Nyheder og SamfundØkonomi

Dyreste cigaretter. Hvor meget er lungekræft?

efterspørgsel Markedet luksusvarer har givet offentligheden. Uden at se på den økonomiske krise, de dyre luksusvarer produceret regelmæssigt, og mindst købt regelmæssigt. Mobiltelefoner encrusted med diamanter, kan luksusyachter på omkostningerne ved hele øen ikke blive overrasket sofistikeret forretningsmand. Men producenterne har altid et par ideer i vente for kede Tycoon.

For eksempel, hvorfor så ikke "pind" er noget, som du har brug for hver dag, og bestande, der skal genopfyldes regelmæssigt? Det handler ikke om maden og ikke i luften. Nikotin. Legalize narkotika, som ikke bare tjene en køligt indkassere i enorme mængder. Kansler britiske selskab har udgivet de dyreste cigaretter, siger således, som på markedet tobak, den længe ventede øjeblik Suite.

Faktisk er det usandsynligt for rygeren at bestemme deres trivsel. Omkostningerne ved en pakke cigaretter fra den anden, selv om forskellige, men alle af dem er omkring samme prisklasse. Ikke sådan noget som "dyre cigaretter" findes ikke i princippet. Kunne skelne kun langvarige cigar - de viste ikke kun god smag og manerer, men denne person er helt sikkert økonomisk sikret. Med en cigaret, ting var ellers, at kvaliteten af tobak på verdensmarkedet er omtrent det samme, og en lille forskel i pris skyldes kun til udgifter til reklame og et velfortjent ry i fortiden. Er smag af "Marlboro" er fundamentalt forskellig fra den "Parlamentet"? Den sørgelige sandhed er, at der ikke er nogen forskel. Men den britiske kansler for nærmede spørgsmålet forskelligt.

De dyreste cigaretter i verden, og omkostningerne er omkring $ 30 pr pakke, «Kasserer» - fyldt med de bedste Virginia tobakssorter. Normalt er det tilsættes i små mængder - sødt, det forbedrer smagen af cigaretter, men ikke billige. I en pakke «kasserer» Virginia tobak præsenteres i ren form uden tilsætningsstoffer. Dette skyldes den blide, sarte, uovertruffen smag af britiske cigaretter, som i øvrigt er proppet med hånden i hollandske butikker.

Kasserer Hver pakke er lavet af aluminium og er beskyttet af vand-mærker, der er sat ned på papir indeni. Cigaretter kan kun købes i specialforretninger 40 byer i verden. I ugen virksomheden producerer omkring 2500 af sådanne pakker. Hver cigaret ryger koster 1,5 dollar. Pleasure, for at sige det mildt, er ikke billigt. Administration af selskabet ikke selv skjul på, at kun havde ét mål - at frigive de dyreste cigaretter. Konkurrenter til dato, de ikke har. Opgave er en succes.

En anden ting cigarer ... De altid lydløst minde os om den luksus, nydelse, lidenskab, langsomme liv og dets forgængelighed ... Cigars - det er mere en filosofi end en slavisk vane. De er ikke billige overhovedet. Det menes, at de dyreste cigarer i verden - den cubanske. Men den virkelige revolution gjorde indianerne. Virksomheden udgivet en Gurkha luksus gave sæt Black Dragon cigarer, og omkostningerne herved beløb sig til 116 tusind dollars ... for en kasse med Kamelhaar hvor der var 100 stykker af "delikatesse". Fra meget dyre cubanske overvejet Cohiba Behike - boks er "kun" 20 tusind dollars.

Selvfølgelig rygning - ikke bare skadeligt for sundheden, men ødelægger det også. Alle bør huske på, at selv de dyreste cigaretter - det er blot et dyrt middel til selvmord. Og hvor meget er du villig til at bruge på lungekræft - beslutte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.