Nyheder og SamfundBerømtheder

Jennifer Ellison filmografi, personlige liv

Jennifer Ellison - skuespiller, danser, sanger og model. Film fans kender hende til musicalen "Phantom of the Opera" Dzhoela Shumahera og tv-serien "Hotel" Babylon ". Jennifer har gentagne gange optrådt på forsiderne af mange mandeblade, herunder Maxim, Zoo, FHM.

karriere

Jennifer professionelt involveret i dans fra en alder af tre. At nå på dette område en vis succes, i 1998 besluttede hun at blive en berømt skuespillerinde og venstre dans. Men berømmelse kom til hende med det samme. De næste fem år har Ellison spillet i sæbeopera "Brookside", er ikke særlig populær uden for England.

I 2004 direktør Dzhoel Shumaher begyndte at arbejde på musicalen "Phantom of the Opera", og en af de vigtigste roller (Meg Zhiri) tog håbefulde skuespillerinde Jennifer Ellison. Film Dzhoela Shumahera har altid afholdt i høj agtelse fra kritikere, og dette var ingen undtagelse. "Phantom of the Opera" blev nomineret til "Oscar" awards og bragte tre Jennifer berømmelse i verden af biografen. Sammen med hendes arbejde med filmstjerner som Dzherard Batler, Patrick Wilson og Emmy Rossum.

I 2007 skuespillerinden vandt rollen som Kerri Kottan i drama-serien "Hotel" Babylon "den populære over hele verden. I 2008 Jennifer Ellison medvirkede i den sorte komedie" The Trap "af Paul Williams. Filmen fik blandede anmeldelser fra kritikere og publikum. Selv om dette er den sidste arbejde i karrieren for skuespillerinden.

Passion for musik

Jennifer Ellison har haft tid til at prøve sin hånd som sanger, skuespiller, danser og model, og det er helt op til tyve år. I 2003 udgav hun en enkelt, Baby Jeg er ligeglad, og et år senere var der en anden - Bye Bye Boy. På dette gennemført hun sin musikalske karriere med fokus på teater og biograf.

Personlige liv

I 2008 Jennifer begyndte at date en bokser Robbie Tickle, og i oktober det følgende år, de var gift. Vielsen fandt sted i Mauritius. I 2010 Ellison fødte en søn ved navn Robbie, til ære for sin far. Nu parret har tre børn, familien bor i Los Angeles.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.