HjemlighedIndretning

Design et lille badeværelse. Design for de små toiletter: foto

WC er den mindste og grimme lokaler i en lejlighed. Opmærksomhed, den har modtaget forholdsvis lidt. Mens der i din magt for at gøre dets indre er lysere og mere interessant, sjov eller for at give toilettet præsentabel. I dette tilfælde bør toilettet også være sikker med hensyn til hygiejne, og alle materialer - komfortabel i pension. Det er bedst at vælge prøver, der vil være modstandsdygtig over for aggressive rengøringsmidler og desinfektionsmidler. Alt dette kan opnås, hvis på egen hånd til at designe et lille toilet.

Toilet i "Khrushchev"

Det største problem med den "Khrushchev" - er et lille toilet kombineret med badeværelse. Hvordan kan du organisere pladsen med et samlet areal på 2,5 m²? Mærkeligt nok, er det muligt. Først skal vi bestemme farveskala fremtidens interiør. Kolde blå og blå farver har længe gået af mode, men i en kvalitativ ramme kan være hensigtsmæssig. Designere er i stigende grad henvender sig til lyse og lyse nuancer, herunder limegrøn, fersken, gul, pistacie og andre. Kunstneren afholdt i høj agtelse som mælk, beige, perle grå nuancer. Design et lille badeværelse med toilet, lavet i lyse farver, så visuelt udvide rummet.

Den klassiske løsning til det indre af toilettet er stadig farvet mosaik eller fliser. De væsentligste fordele ved materialerne - det er let at vaske, tolerabilitet klorholdige rengøringsmidler, såvel som manglende evne til at absorbere lugte. Sig godt etableret som plast-paneler, som i stigende grad anvendes ved udviklingen af designet af et lille skab. Interessant, disse typer af overfladebehandling bidrager også til forbedre det visuelle område.

For et lille toilet vifte af gulvbelægninger så forskellige, men fliser og kan ikke være beat. Shape det kan udvides eller klassisk firkantet. Særlig opmærksomhed skal rettes til indsamling af fliser, der er stiliseret under gulvet. Denne praktiske og smukt. På samme tid, for at holde dine fødder fra frost, under gulve passer systemet "varmt gulv".

Design et lille toilet bør også omfatte retten valgte belysning. Økonomisk og enkel god løsning er at installere et par lys i midten eller på omkredsen af et lille værelse. Klassisk loft placeret over døren, er også velegnet, især hvis det oprindelige problem.

Når man overvejer udformningen af et lille toilet i "Khrushchev," glem ikke også om de skabe og hylder. Ser godt ud hængende kabinetter, som installeres matteret glasdør. De ville fylde rummet som luft, med sit design gør friere og lettere.

Design og mønstre til vægge

Oprettelse af en udformning af et lille skab, kan du bruge en ikke særlig stort billede kontrast. En acceptabel er markeret, på størrelse med traditionelle flisebelagt. Bedre i dette tilfælde at vælge en dæmpet basisfarve og en mere lys. For eksempel kan du tilslutte de orange fliser og mejeriprodukter nuancer.

flisestørrelse

Han blev valgt under hensyntagen til rummets størrelse, som er lagt fliser. Af samme grund er lavet og små toiletter. Design (billeder kan ses i denne artikel) er at skabe en følelse af lethed, som om at udvide grænserne for rummet. Tile her er bedre at vælge en bredde på op til 15 cm. I så fald kan du tegne væggene og med hjælp af keramiske større størrelse. Men glem ikke, at alt for store trim elementer i et lille rum kan reducere den plads visuelt. , Til et lille toilet til at gøre meget tæt, er det bedre ikke at afvige fra det angivne format.

plastplader

Hvis du opretter en lille closet mellemstore design, du har brug for at vide, at en sådan beklædning materiale kræver ingen byggeri færdigheder, derfor, hvis du ønsker du kan gøre med dine hænder. Panelerne er lavet i de teksturer og farver, der efterligner forskellige efterbehandling materialer, derfor udformningen af rummet, foret med dette materiale kan være meget original.

