Mad og drikkevarerTe

Te "Curtis": en række forskellige kvaliteter

Mange mennesker betragtet dette teselskab tradition. At nyde en drink, er det nødvendigt at vælge høj kvalitet te. I butikkerne kan du finde forskellige former for det. Te "Curtis" fortjener opmærksomhed, da det er værdsat for sin kvalitet og en behagelig aroma. I dette tilfælde er der mange af sine arter.

Historien om mærket

Historien om mærket begynder med Curtis i 2003. I London, blev firmaet Curtis & Patridge London etableret, som havde rettighederne til brandet. Siden slutningen af 2003 begyndte det at arbejde den russiske gruppe "May" selskab, hvilket er grunden til brandet blev omdøbt Curtis & Patridge.

For det første mærke var ikke populær på grund af den konservative emballagedesign og lange udenlandske navne, hvilket er usædvanligt for mange mennesker. Derfor har brandet blevet forvandlet. Siden 2007, blev te kendt blot Curtis. Også begyndte at udvide udvalget. Nu, i mange lande, som "Curtis" te. Serien består af 4 kollektioner - 25 sorter. Hver af dem har den oprindelige smag. Nu produkterne af denne virksomhed er solgt i mange butikker.

Klassiske te

I sortimentet kan du finde forskellige sorter. Hver af dem har deres egen smag og aroma. For at gøre det lettere at vælge, bør være bekendt med de vigtigste typer. Classic "Curtis" te har en behagelig aroma og ædel smag. De mest populære typer af stande:

 • Original Ceylon Tea - Ceylon sort te, som er sikker på at appellere til fans af aromatiserede drikkevarer. Han er perfekt til at slukke tørsten på en varm dag.
 • Royal Yunnan - kinesisk drink med svesker, som er perfekt til enhver teselskab.

 • Earl Gray - drik indeholder duften af bergamot. Sorter gerne sande kendere af te.
 • Rich Kenya - Kenyas "Curtis" te har en syrlig smag og let bitterhed, der gør det eksotiske.

Hvide og grønne sorter

Elskere af eksotiske bryg som hvide og grønne sorter. Disse drikkevarer er værdsat for deres duft af tropiske frugter og smager fantastisk. Hver slurk te er sikker på at glæde. I butikkerne kan du finde følgende:

 • Original Green Tea - Grøn te, "Curtis", som er at smage tilhængerne af en sund livsstil.
 • Bahama Nights - aromatiseret drikkevare, hvor der er kronblade sicilianske orange skiver og thailandske ananas.
 • Bountea - hvid sort med smag af frugten Pitahaya og skiver af æble.
 • Mango Grøn te - en drink med mango smag.

Hver af disse sorter af lækre på sin egen måde. Det er nok til at prøve en gang denne te, og ikke ønsker at vælge en anden drik.

dessert sorter

For elskere af desserter, også er der specielle sorter. Hver af dem har en behagelig smag og aroma. Populære aktiviteter omfatter:

 • Trøffel sort te - te "Curtis" med smagen af chokolade, kaffebønner.
 • Cremet Praline - Ceylon drikke med nødder og kakao.
 • Orange & Chokolade - drikke med appelsin og chokolade giver livlighed for hele dagen.
 • Tiramisu - sort te med kaffe smag.

Der er behov for Søde sorter for en behagelig te. Smagen og duften af drikken vil forbedre stemningen.

frugtsorter

Te, denne samling kombinerer tropiske frugter, bær, blomsterblade. Populære aktiviteter omfatter:

 • Ahmad Tea Isabella grope - sort te med smag af druer og blomstrende have;.
 • Sunny Lemon - drikke med duften af citron, vilde blomster.
 • Banana Flambe - Ceylon te har en smag af banan og karamel.
 • Strawberry Cake - drik med jordbær aroma af bagning.

Sorter med frugt aroma på sin egen måde smuk. Disse drikkevarer gør det muligt at opleve lugt af eksotiske frugter.

sæt

For kunder, der ikke kan beslutte på smagen, producerer te sæt "Curtis". Det har flere varianter. Efter at have prøvet dem, kan du vælge den relevante type drikkevare. Mange faldt i disse sæt på grund af det faktum, at du kan prøve hver gang noget nyt.

Ofte er sådanne produkter sælges med en æske chokolade, så det er ideelt som en gave. Omkostningerne ved et sæt - op til 300 rubler. Men denne fascinerende drik stadig erhverve dem.

Hvordan til at brygge?

Infuser er ønskeligt at vælge det oprensede vand. Det kan købes i butikken. I dette tilfælde en drink med en behagelig smag. Vand skal koges i en emalje kedel. Det er ikke nødvendigt at overophede det, bare nok til at gøre det tættere til en byld.

Hvis teposer, så kan det blive brygget lige i koppen. I andre tilfælde skal du bruge en tekande. Efter kogning vand hældes i kopperne. Insistere varer 5-7 minutter, hvorefter drikken bliver en fremragende smag. Først derefter kan du gå videre til te drikker.

fordel

Mærket producerer teposer, som ikke gælder behandlet med paraffin papirclips, som gør andre mærker. Poser er forbundet med en tråd bundt. Det viser sig, at drikken vil have en metallisk smag, og det giver dig mulighed for at nyde den smag og aroma.

Nogle sorter producere taske-pyramider, som tillader tebladene udfolde, og dette har en positiv effekt på aroma og smag af te. Mærket har udviklet sig gennem årene og så har opnået forbrugernes tillid i mange lande. Hans kærlighed til den vidunderlige smag og aroma af te produkter.

anmeldelser

"Curtis" Mange brugere er kommet til at elske te. Anmeldelser af drikkevarer kan kun finde positive. Forbrugerne sætter pris på produkter af originale design, behagelig smag. Mange købere tager produktet til at teste og derefter købe det regelmæssigt.

Denne drik er velegnet til hverdagsbrug drikker te. Dens smag og aroma vil fjerne hovedpine, hæve spiritus og forbedre tonen. En bekvem emballering af produktet vil give dig mulighed for at tage det, selv på vejen.

Ifølge anmeldelser er det klart, at folk som en række forskellige kvaliteter. Blandt dem vi kan finde en favorit. Duften af perfekt bevarede takket være høj kvalitet box og poser. Dette produkt er perfekt som gave.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.