LovStat og lov

Amerika - er, at i kontinentet?

Hver indebærer ordet "Amerika" anderledes. Nogen vil måske sige, at dette er et land. Et andet svar - del af verden. En tredje opkald kontinent. Så hvad er det? Kontinentet eller kontinent. Lad os se det i øjnene.

Kontinenter og kontinenter

Kontinenter og kontinenter - begrebet geografisk. Nogen mener, at det er det samme, mens andre siger om forskellene. Derfor er der forvirring og et andet antal elementer. Hvad er fastlandet og hvor gjorde dette begreb?

Mainland - et enormt stykke jord på alle sider af havet. Desuden hedder det, at den vigtigste del af kontinentet er på havet overflade og har en undersøisk forlængelse. Den samme beskrivelse passer og kontinenter. Den eneste forskel er, at den kontinentale del ikke deles af havet og fastlandet kan opdeles ved hjælp af kunstige kanaler.

Her er en interessant gennemgang. Konklusionen følger af sig selv. Amerika - det og fastlandet, og kontinentet, opdelt i to (Nord og Syd) ved hjælp af Panamakanalen. Nu, overveje to af kontinentet alene.

Nordamerika

Nordamerika - et kontinent beliggende i den vestlige halvkugle. Jeg må sige, at i Amerika, en lithospheric plade, hvorfra den dannede, og kontinenter. Nordamerika - en tredjedel af deres dimensioner kontinent på Jorden, udover den nordligste. Vaskes på tre sider af havene: Stillehavet, Atlanterhavet og det nordlige.

På begge sider af kontinentet strakte majestætiske bjerge. I vest er stærke Cordillera med det højeste bjerg ligger i Alaska: peak højde på mere end 6000 meter. Fra øst det er omgivet af lavere, men ikke mindre naturskønne Appalachian Mountains. En central del af kontinentet skære store og kraftfulde floder Mississippi, Missouri og Rio Grande. Her er en kæmpe ferskvandssø og en storslået, verdensberømt Niagara Falls og mange gejsere. Det er beliggende på grænsen mellem de amerikanske stater og Canada.

Sydamerika

Sydamerika er beliggende i den vestlige og sydlige halvkugle. Og også den fjerde største kontinent på planeten. Vasket det hele af to oceaner: Stillehavet og Atlanterhavet og på tværs af Panamatangen slutter den nordlige del. I den sydlige del af kontinentet, der grænser op Drake Passage.

Sydamerika - er enestående i sin natur og landskab kontinent. På den østlige spids af den storslåede Andes strækning dannet af vulkansk aktivitet på fejl af tektoniske plader. Denne del er stadig en masse aktive vulkaner. Mod øst er domineret af fladt terræn, der er fyldt med majestætiske tropiske skove og vidtstrakte ørkener. Her er de svømmebassiner af de største floder i verden: Amazon, Orinoco og Paraná. I dalen af Amazonfloden i oldtiden levede Maya, en civilisation, der stadig er legendarisk.

Opdagelsen af Amerika

Som alle historierne, opdageren af Amerika var Christopher Columbus. Denne begivenhed fandt sted i 1492 på grund af det faktum, at de spanske konger tog en kortere vej til Indien. Det er derfor, Sydamerika i lang tid kaldt Vestindien. Columbus landede for første gang i Bahamas og er kun 10 år senere i sin rejse nåede 4 Caribien og det nordlige Sydamerika.

Britiske Nordamerika åbnede i 1498, når instrueret ekspedition under kommando af Cabot nåede østkysten af Amerika og gik næsten til Florida. Desværre har disse undersøgelser og opdagelsen ikke bringe noget godt til lokalbefolkningen. Kommunikation Amerika-Europa var et resultat af en stor tragedie for nogle, og for andre. Det er kendt for alle erobringskrige og ødelæggelsen af indianerne for den bedste jord.

natur kontinent

På grund af sin placering, Amerika har unikke naturressourcer. Afstande fra andre kontinenter har bidraget til dannelsen forskellige fra resten af verden af flora og fauna. Desuden fastlandet er i de forskellige klimazoner.

Natur Nordamerika - det er en kæmpe forandring fra arktisk kulde til tropisk klima i syd. Derfor, alle former for vegetation repræsenteret nordlige træer: cedertræer, cypresser, mens der i den centrale del af kontinentet kan opfylde den unikke Giant sequoia.

Sydamerika er repræsenteret ved et varmere klima. Der er masser af tropiske regnskove, frugtbar jord og unikke kultur. Efter alt for Amerikas verdensomspændende udbredelse kendt af alle tomater, kartofler, majs og bønner.

Amerika i dag

Amerikanske Stater i dag har 50 individuelle lande, der er omkring 1 milliard mennesker. I forbindelse med flytningen af europæiske, amerikanske folk i dag er meget forskellige. I Nordamerika, for det meste er der engelsk, fransk, importeret fra afrikanske slaver og indfødte prærie indianere. I Sydamerika mere påvirket af portugisisk og spansk, som indtil det 20. århundrede udvidet deres koloni.

I sin udvikling af staten, også er ikke ensartet i naturen. USA og Canada har et højere niveau af udvikling. Tidligere britiske kolonier vedtog det kapitalistiske system, som førte til den økonomiske vækst. Og hele resten af Latinamerika overvejes. Hun meste gik den anden vej, og i dag er det meste landbrugs tilstand.

Betydning af Amerika

Hvad er essensen af Amerika i dag? Denne del af verden med sine egne egenskaber som en politisk og økonomisk. Natur og geografi er meget forskellige fra resten af verden, vi kender.

Det er ingen hemmelighed, at de fleste af Amerika har en vigtig plads i den internationale arena. USA og Canada - det mest udviklede land på kontinentet. De er mere økonomisk støtte til resten af Latinamerika. det er også en leverandør af olie, landbrugsprodukter og den nyeste teknologi til verden. Avanceret turistmål er Amerika. Fotos attraktioner kun bekræfter dette. Denne del af verden, millioner af mennesker besøger hvert år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.