HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Sådan beskytter druerne fra OS? De mest effektive metoder

Saftige og søde druer som ikke kun mennesker. De er ikke utilbøjelig til at spise og hvepse. De nemt gnave gennem huden af frugten, at komme til det bud kød. Selv om de spiser hele afgrøden ikke er i stand til, men "smagt" af frugt rådne, hvilket resulterer i hele børsten er påvirket af bakterier og svampe. Skaden øger dermed væsentligt. Så hvordan man kan beskytte druerne fra OS?

Den første tanke, der kommer til at tænke - for at bruge sprøjtemidler. Men spray kemi har modnet børste urimeligt. Ja, og en god dommer af sådanne begivenheder er næsten minimal. Meget mere effektiv specielt forberedt fælde.

Denne kamp mod hvepse på druer har sine egne karakteristika. Først og fremmest fælderne er forskellige i princippet. I det første tilfælde, forbereder agn forgiftning. Til disse formål vil passe moden frugt (uanset hvad det er). Sød duftende papirmasse findelt og blandet med en effektiv insekticid. Efter dette, en slags "frokost" tilbud til insektet. Sæt kapacitet med agn, du har brug for på omkredsen af vingården. Insekter, smage de generøse tilbud godbidder dø. Den eneste "men" denne metode ligger i det faktum, at giften kan bide fuglene eller dit kæledyr. Derfor manifest øget årvågenhed.

Hvis du tænker over, hvordan man beskytter druerne fra hvepse mindre risikable måder, Float fælder fra plastflasker. Du kan søge og industriel metode til fremstilling af strukturer, men de er sjældent til salg, og at bruge penge på dem giver ikke mening. Simpelthen sat til at bruge almindelig plast poltorashku. Flasken er afskåret af en bøjle, og tænd over halsen og anbringes i bunden af beholderen. Så at de to dele er ikke brudt op, pak dem med tape. Fra reb loop mestre, hæld i forberedt fælde sukkersirup eller vandes marmelade. Udført. Flere fælder hænges langs espalier og tjek med jævne mellemrum. Fyldte kvalt insekter genbruge skibe, og i deres sted sætte en ny flaske.

Sådan sparer druerne fra hvepse , når deres befolkning i området ikke reduceres, selv efter brug af giftige lokkemad og fælder? Så er det nødvendigt at foretage en grundig undersøgelse af området for at opdage hvepserede. Bare vær forsigtig. Insekter er usandsynligt, at være tilfreds med din tilstedeværelse. Derfor, for at ødelægge reden bedre sent om natten eller meget tidligt om morgenen. dækker forsigtigt med socket pakke, adskiller den fra overfladen, hvortil den er bundet, og brænde. Det kan forbehandles eller dichlorvos desinfektion røg.

Der er en meget enkel måde at beskytte druerne fra de hvepse, uheld fløjet på dit plot. Men det er velegnet til små plantager. For hver klynge modning tyl syet stor pose. Du sætter den oven på børsten og grab øjne. Det er klart, at komme rundt og lukke hver flok af bær på en stor grund er temmelig vanskeligt. Men på et beskedent vingård, denne metode velafprøvet.

Der er også mere eksotiske opskrifter på, hvordan man beskytter druerne fra hvepse. For eksempel, nogle anbefale at sprøjte pensel løg eller hvidløg ekstrakt bouillon (deres påståede dårlig lugt frastøder insekter). Men du sandsynligvis heller ikke lide et bær med en fremmed stikkende lugt. Derfor, så lad os overlade de oprindelige metoder til de desperate eksperimentatorer selv og bruge gennemprøvede og effektive midler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.