TravelingRetninger

Skib "Radisson" - en fem-stjernet isbryder

Unge blade er kedeligt haven, grønne plæner MSU, guld kupler af Novodevichy Kloster , duggede glas champagne på baggrund af at sejle forbi juletræet lys og tårne af Kreml - alle klar til at vise deres passagerer hver skib "Radisson". Efter navigere disse isbrydere i stand til at opdele is tykkelse på 10-20 cm, stopper ikke for en af de 365 dage om året.

Mange har set disse både sejler på Moskva-floden. "Radisson" giver mulighed for at ride under normal flyvning eller leje en båd til en privat banket. Hvis virksomheden er lille, er det muligt at bo med førsteklasses kabine, kantet med afrikansk palisander og forsynet med sit eget klima kontrolsystem. Tillæg erfarne håndværkere til at dekorere hallen med blomster eller balloner. Og om aftenen specielle belysning gør isbryder overordentlig smuk.

Navnet på den franske eventyrer Pierre-Esprit Radisson er stærkt forbundet med luksus og komfort af fem stjerner. Tidligere hotel "Ukraine", den eneste af alle de hoteller i det europæiske netværk, har sin egen flåde. Og ethvert skib "Radisson" svarer til et forudbestemt højt niveau. Det tilbyder bekvem parkering, taxi opkald, en lyd guide, der kan downloades til telefonen via de gratis Wi-Fi, fotografi, video, musik programmer. For at forberede her og for at møde passagererne med handicap.

Sejltur "Radisson" husket italienske køkken og en fantastisk udsigt. Ikke underligt ejerne af flåde lokket fra "Bellagio" Chef Lorenzo Strappato. Menuen er ikke særlig stor, men interessant, med appetitvækkende navne på retter. Andebryst med æble-hindbær sauce og lammekoteletter på en seng af kartoffelmos er usandsynligt nogen vil imponere. Frokost på en restaurant vil koste et gennemsnit på 1000-1300 rubler per person.

Varmen i det indre cool, og i den kolde vinter - varmt og hyggeligt, er de mest varme-elskende gæster forsynet med tæpper. Panoramavinduer giver fremragende udsyn selv c steder, som er placeret ikke ved vinduet. Og for dem, der ønsker at føle duften af frisk flod luft, der er udstyret åbne dæk.

Erfarne og kræsne passagerer på skibet "Radisson" har udarbejdet en særlig overraskelse: tema ture med originale gaver, særlige dekorationer og interessant underholdning.

Billetter til færgen "Radisson" koster 900 rubler for 2,5 timers tur. De kan købes på box office på kajerne, men mere pålidelige til at købe en bog i terminalen eller på internettet. I sidstnævnte tilfælde er der ikke behov for at udskrive en billet, er det tilstrækkeligt at vise det på skærmen på deres mobile enhed.

Krydstogt på skibet "Radisson" - en original og romantisk gave og usædvanligt valg for en fest. Den overflod af erfaring og overkommelige priser, tid og mulighed for at købe billetter gør det meget populært blandt udenlandske turister, unge par og familier med børn. Det vil give en uforglemmelig ferie, som vil blive husket i lang tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.