BilerKlassisk

Tilpasning af luftaffjedring "Touareg": hvordan man kan gøre?

Det kaldes luftaffjedring, som kan justeres ved at ændre frihøjde (clearance). Til "Volkswagen Touareg" køretøjer i normal justeringsindstilling sker automatisk. Den elektroniske styreenhed læser information fra sensorerne og sænker bilens karosseri eller samler den op.

I en situation, hvor reparationer af suspension eller sæsonbetinget ændring af gummihjul, kan computeren blive forkert. Bilen krop fordreje eller indstille den forkerte clearance. I dette tilfælde, tyet til at tilpasse luftaffjedringen på "Touareg".

Diagnostisk program til VAS PC

At kontrollere og justere luftaffjedringen bekymring VAG biler ( "Audi", "Volkswagen", "Seat", "Skoda"), en diagnostisk anordning VAS. Software til at tilpasse pneumatisk "Touareg" VAS PS (PC) er tilgængelig til installation på en personlig computer. Det har alle de samme funktioner som i enheden.

Tilpasningsprocessen

Med hjælp fra Bluetooth eller USB-kabel til at forbinde computerprogrammet biler. Vi starter motoren. derefter:

 1. Tilslut (via software) til suspension styring luft enhed.
 2. Sørg for at lukke alle døre til bilen er ikke skæv.
 3. Medtag "Tilpasning" mode. Når det er aktiveret, justeringer skal være sikker på at udføre, ellers computeren vil give en fejl, og suspensionen reduceres til et minimum.
 4. Valg af kanal "1", så "Læs". Vises afstand værdi i mm fra navet (center) hjul til arch.
 5. Vi har ikke gribe ind. Justeringen af suspensionen starter automatisk. Luften ledes fra suspensionen, og derefter pumpes tilbage. Først tilpasser foraksel derefter bagud. Venter på kroppen til at tilpasse.
 6. Med et bånd måle afstanden fra den forreste venstre hjul. Vi går ind i dette nummer ved hjælp af tastaturet. Klik på "Test", derefter "Gem".
 7. Fortsæt at kanalisere "2" (forreste højre hjul). Vælg også "Læs", venter på justering aflevering, er testen udføres, og optagelse, test og vedligeholde.
 8. Denne algoritme udføre med kanal "3" (bageste venstre) og "4" (bageste højre).
 9. Vi går til kanalen "5" og gemmer værdien "1". ECU modtager den nye værdi, re-tilpasning af suspensionen allerede under hensyntagen til de nye data. I fremgangsmåde blokere adgangen til en anden kanal.

For pålidelighed anbefales det at tilpasse luftaffjedringen "Touareg" to gange.

Ved stationen ved hjælp af avanceret diagnostisk kit. Det omfatter VAS-enhed, USB-kabel, Bluetooth-adapter og en bærbar computer med softwaren.

Mulige fejl i suspensionen tilpasning

Hvis tilpasningen af luftaffjedring på "Touareg" vises "ugyldig værdi", i første omgang er at kigge efter årsagen i computeren og scanneren kabelforbindelser. Ligeledes kan ordet "ugyldig værdi" optræder på indgangen af afstanden fra navet til arch. Undertiden programmet ikke "se" de data inden for vist antal (fx større end eller mindre end 15 mm). I dette tilfælde at undervurderer suspension af 3 mm, er det nødvendigt at hæve til det antal, der er tilgængelig, til at holde "Test" og "lagring", og først derefter at underdrive det ved en forhøjet afstand på + 3 mm (med 15 mm, og sænk den til 18 mm).

Ved justering af clearance program kan indikere problemer i nogle af elementerne eller sensorer. Må ikke straks ændre reservehjulet. For en mere præcis test kan du bruge diagnostiske værktøjer VAG-COM.

For at undgå fejl efter reparation, er det nødvendigt at overføre suspensionen i Jack-tilstand tilstand, før hæve køretøjet på en donkraft eller elevator fra "Standard". Ellers vil suspensionen løbende tilpasse til at ændre placeringen af bilen.

Fejl kørehøjde reguleringsventiler

Problemet med forakslen kan skyldes indtrængning af fugt og snavs i ventilen, undertiden af luftkanalen. Suspension stiger ikke på alle eller meget langsomt. Verificeret ved denne alternative indikation enhed omskiftningsventiler og samtidig tilførsel af trykluft deri, gennem hullet i lydslangen.

At kontrollere anvendeligheden af luftaffjedringen skal hæves til sin maksimale højde, markere afstand fra hjulaksen til arch på højre og venstre side. Lad i denne stilling i 5 timer. Gentagne målinger. Værdierne ændrer sig ikke. Ellers brud opstår.

Med sæbe opløsning bestemmes af lækage fra åbningen af kontraventilen skruning. Visuel inspektion af plastichus indeholder også oplysninger om tilstanden af luften.

Silicagel i tørreren må ikke indeholde fugt. Hvis det stadig er der, er det muligt at tørre. Tørringstemperaturen bør ikke overskride ca. 150 ° C, ellers gelen miste sine egenskaber. Kondens opstår på grund af forringelse af kompressor stempler. Derfor er det nødvendigt at arbejde længere. Er overophedning. Som et resultat opstår der en fejl, som ikke har nogen relation til ventilerne. I dette tilfælde ændrer kompressoren en ring sammen med cylinderen.

følerfejl

På instrumentbrættet lyser suspension fejlindikator. Før du foretager luftaffjedringen tilpasning på "Touareg", skal du diagnosticere problemet. Hvis kontrollen er angivet med en af sensorerne, så før du stiller ind i stedet for det, er det nødvendigt at inspicere, fordi det kan være installeret forkert, eller bare afgået kontakt.

Køretøjet er på en elevator. Fjern sensoren boliger og inspicere det. Learning stifter og ledninger. Hvis der er tegn på oxidation eller deformationssensor vil blive erstattet.

Diagnostisk scanner Launch

I modsætning til apparatet forhandler VAS, der er kun beregnet til gruppens biler VAG, selskabet Launch scanneren er alsidig. Hans opdateres og suppleres med nye mærker og modeller af biler konstant.

De fleste universelle diagnostiske scannere er kun til læsning og sletning af fejl. Med Launch muligt:

 • identificere styreenhederne;
 • læse fejlen hukommelse;
 • slette fejl;
 • aktiverede elementer;
 • behandle tilpasning og kodning;
 • arbejde med serviceintervaller.

For at udføre tilpasning af luftaffjedring "Touareg", i Launcher, du har brug for at gøre plads parametre og tilpasning kanaler. Nogle af disse oplysninger er i databasen af scanneren, men det er ikke altid korrekt. Også, er der også en henvisning sektion med detaljerede instruktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.