TravelingRetninger

Kumzhensky mindesmærke i Rostov ved Don: historie, beskrivelse og anmeldelser

Rostov ved Don - den største by i den sydlige del af den europæiske del af Rusland, det er hjemsted for over en million mennesker. En af de mest berømte af dens monumenter er Kumzhensky mindesmærke. Rostov ved Don - en af de få byer i Rusland, som under Anden Verdenskrig overlevede to erhverv. Og mindesmærket kompleks i Kumzhenskoy lund - en levende påmindelse om den vanskelige, men heroiske periode i hans biografi.

Hero City på Don

I 2008 blev Rostov ved Don tildelt ærestitlen af "City of Military Glory". Strategisk relevans "Kaukasus Gate" forstået alt: Stalin og Hitler. Efter at have taget i byen, nazistiske tropper straks få adgang til to vigtige ressourcer: Kuban og de kaukasiske oliefelter.

For første gang tyske tropper var tæt på at den nederste del af Don i midten af november 1941. I tre dage de unge og uerfarne krigere angreb fra fjenden. Men den 21. november tyskerne ind i byen. Den første besættelse af Rostov varede kun en uge. Men i denne uge ind i historien om byen som en "blodig". Rasende nazisterne gjorde her er ikke en straffende operation, skyde folk i gaderne.

Modoffensiv ledet af marskal Semyon Timoshenko lov til at fortrænge fjenden fra byen. Af den måde, det var en af de første store sejre den Røde Hær i krig.

Sovjetiske Rostov ved Don forblev indtil midten af juli 1942. Den 24. juli, Wehrmacht tropper ind i byen igen. En anden forsvar for Rostov var ikke mindre hård. Og hun, trækker en stor del af de tyske tropper, får tid til at forberede sig til kamp ved Stalingrad.

Den anden besættelse af byen varede i omkring syv måneder. I løbet af denne tid, det dræbte op til 40.000 indbyggere, omkring det samme antal blev sendt til tvangsarbejde i Tyskland. I februar begyndte 1943 en storstilet militær operation for at befri byen, som senere historikere har kaldt "et levende helvede." Efter alt, denne sovjetiske tropper havde at gå til den modsatte bred af Don på de frosne og åbenlyse områder.

14 feb 1943 Rostov ved Don blev befriet fra de nazistiske angribere.

Hvor er Kumzhenskaya Grove?

En af moderne monumenter i Rostov ved Don, som minder dens beboere i de blodige kampe, er Kumzhensky mindesmærke. Det er beliggende i det Railway-området, i den sydvestlige udkant af byen.

Geografisk denne kappe (eller "hånd") mellem to senge på floder - Don og Dead Donets. Beboere dette sted er kendt som Kumzhenskaya Grove.

Grove - er ikke kun Kumzhensky mindesmærke, men også et godt sted for sommerferie. Det er berømt for sine store grønne plæner, med en spektakulær udsigt over floden og byen.

Kumzhensky Memorial: fotos, historie og beskrivelse

Komplekset består af flere objekter: den vigtigste monument, fire stelae of Fame, massegrav, fem marmor pyloner og mange erindringsmønter plader. De er udskåret navnene på de kæmpende enheder, der deltog i kampene for Rostov.

Det centrale i mindesmærket kompleks indtager et monument kaldet "Storm". Han er afbildet som en kæmpe 20-timetrovoy pil, der angiver retningen for forud for de sovjetiske tropper. Hvis man ser på monumentet fra siden, ser det klart som en pil, der bruges i de klassiske militære kort.

Monumentet er dekoreret med en skulptur bestående af flere figurer af sovjetiske soldater marcherer i kamp. Det interessante her skildrer de virkelige ansigter af mennesker, der aktivt har deltaget i driften at befri Rostov i 1943.

Kumzhensky Mindesmærket blev afsløret i 1983. den sponsorer stål R. Mouradian (arkitekt), E. B. ben og flige (billedhugger). I midten af 90'erne mindesmærket kompleks er gradvist faldende. Kun i 2015 det blev renoveret og anlagt. Nu mindesmærket er dekoreret med smukke græsplæner, blomsterbede, der er udstyret med belysning og videoovervågningssystemer.

Memorial (Kumzhenskaya Grove): rejsende anmeldelser

Efter genopbygningen af mindesmærket komplekse trafikken er steget flere gange. Det var glade for at komme som gæster i byen og dets oprindelige folk. Traditionelt til den centrale monument lægge blomster nygifte. Alle veje foret smukke kompleks af brolægning fliser, og de vigtigste monument er dekoreret med spektakulær belysning.

Kumzhensky Mindesmærket er meget populær blandt rejsende. "Smukke, ambitiøse, rørende" - disse skældsord er mere almindelige hos rejsende til at gennemgå dette sted. De fleste af alle rejsende imponerende enorme stele i form af en buet pil.

De fleste mennesker, der har besøgt mindesmærket kompleks råder til at komme her i sommer og tørre dage om året. Så, ikke bliver beskidte, vil være meget vanskeligt i regnen for at komme til objektet. Men med strøm på "Pil" vil være nogen problemer. Ved indgangen til Kumzhenskuyu lund er en stor restaurant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.