TravelingRetninger

Kiev park "Theophania" historie og seværdigheder

Park "Theophania", hvis foto pryder næsten alle turistguider i Kiev er en af de største attraktioner i den ukrainske hovedstad. Måske er han ikke en "SKAL si" som Uafhængighedspladsen, Vladimir Hill, eller huler. Men hvis du beslutter at blive afholdt i Kiev, "Feofaniya" nødt til at gå et par dage. Især at besøge parken er gunstig foråret og sommeren er det tid.

Shady veje, pergolaer sammenflettet med løv og blomsterbede skaber en hyggelig atmosfære. Ganske glemmer, at ved siden af - byer. Set værdifuld "Theophany" for pilgrimme - fordi nogle mirakuløse kilder, der er indeholdt i dens område. Hvordan til at besøge denne smukke oase af natur i Kiev - læs i denne artikel.

historie

Den jord, hvor der er en moderne park "Theophany", blev første gang nævnt i krøniker der går tilbage til 1471 år. Hun kaldte Lazarivschina - kaldet fromme mand, der holdt her bigården. I det sekstende århundrede tilhørte dette område til Kiev-Pechersk Lavra, og det blev derefter købt af Kiev Metropolitan Petro Mohyla. Hans efterfølger, Sylvester Kosov (1647-1657) gav jord til ejerskab af klostret St. Sophia. Kun i 1776 blev ejendommen fjernet fra kirkens godser og overgivet til den suveræne statskassen. Men i 1802 jorden blev igen overført til kirkens mænd. Biskoppen Kievskiy Feofan bygget her en sommerresidens og St. Michaels Kirke. Så er dette område, og blev opkaldt efter sin ejer. Indtil 1930 var han her, og klostret. I lang tid var der en kostskole og et kooperativ gård, mens i 1972, disse lande ikke var et monument af landskabskunst.

Hvor parken "Theophania" (Kiev), hvordan man kommer til det

Dette er et rekreativt område på den sydvestlige udkant af byen. Når du besøger parken, være parat til at gå op og ned, fordi det tager en bjergrig, forrevne kløfter Feofanovskuyu stråle. I denne del af byens centrum kører flere taxaer. Nummer 548 bliver sendt til Bessarabien Square, der passerer på Gorky Street og metrostationen "Lybidskaya." Du kan også bruge bus №172. Hun forlader Leningrad-området og går gennem "Venskab Peoples" metro station og "Lybidskaya" og passerer ENEA.

Hvis du besøger i løbet af sommeren ferie park "Theophany", hvordan man kommer dertil, skal du vide på forhånd. I weekenden de markerede taxier kun sejler til ENEA ( "Museum"). Derfor bør du stå af ved "street Metrologi", og gå til kirken St. Panteleimon. Det er beliggende på gaden akademiker Lebedev, 19. I virkeligheden er dette parken. Du ser omkring domkirken og klosteret, og drej til højre og gå ned en lille smule ned.

Park "Theophany" i Kiev: omkostningerne

På trods af, at dette sted har status af et monument af havekunst siden 1972, lang tid indgangen til det var gratis. Men for at opretholde en sådan et stort område af de kommunale myndigheder var hårdt. Derfor, i 2012, blev indgangen gebyr. Vær forberedt på at punge ud for en voksen til ti Hryvnia og yderligere fem - for barnet. Kiyani, for hvilket "Theophania" - et populært sted for rekreation og picnics, får månedligt abonnement. Det koster halvtreds Hryvnia. Pensionister, handicappede, krigsveteraner og ATO indgangen er gratis. Park Administration giver en bred vifte af tjenester for penge. Så for en rundtur i ukrainsk, engelsk eller russisk, vil du blive bedt om at 120 UAH til bryllup photo shoot -. 250, og for at organisere en banket eller corporate part - tusind Hryvnia. Works Park til klokken elleve om aftenen.

helbredende kilder

Fordi i disse steder i lang tid, et kloster, er der intet overraskende i, at nogle af nøglerne til strålen ramme skråninger er blevet erklæret mirakuløs. Og nu, mange turister fra forskellige dele af landet og endda udland besøge "Theophany" Park ikke at beundre den smukke natur eller have en picnic, og at vandre pilgrimmen sti og bade.

Kilder mere end ti her. I den mest populære pilgrimsrejse "Our Lady of Tears". Vandet i dette forår er brakvand. Efter alt, så det burde være i tårer.

Lidt længere er et andet centralt udstyret til badning. Vandet i det, selv i sommervarmen ikke stiger over 8 grader. Men nøglen ikke fryser om vinteren. I nærheden er cabanas. Præster anbefale at fordybe sig i den skrifttype tre gange så meget tid til at krydse og sige en bøn. Også, glem ikke at drikke af nøglerne til St. Nicholas, Michael, Panteleimon og den hellige Jomfru.

naturattraktioner

Park "Theophania" er en fantastisk blanding af naturlige og menneskeskabte landskaber. Nogle gange virker det, at du er i en urskov og til tider på alle sider omgivet af alpine haver, gardin, rosenhave og pavillon blandt springvandene. I parken er der en kaskade af søer, der er beboet af vandfugle. På det område af bevarede gamle egetræer, som er mere end tre hundrede år. Botanisk Have eksperter overvåge sikkerheden af designet og indholdet af artsdiversiteten. Flere gange om året de blomsterbede og klumper plantet årstidens blomster.

historiske steder

Park "Theophania" interessant for elskere af antikken. Church of St. Panteleimon blev returneret i 1990, kirken samfund, og nu er det blevet et kloster. Dette tempel er slående i sin fremtoning og boligindretning. I parken bevarede herregård akademiker Palladin, formand for Academy of Sciences i den ukrainske SSR. Kernen i den arkitektoniske ensemble af den centrale del af parken er et springvand "Rodovid." I sit arbejde synkroniseret musik og dans vandstråler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.