Nyheder og SamfundBerømtheder

Byukenen Dzheyms: biografi og foto

Tilfælde, hvor en kreds af succesfulde, populære og kendte mennesker kan du møder fulde navnebrødre, er sjældne. Men under navnet Byukenen Dzheyms kendte flere fremtrædende folk, hvoraf den ene har gjort et enormt bidrag til udviklingen af den moderne økonomi. Ejeren af samme navn var også en succesfuld amerikansk forretningsmand, der ejer en stor tobak forretning, og den amerikanske præsident. I denne artikel ser vi på biografier af alle de udestående James Buchanan, samt lære om fordelene som følge af hvilken de er blevet så velkendt.

Fra nobelprismodtager og præsident for den amerikanske XV til den fiktive tegneserie helten

Til dato er der flere amerikanere, hvis navne har en sådan kombination - Dzheyms Byukenen. Det er mennesker, der ikke er forbundet med hinanden faglige aktiviteter. En af dem - den stærkeste globale forretningsmand og industrimand af det XIX århundrede, som samlet milliarder i tobaksindustrien. For det andet - Nobelpris-vindende økonom Dzheyms Byukenen, offentlige valg teori som nu bruges af økonomer og politologer rundt om i verden.

Det samme navn som de to foregående helten i vores artikel, bar XV i USA præsident. Ak, kan vi ikke sige, at han gik over i historien på grund af nogle særlige fortjeneste, men denne Buchanan også noget af en røre - konsensus blandt amerikanske historikere kaldte ham den værste præsident i hele den lange historie i USA.

Listen over kendte ejere af dette navn kan tilskrives en anden helt, selv om dette ene fiktive. De blev en af tegneserien karakter kinovselennoy Marvel - soldat ved navn Dzheyms Byukenen (Bucky Barnes). Det ser ud til, at i det XXI århundrede, kunne beskueren se så mange filmstjerner, at det har intet kan overraske. Men med Bucky Barnes alle viste sig forskelligt. "Marvel 'fans er kendt for deres hengivenhed til tegneserier og virksomhedens fanatiske kærlighed til hendes fiktive karakterer. Her og Byukenen Dzheyms, en dag at blive en del af historien om tegneserier, ligesom en genoplivet og blev en rigtig mand. Tegnet gik så realistisk, at filmselskabet på internettet dedikerede fans arrangeret hans biografi, digte dedikeret til ham og kommentere alle de foranstaltninger på skærmen af denne helt.

I denne artikel vil vi se på de korte biografier af alle de berømte James Buchanan, og påpege at opnå, skyldes som de er blevet historie. Opfundet "Marvel", en biografi af livet i Bucky Barnes, vi, af hensyn til retfærdighed og for hans loyale fans, som et kort kig i slutningen af denne artikel.

Den store økonom og nobelpristager

Den første af Buchanan biografi, som vi mener vil være den person, hvis fulde navn - Dzheyms Makgill Byukenen Jr ..

Han blev født i 1919, i en af de amerikanske stater, kaldet Tennessee. Hans første dannelse af en fremtidig nobelpristager var den lokale lærerseminarium. Videregående uddannelse (kandidatgrad), en ung mand fra University of Tennessee, held dimitteret det økonomiske fakultet. Efter udgivelsen af hans næsten øjeblikkeligt indkaldt til hæren. Efter at have passeret det grundlæggende i militær træning i den maritime skole, han tjente i Guam, samt i hovedkvarteret for flåden i Pearl Harbor.

Hans doktorgrad i økonomi Dzheyms Makgill Byukenen modtaget efter krigen, i 1948, på grundlag af University of Chicago. I lang tid var han involveret i en succesfuld undervisning karriere, læse hans foredrag på University of Virginia, samt de mest prestigefyldte universiteter i Tennessee og Florida.

I 1969 blev han den første nogensinde direktør for Center for Studiet af Public Choice. Han var også formand for det vestlige og sydlige Økonomisk Forening, holdt han en honorær vice-præsident for American Economic Association. Videnskabelige artikler skrevet af Buchanan, indeholdt materialerne på emner af offentlig gæld, teorien om gensidige tjenester, libertære teori, processen med afstemninger og makroøkonomi.

Arbejdet, som bragte anerkendelse i den globale politiske økonomi

Dzheyms Byukenen - økonomen, hvis arbejde bruges som basis for moderne statskundskab og økonomi. Han var grundlæggeren af Virginia School of politisk økonomi. Hans arbejde blev en katalysator for yderligere forskning bekræfter, at de forskellige ikke-økonomiske kræfter og personlige interesser enkelte politikere har en direkte indflydelse på den økonomiske politik i de enkelte lande.

Teorien om offentlige valg af James Buchanan tillod forfatteren til at blive en nobelprismodtager. Denne mand levede en forholdsvis lang levetid, han døde i januar 2013. I dag er hans navn er velkendt for enhver politolog og økonom, og snesevis af hans videnskabelige værker er meget udbredt i studiet af teori og praksis for at gøre politiske og økonomiske beslutninger.

