Kunst og underholdningMusik

Singer Toto Cutugno: biografi, arbejde, personlige liv og interessante fakta

Helten i vores artikel - sanger Toto Cutugno. Biografi af den søde italienske stadig er interesseret i tusinder af russiske fans. Du også? Vi er glade for at dele oplysninger om det.

Biografi: Barndom og ungdom

Salvatore (forkortet - Toto) Cutugno blev født den 7. juli 1943 den italienske by Fosdinovo. Hans far spillede trompet. Hans søn fra en tidlig alder, indpodet han en kærlighed til musik.

Da Toto var ikke og 5 år, hans familie flyttede til La Spezia. Det er i denne by dreng begyndte at deltage i musikskole, hvor han lærte at spille trompet. Derudover har vores helt alene mestrer harmonika, og percussioninstrumenter.

I en alder af 13 Salvatore Kutuno optrådte først på den store scene. Han deltog i den lokale show af unge talenter. Professionel jury værdsat drengens vokale evner. Men Toto har taget kun den tredje sted.

Vores helt gik på at forbedre deres færdigheder. Han har samarbejdet med forskellige grupper, handlet i dem som trommeslager. I 18 år, den fyr seriøst interesseret i jazz. På et tidspunkt Cutugno glemt trommesæt. Så meget desto mere tid han tilbragte klaverspil.

kreativ måde

I 19 år, Toto begyndte at samarbejde med italienske jazzman Guido Manuzardi. Der medtages talentfuld fyr i bandet G-Unit. I løbet af 6 måneder holdet turnerede byerne Finland.

Da han vendte tilbage til Italien Cutugno dannede han sin egen gruppe, kalder det Toto e Tati. I flere år holdet har rejst over hele landet. Børnene sang i klubber, barer, restauranter og diskoteker.

I perioden fra 1975 til 1976, Salvatore fungerede som en gruppe Albatros. Han forsøgte også hans hånd som sangskriver. Toto har komponeret flere sange til Dzho Dassena.

Han begyndte en solokarriere siden 1977 Cutugno. I løbet af kort tid indspillede han et par dusin nye sange. I 1980, den italienske gik til festivalen "San Remo". Toto spillede Solo noi sammensætning. Juryen fandt ham som vinder. Derefter Cutugno musikkarriere tog fart. Producenter og instruktører lever bogstaveligt talt stablet sanger forslag om samarbejde.

I 1983, Toto igen optrådte på festivalen "San Remo". Til publikum, præsenterede han en sang L'italiano. Over tid, denne sang blev kendetegnende Cutugno. Men så, juryen tildelte kunstneren en 5. plads. Fans af sangeren var ikke enige med resultatet.

Toto Cutugno, hvis biografi vi har set, har ydet et stort bidrag til den globale musikindustri. På grund af hans - 17 studiealbum og en flerhed af hukommelse spor.

Toto Cutugno: kærlighedsliv

Vores helt et par gange i mit liv oplevet sådan en vidunderlig følelse, ligesom kærlighed. Han bogstaveligt mistede hovedet på kvindelig skønhed. Men første ting først.

I gymnasiet faldt Toto forelsket i en pige ved navn Anna-Maria. Han var genert og ydmyg fyr. Derfor i lang tid, jeg turde ikke indrømme skønhed i din smag. Cutugno engang tog mod til og kyssede Anna Maria. Hun skældte ham, at han ikke kunne gøre det før.

I 1971, sangeren gift med sin elskede Karl. Parret har været gift i mere end 40 år. Denne biografi siger Toto Cutugno. Billeder kone placeret over.

Jeg må sige, at den berømte kunstner aldrig havde selv tænkt på skilsmisse. Han sætter pris på sin kone for hans venlighed, sparsommelighed, visdom og medfølelse.

Affair

I slutningen af 1980'erne, den italienske mødte en charmerende pige Christina. Hun arbejdede som stewardesse. De mødtes på flyet. Sød og venlig pige sunket ind i sjælen på vores helt. Han bad om hendes telefonnummer. Ved returnering fra turen, manden kontaktede Christina. Deres møder fandt sted regelmæssigt.

Toto elskede sin kone, men havde stærke inspirationer fra Christina. I 1989 elskerinde fødte ham en søn. Dreng ved navn Nico. Sangeren var ikke til at forlade familien. Han ærligt fortalt alt til sin kone Carla. Hun er en klog kvinde, tilgive ham. Fælles børn Carla og Toto ikke.

Over tid, konen Cutugno acceptere og elske sin søn. Som barn, Nico ofte opholdt sig i deres hus. Karl forkælet dreng lækre retter og slik.

voksne søn

Senor sang aldrig glemte om Nico. Han viste sin søn den moralske og økonomiske støtte. Mennesket er vokset op, uddannet fra University. Nico ved, hvordan man spiller guitar, synger godt. Han har en kæreste - græsk statsborgerskab. Måske i den nærmeste fremtid vil være et bryllup. Alle omkostninger i forbindelse med fejringen organisationen har lovet at tage på Toto Cutugno. Biografi personlige liv af sin søns interesse for mange mennesker. Og slet medierne Advisér mig på sådan en vigtig begivenhed som et bryllup.

Conquest of Russia

Når vores land besøgte første Toto Cutugno? Biografi af sangeren påpeger, at det skete i 1985. Lokal offentlig ydelse tog det italienske til at juble. Sovjetiske kvinder har drømt om sådan en smuk og talentfuld mand. Nogle damer i hallen under en koncert råbe kærlighedserklæringer til ham.

I de seneste år, Toto Cutugno er en særlig gæst på forskellige festivaler ( "Disco 80", "Legends of FM Retro", og så videre). Russiske lyttere huske og elske hans sange.

Toto Cutugno: biografi, sygdom

Over et helt liv, at Senor sang et par gange konsultere en læge. Han betragtede sig selv sund og energisk person. Men i 2007 på Toto blev diagnosticeret med kræft. Den berømte sangerinde lå på operationen. Vi bad for ham ikke blot italienere, men også de fans, der bor i andre lande. Denne enorme støtte og indsats af kirurger har gjort deres arbejde. Sygdommen er aftaget. Men det var for tidligt at glæde sig.

I januar 2009, en forfærdelig sygdom igen mindet om sig selv. Cutugno måtte gennemgå et kursus af kemoterapi. En dag, internettet fik fotos og hjælpeløse gamle sanger, der mistede sit hår. Fans fra forskellige lande begyndte at udtrykke sin sympati og støtte. Mange mennesker forlod kommentarer under følgende billede: "leve venligst!", "Vi elsker dig", "du er ude".

Har allerede udført på Moskvas Festival "Legends of Retro FM» i november 2009, Toto Cutugno. Lokal publikum sang med på det, og i slutningen af wiren antal italiensk endeløse bifald.

interessante fakta

I dag, 73-årige sanger føles godt. Det giver stadig koncerter i mange europæiske lande, men ikke så ofte. Italiensk omhyggeligt ser deres helbred. Toto holde sig til korrekt ernæring. Glem ikke om det, og moderat motion. Flere gange om ugen Cutugno svømme i poolen. Og stjernen i "San Remo" afholdes dagligt gå 2-3 km.

Som konklusion

Vi talte om, hvor han blev født, studeret og hvordan man opbygger en karriere i musik Toto Cutugno. Biografi af den italienske kunstner er blevet diskuteret i detaljer i artiklen. Vi ønsker ham et godt helbred og et lykkeligt familieliv!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.