Mad og drikkevarerOpskrifter

Og sommer vinter: grill i multivarka!

Med de første varme stråler og den længe ventede tø straks kommer til at tænke om angrebene på naturen, ilden, den muntre selskab med venner og selvfølgelig, lækker, aromatisk grill. Den blotte omtale af denne parabol er allerede i stand til at stimulere din appetit. Ofte er vi nyder ikke kun på absorptionen af grillen, men på foreløbige afgifter i mini-trek og dirigere behandling af kød til intime samtaler og vittigheder publikum.

Men ikke altid muligt at udføre hans ønsker: den tid er ikke nok, vejret bringer, for ikke at nævne det faktum, at om vinteren picnic er simpelthen umuligt, og du er nødt til at vente på en sådan eftertragtede sommer. Må ikke fortvivle, kan du samle en støjende virksomhed i et varmt hjem miljø. Og hvis bål erstatte noget problematisk i forhold til standard for beboelse, grill i multivarka nemt blive din livret samlet, ikke at give efter for smage hans "brødre" med røgen.

Hvis du stadig bruger multivarku udelukkende for fremstillingen af lavt kalorieindhold og sund mad til børn eller kost måltider, er det tid til at genoverveje formålet med denne enhed.

Hvordan at lave mad kebab i multivarka?

Til dette har vi brug for al den samme som for en standard kebab kød (vi korrelere resten af produkterne per 1 kg kød), flere store tomater, en kop creme fraiche, løg, hvidløg, salt og peber. Kødet skæres i terninger, tomat skræl og hakkes fint. Rens løg, skåret i halve ringe og bland det i en lille beholder med salt, så det gav saften. Derefter sætte i løg og snittede tomater klædt med alle, at vores kød. Hvidløg knust i chesnokodavilke (eller meget fint skåret) og bland det med creme fraiche. Dette er en sauce, der vil gøre grill i multivarka unik og duftende. Vi forbeholder os marineret i 3-4 timer kød. Vi spredt i multivarku kød og sætte det i "Bagning" mode fyrre minutter. Af den måde, hvis du stadig ikke har fået multivarka, bør du overveje sin erhvervelse, - takket være det, maden tilberedes er lettere, hurtigere, og vigtigst af alt, gemmer alle de nødvendige vitaminer. Desuden har du glemmer, at du har noget prigoralo eller koger: praktisk styresystem vil beregne den tid og temperatur for udarbejdelsen af en bestemt skålen, og madlavning bliver en fornøjelse! Af den måde, viser det sig fremragende grill i multivarka "Redmond."

Tilbage til vores kød. Under madlavning, bør det røre et par gange. Klar spyd kan blive spændt på træspyd, serveret med grøntsager og urter. Vær sikker dine gæster vil sætte pris på en shalyk af Multivarki værdsat og straks ønsker at kende den hemmelige opskrift og madlavning. Kan dele din viden, og kan lade dem i hemmelighed til denne parabol er blevet din krone og mere end én gang indsamlet alle de venner og bekendte i den hyggelige stue i huset - i øjeblikket en sommer grill, når vinduet snestorme og dårligt vejr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.