HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Ultrasonic gnaver scarer: anmeldelser, priser

Beboere i private huse, desværre, er ofte konfronteret med fremkomsten af rotter. Det er ubehageligt kvarter giver ejerne en masse besvær og materielle tab. Rotter, hvilket gør sin vej ind i huset, ødelægge mad, gnave ledninger og kan bære alvorlige sygdomme som difteri, tuberkulose osv Du kan blive smittet ved at røre en genstand, der er blevet ødelagt af en rotte. For at slippe af rotterne anvendt en række forskellige metoder og teknikker. Den mest humane metode - ultralyd gnaver afskrækningsmidler. Kundernes anmeldelser sige, at enhederne hurtigt og effektivt gøre deres arbejde.

Årsager til gnavere i huset

Den vigtigste årsag til ubehagelige beboere er en overtrædelse af sanitære normer. Før du lede en aktiv kamp, så prøv at sætte tingene i orden i hjemmet, vaske fra alle rum er snavset.

Rotter ind i huset gennem det åbne rum: vinduer, døre og andre åbninger i væggene i huset. Det bør præciseres, at gnavere nemt kan gnave gennem træ og endda beton. Derfor, når der beskæftiger sig med ubudne gæster skal omhyggeligt inspicere væggene for huller. Selv cm hul vil tillade at klatre ind i huset af en lille mus, som også lider væsentlig skade ejerne.

Metoderne til kamp mod gnavere

Fang en rotte eller en mus i et privat hjem er meget sværere end i lejligheden. Her er det nødvendigt at anvende flere metoder for pålidelighed.

Fremgangsmåder til at komme af rotter:

 1. Rottegift. Det kan købes i en special-forretning.
 2. Mekaniske metoder: Rotte-fælder eller limfælder. De er placeret foran progryzennoy hul, hvor der er spor af lille gnaver.
 3. Folk retsmidler. Kendetegnet ved en vis dyremishandling, men bruges meget oftere.
 4. Ultrasonic gnaver scarer. Kun positive tilbagemeldinger af brugere. En lav pris enhed giver betydelige besparelser.

Ultrasonic gnaver scarer

Anmeldelser af denne moderne instrument er gode. Princippet om operationen er at frastøde gnavere karakteristiske lyd. Generator repeller producerer karakteristiske lydbølger, som de ikke kan bære. Dyr flygter i frygt fra den beboede område. Rotter og mus kan ikke avle og spise under indflydelse af et sådant signal.

For folk og kæledyr sikre enheder. Men i det mindste er det ikke anbefalede forholdsregler omfatter repeller i et rum beboet af hamstere eller marsvin, samt om der er en indenlandsk rotte eller mus.

Ultrasonic repeller "Tornado"

Stifte bekendtskab med en af de mest populære enheder. Denne ultralyd gnaver repeller "Tornado". Kundernes anmeldelser taler om brugervenligheden af enheden. De fleste mennesker siger, at det ikke behøver vedligeholdelse, som ofte tiltrækker købere.

Formen af indretningen selv er en lille søjle størrelse, som kan placeres i ethvert ønsket sted. De vigtigste elementer i drift er:

 1. Skolegeme gjort fugtig klud.
 2. Du kan ikke apparatet udsættes for regn eller direkte sollys.
 3. Under brug repeller "Tornado" behøver ikke at udskifte batterierne, fordi de ikke findes. Det virker med en almindelig stikkontakt.

Repeller er den mest kraftfulde model af "Tornado - 800". Den dækker et areal på 800 m². m. Der er også en model til at skræmme hunde, der ofte bruges i private hjem.

Udgifterne til det mest effektive instrument ikke overstiger 3 tusind. Gnid. Denne pris er acceptabel for den gennemsnitlige person.

Ultrasonic repeller "Grad"

Ultrasonic gnaver repeller "Grad", som gennemgår kunder anbefaler at bruge kun denne enhed til bekæmpelse af gnavere og muldvarpe, har høj ydeevne og støjsvag drift. Det kan installeres i en kælder eller kælder, hvor der ikke er stikkontakter, da enheden er i stand til at arbejde offline i lang tid.

Funktioner af modellen af "Grad":

 1. Forskellige modeller giver dig mulighed for at bruge det, hvis nødvendigt for at dække det område på 1000 kvm
 2. Enheden udsender, når de arbejder-slog støj, så det skal installeres i områder, hvor der ikke er nogen mennesker eller kæledyr. Der er nyere modeller, der er helt stille.
 3. Ved repeller har en funktion til at skifte til offline-tilstand. I denne tilstand kan det arbejde for omkring en måned døgnet rundt.
 4. Installeret LED på panelet, hvilket tillader enheden fra en afstand for at bestemme driftstilstanden.
 5. Det kan hænges på væggen, på grund af løkkerne tilgængelige på rammen.

