FormationGymnasier og universiteter

Rehabilitering - hvem er det? Sådan anskaffes erhverv

Rehabilitering - er en specialist, der hjælper med at komme sig efter alvorlige skader. Til ham som regel behandlet folk, der har lidt komplekse sygdomme, som førte til de komplikationer, forandringer af kropsfunktioner, eller af individuelle organer.

Lad os betragte dette erhverv, som for nylig er blevet populær og efterspurgt.

Genoptræninger - psykologer fremragende

Rehabilitering - ikke kun en læge, anvende en række medicinske procedurer og give folk mulighed for at komme på benene. Det er også en psykolog, en person, der hjælper til at overvinde vanskelige følelsesmæssige tilstand at håndtere depression, modløshed. Ofte mennesker med handicap, er folk, der har bestået hotspots henvender sig til sådan en specialist for at kunne blive integreret i verdensøkonomien, at tilpasse sig, at acceptere dig selv, for at lære at kommunikere med andre. Derfor er de anvendes af lægen-rehabilitator metoder, har rødder, ikke kun inden for medicin, men også i pædagogik og psykologi.

Nødvendige færdigheder

En erfaren specialist på dette område bør have følgende kompetencer:

- fremragende forståelse af menneskets fysiologi;

- at holde sig ajour med moderne rehabilitering teknikker og anvende dem aktivt;

- en interesse i innovation på dette område, for at gøre deres rehabiliteringsprogrammer, at foreslå nye metoder og måder at løse problemer;

- kender det grundlæggende i psykologi og pædagogik;

- har de færdigheder for massage og fysioterapi;

- Være i stand til at diagnosticere patienten korrekt.

Rehabilitologist-specialist kan være en teoretisk eller praktiserende læge. Nogle er beskæftiget udelukkende inden for videnskab, udvikle nye programmer og metoder, samle alle eksisterende teoretisk viden om medicin og psykologi, ved hjælp af erfaringerne fra tidligere generationer. Den selvsamme behandling udføres terapeuter praksis.

Når du har brug for at kontakte rehabilitators

Sommetider folk ved ikke engang, hvad bivirkninger efter sygdommen vil ikke fungere af sig selv. At dislokation ikke fandt sted, og ventetiden kan kun forværre situationen. Det vil sige, at mange mennesker har oplevet nøjagtig det samme problem, og overvandt dem med værdighed.

Her er de mest basale sager, når at bede om hjælp bør:

  1. Du havde en sygdom, der gav alvorlige komplikationer.
  2. Problemer med bevægeapparatet.
  3. Deaktiveret.
  4. Overvægt.
  5. Åndedrætsbesvær.
  6. Problemer med nervesystemet.
  7. Sygdomme i huden.
  8. Blå mærker, forstuvninger, forstrækninger.

Kvaliteter af en god rehabilitering specialist

Selvfølgelig, der arbejder med mennesker, desuden undertiden med folk svært skæbne, karakter og kompleksitet holdning, bør Rehabilitering have visse personlige egenskaber, ud over den høje grad af professionalisme. For det første er det tålmodighed, evnen til at lytte og forstå. Uden det er usandsynligt, at lykkes at virkelig hjælpe. Og det handler ikke kun om sundhed, men også psykologisk støtte. For det andet, rehabilitering - en lydhør, følsom person, der er i stand til medfølelse og empati.

Hvor det vil være nødvendigt i rehabilitering

I hvert sportshold og enhver individuel atlet der er en læge-rehabilitator. Han ser omhyggeligt hans fysiske og følelsesmæssige tilstand. Men det betyder ikke, at der i andre områder af dette erhverv ikke er i efterspørgslen. Her er en ufuldstændig liste, som kan gå på arbejde den person, der har besluttet at studere på en rehabilitering:

- Hospitaler (selvfølgelig, det er det sted, hvor kunden hos lægen -. En endeløs strøm vil altid være folk, der har brug for god omsorg).

- rehabiliteringscentre (fra navnet er det klart, at folk, der ønsker at komme sig efter sygdom, skader og alvorlige følelsesmæssige tilstand besøg netop sådanne centre).

- børnehjem, kostskoler (ikke i institutioner sådanne børn har brug for psykologisk bistand og støtte for at komme ind i verden af fuldgyldigt mennesker, ikke være bange, ikke føler forurettet, og "ikke det samme som alle").

- Invalides (tilpasning af mennesker med handicap).

- Social sikring organer.

- Uddannelsesinstitutioner.

Sådan anskaffes erhverv

Alle større medicinske universiteter i vores land, kan du modtage en specialitet "Rehabilitering". Dette kræver, at ansøgerens kendskab til standard kurser og bestå eksamen: Russisk sprog, kemi, biologi. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at opnå en medicinsk grad. Og det arbejde vil være retningen af rehabilitator. For nylig begyndte flere og flere mennesker til at vælge for dig selv dette erhverv, det bliver stadig mere populære. Og hun var ikke udbetales som et par år siden, og er meget højere. Jo flere nye og kreative ideer, der tilbydes af sagkyndige, flere teknikker, han bruger i sit arbejde, jo større resultater. Der er en mulighed for vækst, det vigtigste - at sætte et mål. Efter uddannelse fuldt ud, ingen tvivl om, hvor de skal gå på arbejde det samme, fordi medicinen er under udvikling, og kompetente specialister er altid brug for det.

Union rehabilitators Rusland

I vores land, der er en sådan organisation (eller, som hun kalder sig, Union), som samler speciallæger på området fra hele Rusland. Det omfatter både fysiske og juridiske personer, fagfolk og ikke-medicinsk sundhed, blot interesserede borgere, lokale organisationer og frivillige samfund. Alle kendte terapeuter Rusland er medlemmer af fagforeningen. Ledere synes også kendte forskere, professorer, kulturarbejdere, lærere mv

Deres vigtigste mål - at øge støtten niveau af kvalitet og omsorg for patienter, at dyrke en sund livsstil. Desuden skaberne og ledere til formål at gøre genoptræning lettere tilgængelig for almindelige borgere, dem, der ikke bor i de store byer og i små byer. Det siges, at arbejdet giver konkrete resultater. Hvor det tidligere, mange vidste ikke engang, at der er sådan et erhverv som en rehabilitator, er nu de unge specifikt kommer til universiteter og højere læreanstalter til at forbinde deres liv med denne alvorlige aktivitet.

Rehabilitering - dette er en meget vanskelig profession, som kræver et stort engagement og tålmodighed. Det vides ikke, hvordan resten af den studerendes liv: han vil arbejde med voksne og vil hjælpe børn; Han vil arbejde med vanskelige teenagere eller handicappede, atleter eller immobile patienter. Aktiviteterne er altid varieret, patienterne er helt anderledes, og bør være i stand til at nå ud til alle. Selv de, der har arbejdet inden for dette område, kan ikke altid sige om sig selv: "Jeg er god i rehabilitering." Uddannelse kan passere, men det er personlige egenskaber - de enten har det eller de ikke. Nå, til oplevelsen, naturligvis, og ønsket om at vokse, lære og for at finde noget nyt i dette tilfælde tæller for et parti. I hvert fald, hvis du virkelig ønsker at hjælpe folk, måske dette erhverv - præcis, hvad du har brug for!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.