FormationGymnasier og universiteter

Rostov statslige institutioner. Rostov ved Don: institutioner med adresser

I Rostov ved Don byen nu levere uddannelsesydelser til næsten 40 universiteter, heraf 6 universiteter, 18 institutter, udestuer, 15 filialer af universiteterne i andre byer og et seminar. De mest populære blandt studerende på SFU, Dagestan State Technical University, Russian State Medical University, Russian State Social Universitet og andre universiteter. Også en masse kommer og Rostov Institute. Rostov ved Don er berømt for sådanne uddannelsesinstitutioner som et datterselskab VGUYU, IUBiP, RostGMU, Ruy indenrigsministerium. Hovedpunkter fra statslige universiteter i Rostov ved Don vil blive drøftet i denne artikel.

DSTU

Don Tekniske statsuniversitet, som findes på: Rostov ved Don, Gagarin Square, Building 1, gives til 20 skolebygninger, 7 sovesale, fitness center, som er udstyret med en swimmingpool og atletik arena, kongreshallen, templet. Der er også Sortehavskysten to baser for hvile og kompleks "Rainbow".

Sjælden Rostov ved Don institutioner rigget så rig, men DSTU umagen værd. I dag er der 16 fakulteter, tre grene, teknisk skole, college, high school, ph.d. og post-graduate kurser, eksperimentel pilotanlæg, træning center på afstand, et forsøgsområde for landbrugsudstyr.

retningsbestemmelse

Sådanne uddannelsesmæssige og materielle ressourcer misundt af mange tekniske institutter. Rostov ved Don kan kaldes en studerende byen. Samtidig kun i DSTU uddannet mere end 35.000 studerende på to hundrede retninger kandidat og bachelor specialiteter, og mere end 70 procent af dem - for teknisk og teknik profil.

Succesfuld løst problemet med den videnskabelige forskning: den beskæftiger ni forskere på afhandling råd, og af de 15 videnskabelige specialiteter Humaniora har kun én. Her forbereder fagfolk i det 21. århundrede - dannede diversificeret, frisindet, aktiv livsstil.

Ruy indenrigsministerium

Institutioner Rostov ved Don er mangfoldige i fokus, de dækker næsten alle krævede specialiteter og tilfredsstille efterspørgslen efter menneskelige ressourcer i regionen. Rostov Law Institute, en gren af det russiske juridiske akademi Justitsministeriet, tilbyder uddannelse og omskoling, samt øger de færdigheder af medarbejderne i den udøvende og lovgivende myndigheder, retshåndhævende myndigheder.

Institut på 14 linjer af Rostov ved Don i huset nummer 50 leverer højt kvalificerede fagfolk inden for lov og regeringsførelse, som er styret i alle problemerne i regionen, og er i stand til at løse både politiske og økonomiske spørgsmål.

bred profil

Den huser studerende, der studerer i bachelor- og master. Specielle - "Retspraksis", "Retssikkerhed NAT sikkerhed." "Retshåndhævelse". Programmet bruger samme gymnasium som de mest prestigefyldte juridiske institutioner. Rostov-na-Donu leverer de fleste af de ansøgere, studerende og praktikanter i dette universitet.

Også meget populær uddannelse midt-niveau, som også afholdt her. Forbedre færdigheder ikke kun til de retshåndhævende embedsmænd, men også kommunale embedsmænd, private notarer, advokater, lærere, samfundsvidenskab og jura. Her er uddannet voldgift ledere, formidlere, ansatte dataindsamlingskontorerne. Udført videnskabelig-praktiske seminarer med højt kvalificerede jurister med hensyn til lovgivning og håndhævelse, samt behandle spørgsmål om registrering af fast ejendom, kommunale lovgivning, arealanvendelse.

RostGMU

Det er den ældste og største medicinske skole i det sydlige Rusland. Rostov State Medical University findes på: Rostov ved Don, Nakhichevan gyde, hus 29. evakueret fra Warszawa Universitet i Rostov udkom i 1915, og som en del af det var det medicinske fakultet. I løbet af det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede, selv før evakueringen, de var blevet rejst 45 generationer af unge mennesker. Men den medicinske institut i Rostov ved Don vil ikke blive vist med det samme.

Her det medicinske fakultet blev til sidst løsrevet og blev grundlaget for oprettelsen af Rostov Medical Institute. Efter 1994, ud over den obligatoriske i enhver medicinsk skole fakultet her var farmaceutiske, tandlæge, og fakultetet of Military Medicine. Kommende studerende skal indsende dokumenter til følgende adresse, hvis du ikke vælger de andre institutioner: Rostov ved Don, Nakhichevan Lane, Bygning 29.

om universitetet

I dag, ni afdelinger arbejder på Rostov medicinske universitet og college, har en tværfaglig klinik, diverse forskningsinstitutter, forskningscentre, laboratorier. Meget bredt udviklet internationalt samarbejde med universiteter i nærheden og langt i udlandet. Former og metoder til uddannelse hele tiden forbedres.

