TravelingRetninger

Cherkessk: seværdigheder, historie

Karachay-Cherkessia er berømt for den vidunderlige skønhed af sine bjerge, der vokser tykke løvskove. Desuden vil landet glæde turisterne spejl-klar søer og floder, naturreservater. Hovedstaden i denne region er Cherkessk, hvis attraktioner er også ret forskellige.

Karachay-Cherkess Reserve

Dette sted er sikker på at appellere til fans af historiske, kulturelle og arkitektoniske monumenter, kombineret med den storslåede natur. I Karachaevo-Tjerkessien Reserve kan ses på Shoan bakken, hvor bygningen er konstrueret Shoana Kirke. Stilen i denne kirke byzantinske Øst. Hertil kommer, at Kalezhskoy bjerget ligger i nærheden af byen, kan man se resterne af forliget Khumarian. Når du er i dette område har været rige Alania blev stedet besat af en fæstningsby Shimarom. I dag er de gamle bygninger forblev kun vægge, der omgiver de tolv tårne.

Cherkessk byens attraktioner er meget varieret. Så kan du besøge udstillingen af museets forsvarere kaukasisk passerer, som blokerede vejen (i retning af Sortehavet), den nazistiske invasion under Anden Verdenskrig. Der er også en massegrav. Bygning Krasnohorskaya vagttårn tjente som en vagtpost, der var placeret ved siden af en styrkelse af Nikolaev. Disse begivenheder dateres tilbage til, når jorden blev dækket af den kaukasiske krig. Indtil nu, er reserven placeret Sentinskaya kirke, kalkmalerier på væggene, som er bevaret i fremragende stand.

Kulturelle institutioner i byen

Cherkessk, attraktioner, som vi overvejer, er kendt for det faktum, at byen er hjemsted for mange repræsentanter for forskellige nationaliteter. Dette blev afspejlet i det kulturelle liv i regionen.

Hvis du ønsker at tilbringe din fritid i byen, besøge opførelser af russisk teater af drama og komedie eller tjerkessiske Drama Teater. Hvad er AM. Du kan lytte til klassisk musik i staten Philharmonic bygningen.

Hvis du er interesseret i historien om landet, er du nødt til at se på eksponeringen af Karachay-Cherkessia museum. Konstruktionen, hvor den er placeret, blev bygget helt original og er et fint eksempel på den arkitektoniske tendenser i det sidste århundrede. Billedgalleri Cherkessk - dette er en af de første bygninger i byen.

templer Cherkessk

I byen kan du også gå til liturgien, som blev afholdt i kirken St. Nicholas, katedralen i St. George og mange andre. Hvis du ankommer i Cherkessk, vil kanterne af attraktioner overraske dig med sin historiske værdi. For eksempel bygningen af træ Kirke forbøn af den hellige Jomfru af den første halvdel af det XVIII århundrede. Prostroen det på kysten af Don, men ikke engang blev udsat, indtil det er besluttet at sætte i Cherkessk.

naturreservater

Nær byen kan man se den klare overflade af søerne Batalpashinsk, der blev berømt som Circassian Hav. Derudover vil du blive overrasket Antiquities Ust-Dzhegutskih gravhøje. I dem, har forskere fundet mange smykker af bronze og keramik med karakteristisk for det tredje og andet årtusinde f.Kr. mønstre.

Historiske monumenter og vildmark - alle disse attraktioner Cherkessk. Foto på hukommelsen kan du gøre i en af resorts i landet, som tilbyder turister klatring, skiløb eller synes at klatre på en af de høje klipper. Hvis du er en fan af bjergvandring, vil du gerne intervaller og tætte skove, hvor man kan samle svampe, bær og lægeplanter. Desuden vil en uforglemmelig oplevelse efterlade en tur til søerne og gletschere Sophia Ridge. Vær sikker på at besøge stedet Hutyyskogo, Alibekskogo Sofrudzhinskogo og vandfald, samt gå til Amanauzskomu slugt Turevomu Alibekskomu sø og gletsjer. Du kan slappe af i naturen, indånde den friske bjergluft eller drikker mineralvand, som er så godt for dit helbred.

souvenirs

Hvis du medbringer noget fra turen, jo længere du huske, hvordan indbydende var Cherkessk. Attraktioner - det er ikke alt, byen er berømt. Der helt sikkert brug for at købe en strikket sjal eller sweater og en pels figur eller hjemmesko. Eksotiske souvenirs vil være lam eller ulv hud, samt sølv horn, kniv eller genstand for metalredskaber, dekoreret med graveringer. I Cherkessk, kan du købe smukke smykker med ædelstene.

Mineraler og bjergarter, købt i en af souvenirbutikker, vil blive mindet om den storslåede natur i regionen. Alt dette betyder ikke, at du straks efter ankomsten hjem at glemme alt om den fantastiske i sin skønhed af Karachay-Cherkessia.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.