Tobak tycoon og far til moderne cigaretter

Fulde navn på den person, hvis korte bio vi se længere - Dzheyms Byukenen Duke. Han blev født i North Carolina i december 1856. Han kaldes far til moderne cigaretter, og med god grund.

I 1880'erne blev han og hans bror en tobakskontrol kampagne, grundlagt af deres far - Washington Duke. I første omgang deres fabrik var kun en lille niche i tobak forretning. Men to år senere, James fundet et nyt perspektiv. Hvis før alle cigaretter krøllet medarbejdere manuelt, men nu, med fremkomsten af den maskine til automatisk produktion af cigaretter, processen kan fremskyndes mange gange. Og den unge Hertug gjorde alt for at gøre denne maskine han udviklede.

Han købte en licens til verdens første maskine, automatiseret cigaret fremstillingsprocessen opfundet af James Bonsakom mekaniker. fabrikkens produktion har nået et nyt niveau. Maskinen forsigtigt krølle én endeløse cigaretter og knive, der roterer med lige store afstande, skær den i mange små. De ender er krøllede manuelt før arbejdere til tobak tørrer ud, nu med samme formål blev imprægneret med specielle kemikalier. Også for at forbedre smagen af den nye cigaret iblødsætning i melasse, glycerol eller sukker.

Antal cigaretter fremstillet steget med utrolig hastighed. Hvis før James fabriksarbejdere pr skift kunne producere et maksimum på 200 cigaretter, nu, maskinen for ændringen let gav ud 120 tusind. Enheder! Før James Buchanan Duke, et nyt problem - salget. Mængder, der producerer sin moderniseret fabrik, er 1/5 af hvad Amerika røget hele tiden. Og Duke engageret i aggressiv markedsføring. Han var en sponsor ved forskellige arrangementer, uddele gratis cigaretter på sine forskellige konkurrencer, samt komme med at investere i pakker samlekort. Han hold op med sine vigtigste amerikanske konkurrent og skaber et monopol - American Tobacco Company.

Kun én i 1889 han brugt på reklamer 800 tusind. Dollars. Hans cigaretter kunne lide folk, der siger, at det var ham, der lærte Amerika at ryge Camel. Men de store produktionsmængder fortsatte med at kræve nye, store markeder.

Opdeling af markedet for tobaksvarer

I begyndelsen af 1890'erne blev han desperat forsøger at bryde ind på det britiske marked, men de ventede på ham erfarne erhvervsfolk, som ikke var på vej til at overgive sig. Under truslen om invasion af hertugen i deres rum, blev de samlet i en enkelt virksomhed, der efter nogen tid hun forsøgte at invadere det amerikanske marked James. Gennem forhandlinger et kompromis, der gav alle parter.

I denne vanskelige periode for James Buchanan af hans forretningspartnere blev serveret på ham endeløse retssager. Til sidst, i 1911, monopol på American Tobacco Company ophørte med at eksistere. Ifølge domstolen blev virksomheden opdelt i flere mindre virksomheder, og under tilsyn af James var kun én af dem.

James resultater inden for energi

I begyndelsen af det tyvende århundrede grundlagde Buchanan Duke en række mindre energiselskaber, som blev grundlaget for oprettelsen af Duke Energy Corporation i fremtiden. Desuden giver strøm til tekstilfabrikker Duke (som han også arbejdede med stort held), selskabet har givet elektrisk lys mange byer i North og South Carolina. På det område af sidstnævnte i 1928 blev det skabt et reservoir, der giver elektricitet til hele distriktet. Over tid, blev det opkaldt til ære for James Buchanan Duke.

Ikke alene opførelsen af tobak imperium, men også en protektor for universitetet

Historien husker denne mand, ikke kun som faderen til moderne cigaretter. Med milliarder af dollars i kapital, har James besluttet at etablere sin fond med en kapital på $ 40 millioner i 1924.

De fleste af disse midler filantrop gav Durham University, som nu er kendt som Duke University.

Dzheyms Byukenen: biografi, for hvilke der ikke skam

Navnet på Buchanan vil ikke glemme snart, fordi han har gjort meget for at den lyse minde om ham levede i århundreder efter hans død. De fleste af hans arv Duke testamenteret til velgørenhed: støtte og udvikling af Duke University, samt uddannelsesinstitutioner såsom University D. Smith, Davidson College og Furman University. Desuden er nogle af de penge, han testamenterede en række non-profit hospitaler og børnehjem beliggende i North og South Carolina.

Hans verdensberømt datter - Doris Duke - har arvet alle de resterende ejendom, og hendes fars penge. I hans hukommelse, i det område af Duke Farmes hun skabt en vidunderlig vinterhave, hvor elegant samling af skulpturer har været udstationeret. Doris kaldet al denne skønhed haver Duke.

En af de værste præsidenter i amerikansk historie

En anden mand ved navn James Buchanan satte sit præg på amerikansk historie - XV præsident i Amerika. Dens værdi i spidsen for staten er stadig betragtes som meget kontroversielt. Nogle historikere sikkert kalder det den værste af alle de amerikanske præsidenter anklaget for passivitet og ubeslutsomhed. Det vigtigste argument imod Buchanan, er, at hans regering blev efterfulgt af adskillelse af stater i nord og syd og efterfølgende vil opstå alvorlig borgerkrig.

