Nyheder og SamfundBerømtheder

En populær russisk blogger Tanya Lieberman: biografi, arbejde, familie og privatliv

Pigen fra provinsen, kendt blogger, Internet stjerne, ejeren af en succesfuld virksomhed - ekstraordinær Tanya Lieberman. Hendes konto "Instagrame" har mere end 80 tusinde læsere, med hvem hun deler sine tanker, positive følelser og levende billede af hans liv.

Fakta fra biografi

Tanya Lieberman blev født 24 oktober., 1984 Siden barndommen, drømt om at arbejde i de glittede magasiner, har med succes uddannet fra Det Naturvidenskabelige Journalistik i Tyumen, at erobre Moskva, uddannet i Seventeen magazine. Men når sikringen af de første indtryk af verden af journalistik pougas, hun tænkte på deres egne fremtidsudsigter.

I 2009, begyndelsen af en blog i Livejournal og svimlende hurtigt vundet anerkendelse og kærlighed til læserne. Ankommer i Tel Aviv, radikalt ændrede hans liv. Hun flettede dreadlocks, forlod selskabet Moskva "Podium" og åbnede sin egen forretning: onlinesalg østlige eksotiske smykker.

Lieberman fremmer pulserende kreative smykker Jerusalembazar.ru. Projektet, som åbnede i oktober 2009, vakte stor begejstring blandt de konstante læsere Tani Liberman. I dag, pigen indgår kontrakter med mange designere finder dem for det meste selvstændigt, fremmer, fordi han elsker at vandre på en bænk i Tel Aviv.

I foråret 2012, Tanya Lieberman familie og Misha Peisakhovich glad for at tilføje - var datter Mikal født. Og to år senere - søn af Yankel. Min datter blev en stjerne og en favorit af min mors blog chitatilnits. Ofte emblazoned på siderne i et kæledyr - hund Hanukkah.

aktivitet

Tanya har vundet berømmelse takket være sin blog i "Live Journal" er nu hendes hær af fans i sociale netværk - det er titusinder af mennesker. Siden 2012, Tanya Lieberman engageret i registrering af bryllupper. Masterclasses på udarbejdelse blomsterdekorationer, nu i udlandet, ikke så længe siden i Jekaterinburg, og i januar i år - i London. Med så hende let hånd et let blomstret design på registrering Flowerslovers bryllupper. Senere blev en skønhedssalon åbnet. forretningsudvikling i Israel var ikke involveret, han mener, at det er lettere at tjene penge i Moskva. Blomster - en favorit hobby, og "side" af erhvervslivet, men det vigtigste - butik Jerusalembazar, der sælger designer fra Israel, smykker og keramik.

Hun lykkeligt dækket i bloggen byggeprocessen, indretning og udsmykning af sit hus i Moskva den Novorizhskoe motorvejen.

Tanya Liberman, biografi, der ligner et eventyr om Askepot, før afsætter selv butik dekorationer, arbejdede i virksomhedens grundlægger Podium personlige assistent. I dette tilfælde, det havde sine plusser: en interessant case, en smukt hoved, fri tid og image billede. Men arbejdet var ikke helt til deres smag. Måske er det derfor Tanya besluttede at forlade og gå til Israel.

tidsplan

Tatiana arbejder for det meste i hjemmet, men at stoppe der hun tillod ikke de to butikker og evnen til at gennemføre masterclasses. Skema fra Lieberman er ganske stram, men for alle dens beskæftigelse hun klarer ansvar mødre og iværksætteraktivitet. For ikke så længe siden, den lille pige Michal hyret en barnepige. Under alle omstændigheder har brug for børnene at blive set, og selv om de er med en babysitter, er mor ikke slappe af. Regelmæssigt tager børnene med på arbejde ture til andre byer.

Jerusalembazar

Online smykker Store Jerusalembazar - et unikt projekt, lyse smykker og originale værker. Sten, der pryder de fleste produkter fascinere. Beundre området præsenteres i butikken, kan du med jævne arbejder på show-værelser i centrum af Moskva.

