Publikationer og skrive artiklerPoesi

Er det nødvendigt at rime ordet Anastasia?

Magic poetisk verden åbnes for unge i en alder, hvor følelser er stadig frisk og alt synes nyt og usædvanligt liv. Hvem af os på dette tidspunkt ikke har forsøgt at skrive digte, for det meste lyriske? Men kun en lille brøkdel af unge digtere, som voksne, poesi fortsætter med at give al deres styrke. Dette er forståeligt, poesi - ikke kun arbejde sig selv, men også hårdt arbejde, har sine finesser og nuancer. Talent alene er ikke nok til at skabe et opus, skal du kende de konkrete litterære enheder. Men, at have lidt en fiasko i en alvorlig litterære felt, mange fortsætter fra tid til anden, så at sige, at skrive som en hobby eller bare rimede linjer af lykønskninger. Hvorfor ikke, hvis du ønsker.

Rhyme - klassisk metode til versifikation

Selv en amatør digter skal vide, hvad det rim og hvorfor det er nødvendigt i versene. Uden at gå i videnskabelig teori, kan vi sige, at dette er konsonans af ord i slutningen af linjer af poesi.

Konventionelt rim opdelt i nøjagtige og unøjagtige. Den første af dem er sværere at samle op, men de kan bruges til at skabe smukke vers. Upræcise rim kommer, vi kan sige om sig selv. Hvis du ønsker at skrive en hilsen eller for eksempel sende et digt en sms til sin kæreste, bør de ikke afvise. Med disse rimede vers kan se mere karismatisk. Nøjagtige rim karakteriseret ved fuldstændig sammenfald af lyde i rimede linjer, som dette:

Der er et rim til ordet Anastasia?

Mere præcist den anden - "dårligt vejr."

Den upræcis rim erstattes lignende lyde eller tilføje ekstra lyde i en eller flere linjer. Lad os tage det samme eksempel:

Der er et rim til ordet Nastya sjovt? - "Du skal ikke prokazte!".

Egnet som "lidenskab". Er det alt? Nå, "hello"!

Rhymes meget den måde Nastya, de er alle i vores magt.

Funny: Nastya "pasta", overvinde modgang,

Jeg pakkede "gear", og spiste en eller andens slik.

I dag Nastia "i kaste", og i morgen vil være "i dragten."

Vi er alle på kontrasten. I dag, Nastya, "maling"

Og i morgen, Anastasia, "kvaste". Men, vel at mærke, ikke bezobrazte.

Og Nastya røre træ.

Det er, hvor meget unøjagtig rim kommer til at tænke på denne tegneserie digt.

Den gyldne regel af poesi

Erfarne digtere ved, at rim bør være overalt, eller det bør ikke være andre steder. Dette er den gyldne regel. Hvis det ikke er givet til ordet rim Nastia, du skal ændre med det rim linje.

Og er det virkelig nødvendigt med en rim?

Og hvad gør man, hvis den sande følelser ikke ønsker at rime med reglerne? Ikke nødvendigvis alt for godt til at overholde dem, fordi de er kun et grundlag, hvorfra man kan skubbe væk. Og er det virkelig så vigtigt denne berygtede rim til ordet Anastasia? I sidste ende, er der blankvers.

Selvfølgelig er der kanonerne af poesi visse, men ikke alle veteran digter bemærker dem. Amatør digter, hvis der er et ønske om og inspiration, du har brug for konstant at prøve deres hånd og lære kendskab til sproget, en masse læsning. Og, selvfølgelig, du skriver. Kun sammen med oplevelsen af forfatteren vil præsentere evne til at gøre rim.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.