Publikationer og skrive artiklerPoesi

A. S. Pushkin, "At Chaadaev". analyse af digtet

A. S. Pushkin, "At Chaadaev" - temaet for dagens artikel. Et digt skrevet i 1818. Den person, som et budskab var en af de nærmeste venner af digteren. Pushkin mødtes med P. Ya. Chaadaevym under sit ophold i Tsarskoye Selo. I St. Petersborg, var deres venskab ikke stoppe. I 1821 blev Chaadaev medlem af "Unionen af Welfare" (det hemmelige selskab af Decembrists). Men snart, han stadig tilbage frihedselskende idealer sin ungdom. Den vigtigste ting, jeg ønskede at udtrykke i sit digt "At Chaadaev" Pushkin tema kører gennem det som en rød tråd, - en kamp mod enevælden, frihed, frihed. Meddelelse blev modtaget af en lidenskabelig, entusiastisk, overgearet i politiske anliggender, entusiasme og endda patetisk. Umiddelbart indlysende, at det hører til den tidlige periode af digteren. Men sammen med de elementer der er karakteristiske for, Lyceum Pushkin poesi, synes der alvorlige bakterier fremtidige modne værker. Generelt kan produktet spores i flere motiver. Senere vil de ikke bare blive gentaget i forskellige variationer i digteren.

Alexander Pushkin, "At Chaadaev" Fame motiv

I alle teksterne, og måske i hele forfatterens poesi, er det - den mest stabile. Det anslås, at i Pushkin navneord "herlighed" findes omkring 500 gange i forskellige værdier. Selvfølgelig er det ikke mængden af dets brug, men alligevel. Hele sit liv, indtil at skrive en "monument" Pushkin spekulerede på, hvad der præcist er deres herlighed almindeligt kendt, konventionel visdom, eller blot et resultat af sekulære sladder og rygter.

A. S. Pushkin, "At Chaadaev": motiv falske forhåbninger

Lyrisk beskeder helten bedraget i deres bedste forventninger og drømme, men han har ikke overgive sig til fortvivlelse. Efter alt, denne "opløftende bedrag", er en ædel illusion uundgåeligt i sin ungdom, på grund af sine ukontrollerede impulser. Under byrden af året, selvfølgelig, de er spredt, men hans varemærke er tilbage i hver sjæl, og helt sikkert bedre end de mørke og lave sandheder. Motivet af bedrag og falsk, stiplede håber Pushkin er ofte sammenlignet med en drøm, der gør mig til at tænke på de første filosofiske digte G. R. Derzhavina. Tilsyneladende, synge liv i falmede farver i 17 år er fælles for alle de unge digtere.

A. S. Pushkin, "At Chaadaev": motiv af politisk frihed

Endvidere med en pessimistisk tone beskeden går til en anden tone, en stor, munter. Her forfatteren bruger i den politiske kontekst specifik for den kærlighed lyrics billeder af ild, brændende. Budskabet de formidler intensiteten af følelser. Hver linje bliver mere og mere tydeligt den politiske kontekst af arbejdet. Under åg myndighedsudøvelse endnu mere håb og tillid til, at den triumf for frihed og retfærdighed vil vinde. I politisk slaveri forventning frihed er endnu mere utålmodig, flere stemmer i moderlandet. I sindet af digteren er uløseligt flettet service til Moderlandet med kampen mod regeringen - en urimelig, undertrykkende mennesker. Civil patos af beskeden bliver forstærket af en quatrain til en anden. I stigende grad lyde politisk tale. Tonen i hele værket definerer frihed motiv. Usædvanligt rummelig i digtet gør ordene "Fædrelandet", "ære", "frihed", A. S. Pushkin. "At Chaadaev" - en opfordring til nogen til at vie hele deres liv til denne hellige sag, som befrielsen af moderlandet fra autokrati. Og for det, vil mindet om eftertiden være taknemmelig for ham mere end chanting af vers sjov ungdom og rolige glæder i livet. Høj spænding og følelser, ren kærlighed til landet og frihed udført og lukke linjer besked.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.