LovStat og lov

Den højeste lovgivende organ i Den Russiske Føderation. Grundlag for betjeningen

Den højeste lovgivende organ i Den Russiske Føderation - er det russiske parlament. Dumaen og Føderationen Råd Føderale Forsamling af russisk fabrikat. Ifølge forfatningen, kun én stat institut har lovgivende funktioner. I dette tilfælde, hvis den russiske Duma med simpelt flertal kan vedtage et lovforslag, Rådet for sammenslutningen har ret til at nedlægge veto (afvise) til allerede er godkendt af underhuset i parlamentet i den føderale lovgivning eller en anden juridisk instrument. Med andre ord, der oprindeligt Føderationen Råd kontrolleret og styret lovgivningsarbejdet i den rigtige retning for staten. Dette gøres for at sikre, at så vidt muligt at reducere niveauet af politiske forskelle og vedtage allerede optimale, "stille" udgave af et lovforslag.

formation

Den højeste lovgivende organ i Den Russiske Føderation - en repræsentative organer. Men den praksis dannelsen af de deputerede, Statsdumaen og Føderationsrådet senatorer afviger indbyrdes. Dumaen vælges ved hemmelig afstemning i forbindelse med folketingsvalget. Nu forankret proportional-system, der tilbyder at stemme på partilister. Sæderne er tildelt i henhold til de endelige officielle resultater af afstemningen. Den absolutte vinder er den politiske kraft, der fik de 50% plus 1 stemme. I de seneste år, 2/3 af til Dumaen pladser styret af "Forenet Rusland".

Samtidig, Federation Rådet består af repræsentanter for de to regioner (to fra hver genstand for Federation), og delegerede fra den udøvende og den dømmende magt. Senatorer er ikke valgt af folket, den lovgivende magt i Den Russiske Føderation, med andre ord, er både overordnet og de mennesker, og det administrative bureaukrati.

Funktionsmåde og afstemninger

De øverste organer lovgiver i Den Russiske Føderation træffer afgørelse i overensstemmelse med de regler, der er fastsat af de lovgivningsmæssige normer. Først Statsdumaen fraktion formularer, som opregner de repræsentanter for de vindende partier og deres sympatisører. Så den valgte ledelse af underhuset, som tillægges den pligt til moderat lovgivningsprocessen, samt at koordinere deres indsats med andre myndigheder. Vedtagelse af lovforslaget er disse dokumenter, til støtte for hvilket fik 50% plus 1 parlamentarisk afstemning. Af den måde afstemningen går, kan du straks afgøre, hvilken fraktion går ind for en beslutning, og hvad - nej. Efter at hans ord tager Federation Rådet med en vurdering regningen i form af både politisk og offentlig hensigtsmæssighed. Hvis indersiden af føderale forsamling af alle positioner er blevet tidligere aftalt, er dokumentet allerede støttet ubetinget og derefter går til formanden til underskrift.

Det er afgørende, at de højeste myndigheder i Den Russiske Føderation af lovgiver ikke har udføre de funktioner af gennemførelsen af de vedtagne love. Disse funktioner udføres af den bureaukratiske og administrative apparat. Men Statsdumaen har, ret til at danne eller at indlede oprettelsen af nye føderale agenturer, der leveres regulerings- og tilsynsfunktioner.

Regionalt niveau

Lovgiver af emnet for Den Russiske Føderation udfører funktioner, der normalt i henhold til lokale forfatningsmæssige regler (charter), tager det regionale budget, andre retsakter af regional betydning. Dannet på kommunalvalget. Antallet af medlemmer varierer afhængigt af befolkningen i republikken, territorium, region. Instrumentelt underordnet et enkelt system af statsmagten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.