Først skal vi foretage målinger af rummet og beregne det nødvendige materiale. Næste du nødt til at installere panelerne ved hjælp af en speciel lim. Hvis toilettet væggene ikke meget glat, skal du lave en pre-trækasse.

Andre varianter af Furnish

Hvis du er interesseret i, hvordan man skaber en lille størrelse toilet design ved hjælp af eksotiske materialer, du har brug for at overveje muligheden for at indsætte væggene med tapet. Du kan bruge vaskbare, vinyl eller flydende tapet. Den sidstnævnte mulighed kræver priming væggene, og det færdige trim er nødvendig for at dække toppen lak.

De fleste budget indstilling finish - kan vaskes. Vinyl er dyrere, selv om, og de vil vare længere.

arkitektur

Gør toilet forbundet med forskellige vanskeligheder, fordi der i dette tilfælde er der tale om en meget lille badeværelse.

Hvis du tror, gennem den lille størrelse af badeværelse design (billeder kan ses i denne artikel), være opmærksom på, at imitationer af ædel- dyre materialer og mørk pasta vil give dig mulighed for at skabe et klassisk interiør. Tile sandede nuancer med en græsk eller egyptiske ornament og buede linjer kan også oprette en interessant design. I dette tilfælde, kølige farver med effekten af antikken reproducere rokokostil.

Kombinationen af farver

For at komme med et usædvanligt design små toiletter, er vi nødt til at opgive de klassiske beige og brune toner, og erstatte dem med mere udtryksfuld. For eksempel ville det se godt vægdekoration med nok lys grøn nuance. Det kan kombineres med vandrette linjer endnu mere frisk og let salat farve.

Win-Win er brugen af hvide fliser sammen med enhver anden farve. For eksempel er det muligt at fortynde de hvide trim sand sol indsatser eller fuchsia farve.

Reparation toilet

Da dette rum er nødvendig for at afslutte et minimum af materialer, er det ikke nødvendigt at tale om den store omkostning. Men selv de mest grundlæggende design udføres ved hjælp af mindst 2 forskellige slags fliser, som skal medregnes korrekt.

Og dette gøres meget enkelt. Målt ved samlede areal, som skal være færdig, og derefter resultatet divideret med arealet af flisen 1. Selv i dag er det muligt at bruge specialdesignede regnemaskiner.

pan

"Hruschev periode" med sine små parametre er ofte presser deres ejere til en række ikke-standard beslutninger og dermed tvinge dem til at lede efter måder at spare plads. Oprettelse af en udformning af små toiletter, folk er mere tilbøjelige dag for at stoppe deres opmærksomhed ergonomiske affjedring og hjørne toiletter. Ved at kombinere dem kan være lille i størrelse vasken.

døre

Fra hvad døre vil blive installeret det afhænger i høj grad af, hvad der vil se ud som et resultat af et lille skab. Design (foto præsenteres i denne artikel), bør hele rummet være i harmoni med sin stil og farvesammensætning. Man skal huske, at udformningen af dørene, som er placeret i badeværelset, også forringer helhedsindtrykket af korridoren. I deres valg skal tage hensyn til højere luftfugtighed badeværelser, som kan forårsage deformation af bladet, hvis det er lavet af dårlig kvalitet tømmer. Af denne grund er de toiletter i stigende grad bruger plast døre. Selvom du kan installere og traditionel trædør, som er specielt udviklet til rum med høj luftfugtighed.

belysning

Det er nødvendigt at huske på, at mange designere, udvikle små og mellemstore toilet design, fotos af som kan ses i denne artikel, ovenfor, stopper ved den egentlige belysningsløsninger. Når du vælger belysning til badeværelset, designerne tyder, som et veloplyst rum til at gøre såvel som dette er det givet et moderne udseende, for at fokusere på de nødvendige områder og elementer. Dybest set, anbefales det installationspunktet eller halogenlys, som vil skabe et diffust lys, en fryd for øjet. Hvis det blev besluttet at etablere et såkaldt lysgitter, skal du sørge for, at han havde en vandtæt sag, da selv i et separat badeværelse meget ofte er der en høj luftfugtighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.