Mad og drikkevarerTe

Hibiscus te egenskaber og historie

Mange er bekendt med denne drik som en te Hibiscus. Denne velsmagende og sunde blomst te er kun lidt ringere end populariteten af den traditionelle sort og grøn. Men i de fleste tilfælde er denne drik brugte vi ikke har, som det skal.

Som allerede nævnt, Hibiscus - blomst te, mens Hibiscus blomster ikke findes i naturen. Faktisk er denne te brygget på hibiscus blomster, der er også nogle gange kaldet sudanesiske rose, rose ørken rose eller Aswan. Og ordet "Hibiscus" Egypterne kaldte rester, der forbliver i poser fra under disse farver. Og det er meningen at brygge blomster, eller endda hele kronblade. Vi var også dybest set bringe det knuste kronblade, der er Hibiscus.

I Rusland har denne te optrådte relativt nylig, hvilket er grunden til vi ikke har en kultur af dets anvendelse. Op til det faktum, at vi ofte har kaldt rød te, for farven. Men det er ikke helt rigtigt, på trods af synlige tegn på et sådant navn. Det faktum, at rød te - te produceres i gæringsprocessen af konventionel sort te, som du er vant til.

Hibiscus te, hvis egenskaber er kendt af mange, indeholder en masse forskellige nyttige elementer. Det omfatter forskellige frugt syrer, aminosyrer, antioxidanter, mikro og makronæringsstoffer, vitaminer, polysaccharider og bioflavonoider.

Det er derfor, hibiscus te og dens egenskaber erhvervet. Det styrker væggene i blodkarrene og regulerer deres permeabilitet reducerer mængden af skadeligt kolesterol i blodet, har en antibakteriel virkning, normaliserer fordøjelsessystemet og leveren. Desuden hjælper med at forhindre visse former for allergi, samt at hjælpe med at fjerne giftstoffer og tungmetaller fra kroppen. Dette hotel har et masse hibiscus praktiske anvendelser. For eksempel, Hibiscus te godt hjælper med alkoholforgiftning. Hertil kommer, at fjernelse af toksiner i høj grad letter processen med vægttab, så at tabe kan også anbefale at bruge te Hibiscus. Egenskaberne for denne te er virkelig magisk og ovenstående ikke ende der.

En anden imponerende feature Hibiscus te er, at det normaliserer blodtrykket. Mere præcist er det sænker trykket i den kolde Hibiscus og varme - stiger. Ejendommen er helt unik, da er sjældent den samme drink eller narkotika besad, og det, og en anden ejendom.

Dets antibakterielle egenskaber gør det egnet til behandling af forkølelse, og i nogle tilfælde, og som et anthelmintisk. Generelt kan som det fremgår af ovenstående, Hibiscus te er simpelthen uerstattelige. Som med enhver urt eller urtete, drikker det nødvendigt at periodisk: et par uger af drikkevand hibiscus te, 1-2 uger for at bruge andre teer. I dette tilfælde er den person modtager den maksimale effekt, og ikke skade af kroppen.

Af den måde, om farerne. Glem ikke, at i Hibiscus indeholder en lang række syrer, således at det ikke anbefales at bruge for mennesker med sygdomme i maven. Desuden bør forsigtighed bruge det til dem, der har der er nogen fødevarer eller medicin intolerans. Desuden er brug kontraindiceret Hibiscus og børn under et år. Her er en han, Hibiscus te, hvis egenskaber er virkelig blændende.

Tilbage er kun at nævne, hvordan at brygge te. Der er tre forskellige måder:

- hibiscus kronblade hæld kogende vand, lad i 5-10 minutter;

- lavere kronblade i kogende ildsted og kog i 3-5 minutter;

- sætte kronbladene i koldt vand, bring i kog, fjern fra varmen og lad det trække.

Typisk Hibiscus brygget i følgende forhold: en teskefuld blomster pr 250 ml, men en langt større rolle i dette tilfælde har en personlig præference.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.