Samtidig studerer her 5000 studerende og 7000 studerende på videreuddannelse og omskoling af specialister, der mere end tusind fremtidige læger uddannet i praktik, forskerskolen, residency. Universitetet har fundet en værdig plads i rækkefølgen, overgår mange andre institutioner i Rostov ved Don. Statslige universiteter er altid i stor efterspørgsel blandt de studerende, da de har et budget form for træning.

videnskab

Koordinering Rådet for Den ekstra erhvervsuddannelse er konstant aktiv og giver fagfolk det sydlige føderale distrikt. 60 afdelinger underviser mere end 600 lærere, herunder 119 professorer og læger of Sciences, 350 kandidater. Meget effektiv CSRL - Central Research Laboratory, som har foretaget et stort antal sofistikerede molekylærgenetiske, biokemiske og mikrobiologiske undersøgelser. Der Forskningsinstitut Nefrologisk, urologi og Immunologi, Center for Humanitær tilpasser hele tiden er fire forskere afhandling forsvar råd.

RNIOI

Cancer Research Institute, Rostov ved Don kender godt som et specialiseret center, hvor du kan høre, hvor behandlet og undersøgt 13 områder SFD, hvilket er 24 millioner mennesker. Er dette institut i Rostov ved Don, gade 14-th linje, huset 63. Dette medicinske og videnskabelige institution blev etableret i 1931, og dets grundlægger var en talentfuld kirurg og en videnskabsmand med navn i verden - Professor P. I. BUHMAN .

Tidligere var han i spidsen for to afdelinger i Medical Institute, han var kandidat til Nobelprisen i medicin. Men pludselig faldt han alt og startede fra bunden til at skabe det ukendte hverken inden for videnskab og heller ikke i klinikken - onkologi endnu ikke havde nogen resultater, ingen vinder, selv håber i denne del af medicin næsten var det ikke. Først og fremmest var det en åndelig, og for det andet - en professionel præstation af den store læge. Det bestemmes indholdet af arbejdet team og graden af ansvar.

Rostov Forskningsinstitut for Mikrobiologi og Parasitologi

I 2009 bemærkede han hundredåret for Research Institute Parasitologi. Rostov ved Don hjerteligt lykønskede den ældste videnskabelige medicinske facilitet på deres område, der minder om hans historie. Først var det laboratorium, der er ansvarlig for difteri serum, og Pasteur-station Nikolaev hospital, og var adskillelsen af patologi. Personalet var kun nogle få mennesker. Nu strukturen af instituttets glad videnskabelige laboratorier, klinik parasitære sygdomme, Southern District Center for AIDS og andre smitsomme sygdomme, forskning og produktion sites.

I 2008 tilføjede han en referencecenter, der overvåges for larver indvoldsorm. Der er løst problemer med vildtlevende besætning, tarminfektioner, malaria og mange andre parasitære sygdomme. Sammen med den videnskabelige opdeling af parasitære sygdomme klinik der - det er den eneste særorganisation i det nordlige Kaukasus, som giver lægehjælp i regionen på befolkningen profil. Vi er nødt til at tage fat på byen Rostov ved Don, Moskva street, 67.

resultater

Nu, mere end 200 mennesker arbejder på instituttet. Kun syv kandidat og en ph.d.-afhandling, der offentliggøres monografier beskyttede dem i det seneste årti, en manual for læger og studerende, samlinger af materialer udført videnskabelige konferencer, mere end 350 videnskabelige artikler, 12 godkendte metodologiske udvikling. Rostov Forskningsinstitut for Mikrobiologi og Parasitologi modtaget tre statslige priser for sine videnskabelige opdagelser.

IUBiP

Artiklen omhandler det meste offentlige uddannelses- og forskningsinstitutioner, men Handels- og lov af Rostov ved Don i deres antal er endnu ikke indført. Dette institut blev åbnet i 1991 og var den første private institution for videregående uddannelse i Rusland. I dag, den beskæftiger mere end 300 lærere, der forbereder mere end tre tusinde studerende. Over 15 års Institute of Management, Business and Law (University South) har uddannet mere end 10.000 højt kvalificerede fagfolk.

Kandidater modtage statslige eksamensbeviser, hvilket bekræfter kvaliteten af de videregående uddannelser. Eleverne får pusterum fra hæren. Dette er en af de få private universiteter i Rusland, som har afsat budgetmidler til gratis uddannelse af studerende. Instituttet er i top tyve russiske universiteter og den eneste regionale - i de internationale rating tusindvis af de bedste universiteter i verden - Eduniversal. Ansøgere skal indsende en erklæring på nettet, alle henvendelser via telefon udvælgelseskomitéen: (863) 245-45-65, 292-43-3. Postadressen af sitet er der ingen institut.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.