Hvordan opstod ideen til salg af smykker fra Tel Aviv? Israels smykker markedet er fuld, valget er enorme. Realiseringen af smykker er en national hobby, alle pigerne noget at mestre. Ofte er der originale, mindeværdige ting fra unge designere. Det er med sådanne talenter forsøger at samarbejde Tanya Lieberman. Hendes første partner var Sigal. Så Tanya Liberman, berømthed, besluttede at tage en chance. Bragt til Moskva det virker: sølv smykker med halvædelsten. Produkter gik på den første dag.

Først havde hun ikke tror, at han kunne forsørge sig selv smykker forretning, planlægning daunshiftit penge fra leje lejligheder. Men folk kunne lide projektet med det samme. Tanya blog-læsere anerkendte hurtigt på markedet. Projektet mindede hendes blog var interessant, smuk og personlig. Tatiana serveret alle med enestående smag: sortiment, billeder, fotos.

I dag, Tatiana sætter i sit arbejde alle de kræfter, som giver salgsvæksten. Indkomst, selvfølgelig, mere end på kontoret flere gange løn. I dette tilfælde, ikke en eneste øre investeret i reklamer butik, kun anvendes LJ shny PR og mund til mund.

Hvorfor hun valgte en virksomhed uden investering?

Da Tanya begyndte sin virksomhed, hun havde ingen børn og sin mand. Hendes far - en succesfuld iværksætter fra Tyumen-regionen - har altid ment, at det er umuligt at tjene penge online. Dette er formentlig ansporet Woman. Familien Lieberman har alle visse iværksættertalent. Bedstemor Tanya, for eksempel alt for business-kvinde i hendes 78 år, hendes arbejde har været en succes i drift i 22 år.

Forretning Tatiana Liberman var oprindeligt risikofri. Voksede langsomt uden store investeringer, har det kun investeret, hvad der var at gøre den samme sag. Ingen valg, fordi der på det tidspunkt var der ikke noget at investere. Forretning uden investeringer kan kun foretages på de sociale netværk. Tanya Lieberman havde en blog i LJ - gratis reklame platform, og begyndte at sælge ornamenter, der er bragt fra turen.

Investeringerne udgjorde næsten nul beløb svarende til prisen for fem øreringe. Efter salget af de første artikler hun igen foretaget et køb på 15.000 rubler. Så modtaget af 45.000 rubler, gav han halvdelen af lejen. Gradvist, en lille investering pote. Planer for åbningen af butikken på det tidspunkt var endnu ikke. Ligesom succes, som hun siger Tanya Lieberman.

Denne butik

Alle større projekter og aktiviteter Tanya Lieberman afholdt i Moskva. ingen permanente boliger I Israel, parret, så en masse tid der er et problem. Øget udbud af Tatiana bedt om at åbne offline butik. Han begyndte at arbejde i efteråret 2014 i Moskva. På dette tidspunkt, pigen var iført et hjerte et andet barn, aktivt engageret i erhvervslivet, og organiseret åbningen.

Bly alt salg i stedet tilstanden var umuligt. Shop åbnet på en gang, så snart den første mulighed, og reducere risikoen. Online og offline køb ikke ligner hinanden - forskellig rækkevidde, anderledes atmosfære, prispolitik. Hvis en besøgende kom til stedet, vælger han bevidst en bestemt kategori og stopper på en model, som han har brug for. Samtidig undervejs ikke se noget. På pladsen er der en konsulent, der vil dele flere oplysninger.

Om at åbne en offline butik ægtefæller fortryder det ikke, siger en populær russisk blogger Tanya Lieberman. Oprettelse af en lille, venlig butik-butik, hvor det er behageligt at gå, det var for dem en interessant oplevelse. På nuværende tidspunkt er en familie affære, før en opgave - at komme ud af den tilstand af "business på knæet."

om bloggen

Hvordan dagbog for venner Tatiana Liberman forvandlet til et site med tusindvis af mennesker? I første omgang ønskede hun at skrive inkognito. Han startede en LiveJournal som planløst tilbragte sine sidste dage i IKEA. Arbejdet var uinteressant, var det nødvendigt at forlade, jeg havde noget at fylde tiden. Så Tanya levede stadig i Jekaterinburg. Senere flyttede hun til Moskva, har længe arbejdet på upåfaldende arbejde, i mellemtiden Lær abonnenter blev tilføjet. Overskredet tusind.

