LovStat og lov

Godtgørelse for barselsorlov til at passe et handicappet, arbejdsløshed, forældreløse. sociale ydelser

Rusland - et land positionere sig socialt. Det betyder, at sårbare mennesker ikke vil stå uden opmærksomhed. Oftest pleje af staten manifesterer sig i fysisk form. Er det altid den bistand, som giver landet nok til at være normal? Dette kan forstås ved at undersøge størrelsen af sociale ydelser. For at få de penge, borgerne har brug for at kontakte socialforvaltningen i samfundet.

Hvad er fordelen i Rusland? Denne finansielle bistand, forudsat af regeringen til at støtte enkeltpersoner og familier, der befinder sig i vanskelige økonomiske forhold ikke tillader dem at tjene deres egne.

Lad os overveje spørgsmålet om beregning af ydelser designet til familier med børn og handicappede borgere.

Funktioner af optjening af sociale ydelser

Sociale ydelser, der udbetales i Rusland er reguleret af både den føderale og regionale lovgivning. Landsdækkende betaling, der er, Social Insurance Fund af landet, ikke begrænse mængden af fordele, der kan finansieres på regionalt plan. En sådan opdeling er selvfølgelig ikke altid berettiget. Efter alle regioner har mindre finanspolitisk plads krænker visse kategorier af befolkningen, der modtager kontanthjælp. På den anden side, denne tilgang giver mulighed for en mere målrettet plan omkostninger, under hensyntagen til alle mulige omkostninger.

Apropos ydelser til familier med børn, er betaling af hvilken implementeret på føderalt niveau, er vi nødt til at forstå, at de gennemføres blive gravid kvinde med rettidig til registrering (før 12 uger) i en medicinsk facilitet. Yderligere udnævnt udbetaling for et barn , indtil en alder på 1,5 år.

godtgørelse Maternity

Kriteriet for fastlæggelsen af størrelsen af fordele for graviditet og fødsel er tildelingen af mødre til tre forskellige kategorier: officielle og arbejdende kvinder med social sikring; arbejdsløse kvinder registreret hos arbejdsformidlingen for redundans eller i forbindelse med afviklingen af virksomheden; arbejdsløse kvinder, der modtager arbejdsløshedsunderstøttelse.

Godtgørelse og barselsorlov for formelt ansat mere retfærdig sex er beregnet på baggrund af deres løn for de sidste 2 år. Et sådant system ikke virker i forhold til individuelle iværksættere, da de ikke foretage betalinger til Social Insurance Fund. Den eneste mulighed for at modtage betaling for denne kategori af arbejde moms er at fremme planlægningen af fødsler og de tilsvarende betalinger til fonden. Den maksimale mængde fordele for graviditet og fødsel er fastsat til 248,164 rubler i 2016, og den mindste - 28555 rubler.

Men hvad med de arbejdsløse?

Kvinder, der er registreret hos arbejdsformidlingen i forbindelse med reduktion eller fjernelse af den virksomhed, hvor de arbejdede, som de arbejdsløse modtage månedlige ydelse i mængden af 544 rubler. For kvinder, denne kategori giver en månedlig ydelse i mængden af 581.73 rubler. Imidlertid er et fast beløb på disse ydelser ikke udføres. Du skal vælge kun én form for social bistand.

Mængden af fordele for graviditet og fødsel studerende identificeret 100% af størrelsen af tilskuddet. Hvis stipendiet er mindre end 25% af eksistensminimum, så anføre forskellen betales yderligere.

En anden kategori af fødende kvinder i forberedelsen af de tilsvarende fordele er kvinder-soldater. Godtgørelse af gravide kvinder - 100% af deres ydelse. Hustruer militære rekrutter er betalt orlov engangs-godtgørelse og moderskab i mængden af 24,565.89 rubler.

bistand Engangsbeløb til nye mødre

Vægt får hjælp fra staten familien reshivshayasya ved fødslen. Efter levering, kvinder, der var formelt ansat, blev registreret hos arbejdsformidlingen i forbindelse med tabet af et job på baggrund af nedskæringer eller likvidation af statsvirksomhed, betalt engangs-bistand i mængden af 15.500 rubler i 2016.

Piger, ingen steder ikke fungerer og ikke er registreret hos arbejdsformidlingen, er sådanne ydelser ikke får.

Social bistand til børnepasning indtil en alder af 1,5 og 3 år

Den næste type ydelser til familier med børn er betalingerne på barnet når 1,5 og 3 år. Denne støtte er afgørende for hver familie i den forstand, at en kvinde med en 24-timers lektion et barn ikke har råd til at arbejde, og udgifterne til børn er meget betydelig i andelen af familiens budget.

Til arbejde mødre officielt beregning af denne type ydelse, samt fordele for graviditet og fødsel, er baseret på en to-årig løn. Beregningen formel omfatter at finde den gennemsnitlige dagløn af kvinder: det samlede beløb for løn i 2 år skal divideres med 730 kalenderdage. I tilfælde af, at der i de to år, hun var sygemeldt, skal den periode af præ-sygdom trækkes fra 730 kalenderdage. Fundet af størrelsen af den gennemsnitlige dagløn er ganget med antallet af dage brugt på orlov til børnepasning op til 1,5 år.

For studerende på højere læreanstalter som grundlag for beregning af ydelser tager størrelsen af deres tilskud, men ikke mindre end det minimum af børnebidrag.

