fysiske udvikling.

Hos voksne røde pletter ofte i alkoholforgiftning eller kemikalier, som der er overskud af den toksiske belastning på leveren. I dette tilfælde er det nødvendigt at neutralisere virkningerne af skadelige stoffer og den maksimale befri kroppen af deres indhold (pipetter, lavementer, maveskylning, etc.). Derefter er det nødvendigt at genoprette kroppens funktioner.

Hvis røde pletter på kroppen er et symptom på lupus, er det muligt at anvende de opskrifter af traditionel medicin. For at gøre dette, er du nødt til at tage brændenælde, vejbred, tranebær og birk i lige store andele. Til denne samling tilføje rejnfan, perikon, mælkebøtte rod, søde kløver stof, mor og stedmor, bjergbestiger og oregano, hvorefter der blandes grundigt græs. 2 spsk skeen samling skal bruge 2 kopper kogende vand, hvilket skulle fylde græsset og forlade at indgyde. Det fremstillede bouillon udtages 50 ml 3-4 gange dagligt i seks uger.

De mest alvorlige og farlige sygdomme, hvor der er røde pletter på ryggen er en sekundær form for syfilis, mycosis fungoides, Lyme sygdom og nogle andre infektionssygdomme. Alle disse betingelser kræver lægeligt tilsyn og tvangsbehandling. Uden disse foranstaltninger, vil processen kun blive forværret af stigende negativ indvirkning på den menneskelige krop.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.