SundhedPræparater

Indånding halsbetændelse - førstehjælp

Hvis vores krop er svækket, de forkølelser angribe ham først. Du kan tale om forebyggelse, tage vitaminer, men de faktorer, der kan underminere vores immunitet, også derfor tilbøjelige til at udvikle meget høj, selv for den stærkeste person.

Den første slag falder ind under vores hals. Der er flere grunde, den vigtigste kursus - evnen af virus til at bevæge sig i luften. Inhale enhver infektion, vi ganske enkelt. Busser, store butikker eller offentlige institutioner, hvor en flok mennesker når et maksimum pr kvadratmeter, vil det være i stand til at hjælpe dig i dette. Selvfølgelig hvad næsesvælget er det første barriere for infektion.

Den farligste for vores hals er mæslinger, skarlagensfeber, kighoste. Nogle kan bære dødbringende. I sådanne tilfælde ikke vil redde forslidte indånding. Hvis halsbetændelse (betændelse i strubehovedet), kompliceret af sådanne infektioner, en person med behov for akut lægehjælp.

Essensen af problemet er, at i inflammatoriske processer i forvejen smalle hals er endnu mindre (på grund af hævelse). De stemmebånd er også hævede, det bliver svært at trække vejret og tale.

Hvis sygdommen er mild, indånding halsbetændelse kan hjælpe. Vi ved alle, så snart ånde på varme kartofler. markedet er nu repræsenteret ved-the-art inhalatorer kopier. De kan være damp, ultralyd og kompression. Indånding narkotika skabt specielt til dem, det er meget effektivt.

Behandling af halsbetændelse, undtagen stemmen hvile og kost, medicin omfatter lægemidler (antibiotika, antiseptiske midler). helingsprocessen tager cirka to uger. Det kan være kronisk, men sygdommen ikke vare mere. Ikke forsvinder symptomer kan være tegn på andre mere alvorlige sygdomme.

Den mest almindelige form for halsbetændelse kan betragtes på baggrund af en komplikation ved influenza, lungebetændelse, allergiske reaktioner. I enhver form for denne sygdom lægen vil ordinere dig skylles og indånding. Halsbetændelse, kan du roligt bruge det relevante for dig aroma olier med antiseptiske egenskaber (citron, eukalyptus, cedertræ, gran, salvie), er også kommercielt tilgængelige klar aromasmesi.

Ikke alene indånding laryngitis i stand til at yde effektiv bistand. Decoctions og infusioner af urter, som du vil spise inde eller at skylle, brugt siden tidernes morgen. Deres fordele og bistand er testet og bevist. Passende behandling og sennep krukker, varme bade. Af den måde, varm mælk og smør - det er det, der er behov for i dette tilfælde. Drikke masser af væske, vil hjælpe dig til hurtigt at håndtere sygdommen.

Til forebyggelse af halsbetændelse meget rådgivning er det umuligt, da den underliggende ætiologi af sygdommen er en smitsom karakter. Det eneste, der kan anbefales, at observere grundlæggende regler for hygiejne, ofte vaske hænder med sæbe og vand, især efter steder med store koncentrationer af mennesker. Læger rådes til ikke at ignorere vaccinationen, for eksempel influenza.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.