Andre mener, at udtalelsen fra bestyrelsen, at præsidenten bør ikke være så kategorisk. Glem ikke, at han var nødt til at køre landet i en af sine mest vanskelige perioder. I anden halvdel af det nittende århundrede, problemet med slaveri i Amerika var meget alvorlig. Konfrontation i Syd og Nord kunne ikke stoppes, og forløbet af historien om hændelser er ikke blevet ændret, så man kan sige, at Buchanan selv som præsident, i det store og var magtesløs.

Født XV kommende formand for Amerika i april 1791 in Pennsylvania i en temmelig fattig familie med mange børn. På trods af dette, den unge mand formået at få en juridisk embedseksamen. Hans første erhvervserfaring fik han, mens du arbejder advokat under den anglo-amerikanske krig.

I 1814-1816 gg. i hans hjem staten Pennsylvania , blev han medlem af parlamentet. I 1831 blev han udnævnt til ambassadør i St. Petersborg hus. Og der han ganske succesfuldt underskrev den første handelsaftale mellem USA og Rusland. Endvidere holdt han holdninger senator og udenrigsminister.

I 1856, Det Demokratiske Parti nomineret til præsident er hans kandidatur. På det tidspunkt i staten Kansas , en vanskelig situation - der fungerede to fjendtlige regeringer (tilhængere og modstandere af slaveri). Personalet ventede på den nye præsident og hans beslutninger om fremtiden for Kansas. Ønsker ikke at forværre en allerede vanskelig situation, Dzheyms Byukenen besluttet at medtage Kansas en slave tilstand. Dernæst var der et oprør af slaver, som den amerikanske regering er ganske svært at lægge ned. Og undertrykkelsen af oprøret har forårsaget endnu større splittelse og konfrontation mellem nord og syd.

Politologer og historikere har bemærket, at hans efterfølger, Abraham Lincoln, Præsident Buchanan forlod landet i en frygtelig tilstand, på randen af borgerkrig mellem to uforsonlige lejre. Buchanan døde i 1868, har før sin død, at skrive et essay begrunde sine politikker. Men især det det virker ikke, fordi i historien om det og forblev den værste præsident i USA.

Den næste tegn "Marvel" ved navn James

Og den sidste kendte Byukenen Dzheyms, hvis biografi vil blive drøftet i denne artikel, ved første øjekast, ikke passer til virksomhedens tidligere helte. Han er bare en fiktiv karakter , hvis biografi er blevet opfundet forfattere "Marvel". Men det er værd at bemærke, at det er blevet opfundet så vellykket, at tegneserie-fans over hele verden på udkig efter den biografi og virkelig interesseret i detaljerne i livet i denne fiktiv karakter. Denne karakter publikum første gang så i 2010, hvor det store lærred kom "The First Avenger."

Således, ifølge legenden "Marvel", Dzheyms Byukenen Barnes (skuespiller, at realisere sin billede på skærmen - Sebastian Stan) blev født i det fjerne 1917. Han viste gode resultater i forskellige boldbaner, har det været en leder i sin klasse. Når bemærket James hvordan hooligans slå en svag dreng, og stod op for ham. Denne dreng var Stiv Rodzhers, der senere blev den legendariske kaptajn Amerika. Efter hændelsen, drengene blev gode venner. Med udbruddet af Anden Verdenskrig Dzheyms Byukenen (Bucky) Barnes blev indkaldt til hæren, blev en vinter træningslejr McCoy og blev sendt til den italienske front.

Vinter soldat på Buchanan efternavnet

Endvidere blev han taget til fange af en afdeling af "Hydra", og blev taget til fange, der har lidt en masse misbrug, tortur, og i lang tid, han forblev i isolation. Denne fangenskab finder sin barndomsven, der allerede var blevet under krigen, Captain America. Han skynder sig at redde James og stadig løslade ham fra fangenskab. Dzheyms Byukenen (Bucky) slutter sig til holdet udgivet ham andet og deres fælles mål bliver et ønske om at slette "Hydra" fra jordens overflade. Under en af kampene Dzheyms Byukenen Barnes droppet ud af toget, blev hans krop aldrig fundet, og alle var enige om, at han var død.

Faktisk blev Buchanans krop fundet i en af enhederne i "Hydra". Han helt slettet hukommelsen, og i lang tid over hele kroppen af James gennemført forskellige eksperimenter. I flere år blev det nedsænket i en kunstig søvn, nogle gange giver vågen, når det var nødvendigt for at overholde rækkefølgen af mordet på en magtfuld leder.

Ifølge en af de dekreter af "Hydra", Buchanan havde til at dræbe Captain America, og det var ikke absolut ikke noget problem for ham, fordi hans hukommelse, skattede minder fra barndommen venskab, længe er blevet slettet. Under udførelsen af denne opgave, i det øjeblik direkte konfrontation mellem Captain America og hans ven, at James blinker begyndte at vende tilbage hans hukommelse, og de begge overlevede. Men Dzheyms Byukenen, som nu alle hedder Winter Soldier, derefter forsvandt igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.