Pris repeller Grad onlinebutikker spænder fra 1.500 rubler. op til 3500 rubler. afhængigt af kapaciteten.

Ultrasonic Repeller "Rideks"

Den mest budget mulighed for bortskaffelse af insekter og gnavere er en ultralyds gnaver repeller "Rideks". Feedback fra kunderne gør det muligt at identificere en række fordele i at bruge dette instrument.

De fordele kan nævnes:

 1. Miljøvenlig brug af apparatet, fordi det eliminerer behovet for at købe en række giftstoffer og kemikalier.
 2. Sikkerhed for alle beboerne i huset, herunder kæledyr og gravide kvinder.
 3. Ingen effekt på andre apparater.
 4. Manglende produktion af immunitet i gnavere og insekter til indretningen.
 5. Hus én enhed vil være tilstrækkeligt for effektiv anvendelse som dækker et areal på 220 kvm

Enheden vil bidrage til at slippe af med insekterne i form af kakerlakker og myrer og gnavere i et par uger. Omkostningerne overstiger ikke 700 rubler.

Ultrasonic repeller "Chiston"

Til bekæmpelse af gnavere i huset vil passe en række forskellige måder, som kan samles mange anmeldelser. Ultrasonic gnaver repeller "Chiston" vil hurtigt og effektivt at slippe af med de ubudne gæster. Han forårsager ikke afhængighed, så gnavere vil snart forlade dit område.

De vigtigste funktioner i programmet:

 1. At opnå det tilsvarende resultat er nødvendigt at bruge produktet i 2-3 uger.
 2. På trods af sine bemærkelsesværdige kvaliteter og egenskaber, bør det være slukket i 2 timer hver tredje dag.
 3. Efter fuldstændig helbredelse fra gnavere, kan det være tændt om natten for forebyggelse.
 4. Ulempen ved anordningen er dens placering under drift. Det skal installeres i midten af rummet, og i en højde på 30 cm fra gulvet.
 5. Installer ikke apparatet på et blødt underlag som bløde materialer absorbere nogle af lyden, så arbejdet på enheden kan blive ineffektiv.

De gennemsnitlige omkostninger for repeller "Chiston" i butikkerne spænder fra 1.000 rubler. op til 2200 rubler.

Ultrasonic gnaver repeller "Tsunami"

Kundernes anmeldelser kan skabe hele billedet af driften af ultralyd repeller "Tsunami". Denne enhed er den mest effektive metode til bekæmpelse af gnavere og andre skadedyr.

Funktioner repeller "Tsunami":

 1. Enheden fungerer roligt og påvirker ikke høringen person eller et kæledyr.
 2. Vibrerende udsving har på gnavere negativ indvirkning, hvilket er grunden til de løber væk i panik.
 3. Enheden bruger alkaliske batterier, så det kan installeres i områder uden elektricitet.
 4. For at undgå tilvænning af gnavere til lyd vibrationer, ændrer enheden frekvensen af bølger alene hvert 2. minut.

Den gennemsnitlige pris for enheden er 1200 rubler., Hvilket er langt mere rentabelt end at bruge penge på en lang række giftstoffer og musefælder.

Ultrasonic repeller "Cosmos"

Lille og kompakt indretning til at frastøde mol, rotter og en gnaver afskrækkende Ultrasound "Space". Kundernes anmeldelser indeholder beundring og godkendelse.

Repeller Features:

 1. Denne enhed er den mest kompakte af alle. Brugervenlighed, selvfølgelig glade kunder. Det er tilstrækkeligt at stikket i en stikkontakt.
 2. Apparatet har flere former for bølge frekvenser for at undgå tilvænning til lyden gnavere. Det er kun nødvendigt at ændre tilstanden til brugeren.
 3. Radius af effekter i gnavere er 30 m.

De gennemsnitlige omkostninger af indretningen i området fra 800 rubler. op til 2000 rubler.

Ud fra ovenstående kan vi konkludere, at i dag de mest moderne enheder er ultralyd Rodent scarer. Feedback fra kunder og eksisterende brugere at træffe det rigtige valg, når de køber en enhed til at beskæftige sig med ubudne gæster.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.