Nyheder og SamfundBerømtheder

Ekaterina Usmanova før og efter plast. Catherine lignede Usmanov til plastik?

Hver pige drømmer om, at for at se godt ud og har en stor figur. For nogle er det givet at et barn, og nogen har gjort en enorm indsats og gennem sport opnår det ønskede resultat. En af de piger, der var i stand til at opnå et perfekt resultat, er misundelse af alle kvindelige repræsentanter er Ekaterina Usmanova.

Takket være den kærlighed til sporten kvinde blev et skønhedsideal for mange unge piger og kvinder. Hendes fans og beundrere interesseret i spørgsmål om, hvordan man ser Ekaterina Usmanov før og efter plastik, der har ændret sig en kvindelig atlet hjælp plastikkirurgi og hvorvidt silikone kompatibel med sporten. Alle disse spørgsmål fitness model reagerer let og ikke gemme sig for offentligheden.

Ekaterina Usmanova. Biografi, fotos, og tidlig karriere

Ekaterina Usmanova blev født i Krymsk 1 okt 1988. Pigen er ikke bare deles med journalister, at hun som barn var barn-faste, og selv den grimme ælling i skole. Catherine indrømmer, at hun ikke kunne lide de drenge og led af selvstændige tvivl. En kvinde har aldrig haft en viljestærk og martial karakter, men sporten har fuldstændig ændret hendes liv i en anden retning.

Usmanov delt, at hun mødtes med sporten så tidligt som 13 år. Så indskrevet hun i et afsnit af Taekwondo og begyndte at dyrke den militære og viljestærke karakter. Catherine indrømmer, at i begyndelsen af hendes aktive fodboldliv træner pigen var i stand til at inspirere hende og tvunget til at tænke over mange ting. Usmanova ønsket, at det var målrettet, sin stilling i livet var korrekte, og styrken i sindet kunne ikke hjælpe, men inspirere dem til at arbejde på sig selv og en stor indsats. Det er værd at bemærke, at Catherine i fremtiden træner blev hendes mand og den mand, der hjalp hende med at overvinde hendes frygt og komplekser.

Først træner Usmanova

Alexander Usmanov mente ikke, lille Catherine som en kvinde. Da han forlod hæren, begyndte hun at arbejde hårdt på dig selv. En mand, der kom fra den service, virkelig godt lide hendes præstation og en stærk karakter. Ændringer i Usmanova var imponeret, var han i stand til at se på det med andre øjne. Kort efter blev de gift.

Sådan en rørende kærlighedshistorie imponeret millioner af fans pigerne, så mange mennesker begyndte at interessere sig for, hvad der var Ekaterina Usmanova før og efter plast, som det var i sin ungdom, og hvordan Kvinde modificeret plastikkirurgi.

Fitness Model Ekaterina Usmanov

Mange er interesseret i spørgsmålet om, hvordan Catherine blev en fitness model, hvilke omstændigheder har bidraget til dette. Usmanov er delt, at det hjalp sin mand. Han støttede hende og overbevist om, at Catherine vil lykkes, at det vil opnå gode resultater og succes. Det er takket være Alexander nu mange fans beundrer krop og nyde succesen af en fitness model.

Kreativ måde Ekateriny Usmanovoy

Catherine umiddelbart efter skole trådte universitetet i Finansministeriet og derefter en kort tid arbejdede reklame manager. Kvinder kan ikke lide monotont og uinteressant jobsøgning, så hun begyndte at arbejde som coach i et fitness klub. Efter dette, Catherine begyndte aktivt at deltage i konkurrencen, og gå til succes.

Catherine bevidst bandt sit liv til sporten, fordi snart begyndte hun at opnå gode resultater og succes. Usmanov har gentagne gange fastslået adskillige priser ved mesterskaberne om fitness, som fandt sted i Rostov-regionen og Krasnodar Territory. Også værd at bemærke er, at Catherine gentagne gange har vundet mesterskabet i den sydlige del af Rusland på bænkpres. I 2012 Usmanov blev verdensmester i sporten.

13 oktober 2012 i Sevastopol, Championship på bodybuilding og bikini, hvor Usmanov tog 2. pladsen. Det er værd at bemærke, at et stort antal kvinder fans ilde, at det første sted blev taget ikke til Usmanov.

Mange kvinder og mænd, der beundrer kroppen og har karakter af en fitness model, dele erfaringer om, hvordan man ser efter Ekaterina Usmanova plast. Nogle fordømme kvinden, fordi hun havde plastikkirurgi. de fleste fans erkendte dog, at Catherine Usmanov før og efter plast ser flot ud og hendes silikone bryster ikke ødelægge hendes figur.

Indtryk fra den første udgang Catherine på scenen

Usmanov ofte spurgt, hvad sensation hun følte, når ind i scenen. Hun glæde fortalte mig, at hun var meget bange den første tid til at vise sin krop. Hun deler, at hendes tal var så helt normalt, men kun for en almindelig pige, og ikke for fitness model. Derefter besluttede Catherine at opnå perfektion. Efter talen, gik hun til pigen, hvis figur hun kunne lide, bad om råd om træning. Modellen så på Catherine, vurderede hendes fysiske potentiale og sagde, at hun kunne få noget godt i et år fra hendes krop. Efter disse ord, Usmanov begyndte intensivt at træne.

Ekaterina Usmanova før og efter plast

Mange kendte og populære kvinder ofte lave forskellige plastikoperationer at se perfekt. Fans interesserede som kiggede Ekaterina Usmanov til plast. Nu kan du finde en masse information om, hvad slags plastikkirurgi gjort en fitness model, men officielt bekræftede data er ikke tilgængelige indtil videre. Men de billeder Ekateriny Usmanovoy før og efter plast kan forstås, det øger bryst. På grund af den konstante motion i fitness-modeller ofte bryst bliver meget lille, og for at gøre figuren proportionale og smukke, mange kvinder gør plastikkirurgi af denne art. Ekaterina Usmanova var ingen undtagelse.

Spørgsmålet om, hvad der var den Ekaterina Usmanova før og efter plast, af interesse for mange af hendes fans, fordi oplysningerne om hendes plastikkirurgi på internettet ganske lidt. Men det er værd at bemærke, at de ændringer i karakteren af pigen opstod ikke på grund af ændringer i udseende. Usmanov har opnået fremragende resultater og succes ved tro på dig selv og arbejde hårdt på dig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.