Den Tanya fangede sit publikum?

Mens Tanya Lieberman blogger havde en lille indkomst, i Moskva han lejede en beskeden plads på voykovskoy og arbejdede som sekretær. Skriv særlige var ikke noget ikke at gennemgå kosmetik eller mode, ikke rejse. Men den berømte skrev med karisma og gnist gal, simple begivenheder fungerede som det ekstraordinære. Folk var interesseret i at læse.

Med sin mand

Michael, manden Tatyany Liberman, formelt er nu på barselsorlov. Sammen parret involveret i en familievirksomhed. Og Michael sætter en masse mere strøm end udgjorde hovedbeskæftigelsen. Det motiverer ægtefællerne deres job, god familie. Hvorfor det blev besluttet, at manden skal forlade det vigtigste job i et prestigefyldt selskab og starte en butik af sin kone? På et tidspunkt, virksomheden begyndte at bringe flere penge end lønnen. Det blev klart, at den har brug for at udvikle sig. Hertil kommer, at parret flyttede til forstæderne, og fortsætte med at arbejde i Moskva var fysisk meget vanskeligt. Børn i familien i første omgang. Tanya Liberman, hvis bryllup blev afholdt i foråret 2011, planer med sin mand, en familievirksomhed, så med børnene at besøge, og har tid til at tjene.

Peisakhovich-Lieberman - en meget kærlig par. Sammen de træffer beslutninger, tænker ens på globalt, grundlæggende, vitale spørgsmål: forholdet til børnene, ønsket om at leve uden for byen, planlægger familiens budget. Mange spørgsmål er i stand til at løse fredeligt, uden at forklare forholdet og ikke på udkig efter endeløse kompromiser, men nogle gange har forskellige meninger i mindre sager.

Time forældreskab - det er ikke for mig

Den datter og søn Tani Liberman meget lille aldersforskel - to år. Det andet barn blev også planlagt og ønsket. Fødte den første og anden straks ønskede. Ifølge Tatiana, du nødt til at få glæde i processen med at opdrage børn. Du kan ikke komme ind på de vanskeligheder, i dette tilfælde, risikerer du ikke at have det sjovt, især i forældrerollen. "Time forældre - er det ikke for mig", - sagde Lieberman. Familien har en barnepige. Samtidig hun klart forstår, at kombinere forældrerollen og erhvervslivet er meget vanskelig, og det er ikke nødvendigt, da begge vil blive gjort dårligt.

Familie Tanya Lieberman klart adskiller det tidspunkt, hvor du ønsker at tage børnene, men når - arbejde. Selvfornægtelse mister sin betydning, når en kvinde ikke længere får glæde af at kommunikere med dit barn. Ulykkelig mor - et offer, som ingen har brug for, især børn.

Folk selv skaber barrierer, der forhindrer dem i at være glad

Tanja Liebermann (Tanja Liebermann) - i dag er et personligt brand, et eksempel til efterfølgelse. Hun føler sig ansvarlig, mere bærer en masse positive ting og ikke til udtryk i sociale netværk negativitet. Nogle gange, ligesom alle mennesker, forstyrre, vred skriver stillingerne, men generelt kan ikke se nogen mening i publikum lidelse. Lieberman mener, at det er nødvendigt at fokusere på det positive og lære at være lykkelig, er det let at opfatte livet. Selvfølgelig, at disse problemer ikke kan behandles uforsigtigt. Men de fleste af de mennesker, selv begrænser, forhindre dig selv at være glad. Derfor Tanya føler sig ansvarlig for det, for at vise de mennesker, der lever lykkeligt og harmonisk meget reel. Hun er ikke bange for at realisere deres drømme og leve som han ønsker. Alt dette pige beskriver i detaljer i sin blog. Her er en hun, historien Tani Liberman.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.