Nyheder og SamfundNatur

Macadamia nødder - valnød anerkendt konge af riget

Macadamia - møtrik, der hører til familien Proteaceae og slægten Macadamia. Den adskiller sig fra andre den højeste pris. Han kommer fra Australien, og de høje omkostninger er på grund af sin voksende kompleksitet. Den vokser på træerne, og nåede op til 15 meters højde. De har læderagtige blade er glatte, men den første høst de giver først efter 8-10 år efter plantning. Men lever til 100 år, og i den tid vil bære frugt. Nødder hængende fra grenene med lange klynger. Indsamle dem manuelt. En erfaren opkøber en dag være i stand til at "få" ikke mere end 150 kg. Modning af nødder det tager mindst seks måneder. Moden frugt med en diameter på omkring 3,5 cm. Rens dem i hånden, kan du sige det er umuligt, som kernen i tæt kontakt med membranen, og er knust ved at slå det. Det er derfor, macadamia nut udsættes for kun rengøre maskinen.

Med macadamia plantager er i Brasilien, Australien, det sydlige USA, Hawaii og Sydafrika. I året for dets fremstilling er mindre end for eksempel den kaviar - i alt 40 tons. det selv i deres hjemland Derfor er mere værd end $ 30 per kilogram. Macadamia nut indtil komme til andre dele af verden, er prisen naturligvis vokse på ordren. Selvom øjeblikket dette produkt begyndte at vokse i mange tropiske lande, og det bliver stadig mere populære og overkommelige.

Macadamia nut har en meget solid runde frugter, som er meget vanskeligt at adskille kerne fra skallen. Den første søde, hvide. Det kan være stegt, og kan spises frisk, let prisolit før. På ganen er det lidt ligesom hasselnød, men det er meget mere nærende og velsmagende. gør et fremragende olie af sine kerner. Det er en klar, næsten farveløs, har en svag duft. Og ligesom den oliven, det hører til den højeste kategori af spiselige olier. Kendere af disse nødder mener, at sherry og kaffe er bedst at understrege smagen af macadamia.

Ifølge dens smag, næringsværdi og kalorieindhold møtrik Macadamia har rekorden blandt sine "brødre". Omkring 700 kalorier er i 100 gram af det, mens de har en masse fedt og få kulhydrater. Disse nødder indeholder en masse vitaminer B, samt kobber og kalium. Der er en anden ejendom, der tilhører Macadamia. Walnut, hvis anvendelse er meget værdsat i kosmetologi, har en antioxidant ejendom. Dette i sig selv er unik, fordi den indeholdt et stof, der minder om vegetabilsk voks. Og i en verden af planter er det kun i form af en voksagtig belægning, og det er kendt for at samle umuligt. Derfor er macadamia meget værdsat og anvendes i kosmetik til fremstilling af midler til pleje af tilbøjelige til afskalning, tør hud. det bruges også til fabrikanter hårfarvningsmidler.

Af den måde, macadamia nut er farligt for hunde. For det menneskelige legeme, har han en kæmpe fordel. Stort set ingen kontraindikationer for dets anvendelse. Men kroppen af vores yngre brødre, han har en toksisk effekt. Valnød giver dem forgiftning, som opstår med stor svaghed. Hvis hunden vil spise mindst én sådan kerne, efter at hun 12:00 kan ikke engang stige til hans fødder. Men opsvinget sker hurtigt nok, efter kun to dage dyret vil finde den tidligere form.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.