I 2016 minimumsmængder af fordele for kvinder for børnepasning op til tre og et halvt år, og sat i følgende størrelser:

  • for det første barn - 2900 rubler;
  • på den anden og efterfølgende børn - 5800 rubler.

store familier gavn

En separat tema - fordele for store familier. Desværre er nogle betalinger til denne kategori af familier med børn, der ikke leveres på føderalt niveau. Men om tilskud, har vi diskuteret ovenfor, kan de også kvalificere sig til et fælles grundlag.

På regionalt niveau for disse familier kan desuden blive ydet støtte til betaling af stimulere fødselstallet i landet. store familier gavn i forskellige byer kan afvige væsentligt. På eksemplet med Moskva-regionen, overveje størrelsen af sådanne betalinger. I denne region, er de også kaldes "Gromov" betalinger. Således er det første barn engangsbeløb udbetalt 10 tusind, ved fødslen sekund - 20 tusind ydelse 3 børn ved fødslen er 150 tusind.

Derudover er følgende fordele gives til familier med børn (ud over de føderale betalinger):

  • 1,5 år - 2206 rubler;
  • fra 1,5 til 3 år - 3216 rubler;
  • fra 3 til 7 år - 1104 rubler;
  • fra 7 til 16 år - 552 rubler.

Sociale ydelser til adoptivbørn

Når barnet er vedtaget af adoptivforældre, samt biologiske forældre bliver betalt engangs-bistand i mængden af 15.500 rubler.

De har deres egen særlige betaling på adoptivbørn, hvis de er handicappede. For hvert barn et engangsbeløb udbetales i mængden af 118,529 rubler. Den samme regel gælder for børn over 7 år. Hvis familien har besluttet at vedtage flere søskende, også betalt en godtgørelse.

Der tages også betalt til børn, der har mistet en af deres forsørgere. Mængden af månedlige udgifter vil afhænge af anciennitet og gennemsnitlig løn vogter af den afdøde. Det mindste beløb for godtgørelse er 300 rubler.

Tillæg for handicappet barn

En separat kategori af modtagere af statsstøtte op pårørende til personer med handicap i I-gruppen. De er borgere, der har gennemført en lægeundersøgelse. Hertil kommer, en anden kategori består af børn med handicap af I-gruppe.

Fordele personer, som arbejder for ældre eller handicappede pleje af gruppe I, måske, hvis de er i stand til at arbejde og ikke arbejde. Når omsorgen for multihandicappede godtgørelsen udbetales for hver handicappet.

Forældre til børn med handicap af I-gruppen, omsorg for deres børn, modtager en godtgørelse på 5,5 tusind rubler. Når omsorgen for handicappede voksne Jeg kategori af den månedlige ydelse på 1.200 rubler.

barsel kapital

Statens også ydet finansiel bistand i tilfælde af fødslen (vedtagelse) af den anden og efterfølgende børn. Det særlige ved udnævnelsen af fordelene er, at det er betalt på samme tid. For 2016 indstille størrelsen af det oprindelige kapital i mængden af 453,026 rubler. Dette program startede på plads siden 2007 og er opgjort til og med 2015. Dette spørgsmål blev drøftet kraftigt og på betalinger nu udvidet til 2018.

Maternity kapital kan bruges til at købe fast ejendom, forbedring af levevilkårene eller den fremtidige barns læring.

Er denne sociale beskyttelse?

Opsummering, vil jeg sige, at niveauet for den sociale beskyttelse af mennesker i hvert land beskrives den generelle situation i staten. Desværre kan russiske borgere ikke helt føler sig sikker. Men som vi har set, på niveau med landets ledelse er at træffe særlige foranstaltninger til fremme af økonomisk støtte til folk, der er ude af stand til at forsørge sig selv uafhængigt af hinanden.

Især betryggende er en udvidelse af programmet "mors kapital", som oprindeligt blev designet før 2015. I betragtning af de realiteter af krisen i befolkningen, blev det gjort det eneste rigtige beslutning om at fortsætte betalingerne. Således kunne delvis løse de presserende problemer af familier med børn, selv om godtgørelser og små.

Men de skridt, landet har truffet for at forbedre levestandarden for familier med børn, kan ikke være tilstrækkeligt til at rejse i dag. Derfor vil løsningen af det demografiske problem kun være muligt efter de reelle stigninger i levestandarden. En forøgelse af antallet af fødende kvinder fra dysfunktionelle familier tillader ikke at kvalitativt forbedre situationen. I denne forstand er virkelig deprimerende kendsgerning ligner fraværet af en tung-dækkende support normale familier, der truffet afgørelse om det tredje og efterfølgende børn. Hvorfor staten ikke hjælper disse familier? Fradrag for 3 børn, som føderale lovgivning.

Den eneste rigtige løsning i denne situation ville være at skabe nye arbejdspladser, modernisering af alle sektorer af økonomien, der har en positiv indvirkning på betalinger til budgetterne for alle niveauer, og vil tillade at give virkelig betydelig hjælp til dem, der har brug for det.

Men hvad med folk med handicap?

Vi vil gerne sige om den situation, hvor mennesker befinder sig involveret i omsorgen for mennesker med handicap. I erkendelse af at disse mennesker gør en virkelig heroisk handling, blasfemiske udseende krav om udbetaling af deres fordele - ingen anden indtægtskilde, når størrelsen af godtgørelsen er 1.200 rubler. Næsten alle former for ydelser er indekseret årligt i Rusland. Spørgsmålet er, "Hvem kan leve på godtgørelse for handicappede barn"?

Kvoter, som oprindeligt blev designet til at forbedre den finansielle status for borgere, rejser spørgsmål om behovet for radikale ændringer i hele systemet for social beskyttelse af befolkningen. Og det vil kun være muligt, hvis økonomien vil arbejde for folket og ikke omvendt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.