Mad og drikkevarerTe

Hibiscus forøger eller formindsker presset? udtalelser fra eksperter

Karakade - en drik lavet af hibiscus blomster. Nogle gange er det omfatter sudanesiske rose. Hibiscus har altid haft et ry medicinsk drik. Det menes, at den kan regulere trykket. Selvom ikke alle ved, hvordan det sker. Hibiscus hæver eller sænker blodtrykket? Dette spørgsmål er af interesse for mange. Kan jeg bruge det i hypertensive patienter? Vi vil forsøge at besvare dette spørgsmål i denne artikel, samt taler om, hvad der vil gavne dit helbred drikke hibiscus te.

Hibiscus te i landet kom sent, i begyndelsen af 90'erne i forrige århundrede. Det skete, da de første russiske turister besøgte Tunesien og Egypten. Denne drik blev straks populær takket være de helbredende virkninger, det har på kroppen. For det første er en tonic med en udtalt antibakteriel virkning. For det andet, sådan en te reducere mængden af kolesterol i blodet og styrke væggene i blodkarrene. Og for det tredje, vigtigst af alt, Hibiscus de bruges til at normalisere blodtrykket. Selvom temmelig lang tid eksperter ikke kunne give et konkret svar på spørgsmålet: "Hibiscus forøger eller formindsker presset?" Du kan også bemærke, at brugen af denne drik - en slags forebyggende foranstaltning mod forskellige forkølelse.

Men tilbage til det vigtigste spørgsmål af vores "Hibiscus forøger eller formindsker presset?" Nogle læger mener, at brugen af det i kulden vil reducere trykket. Mens varm hibiscus te øger trykket. Men ifølge de fleste eksperter, denne te, hvad enten varmt eller koldt det er, trods alt, det sænker blodtrykket.

Frisk te sudanesiske rosenblade, styrke blodkarrenes vægge og faldende blodkolesterol, fremmer stabilisering af arterielt tryk, dvs. hvis den er høj, forbrug af drikken det sænker. På grund af denne påvirkning, kan vi sige, at en person, der bruger Hibiscus, beskytte sig mod hjerteanfald, slagtilfælde og mange andre hjertesygdomme.

Få svar på spørgsmål om Hibiscus øger eller mindsker trykket, vi nu indse, at dette vidunderlige drikke kan være et godt alternativ i behandlingen af forhøjet blodtryk. Selvfølgelig, hvis det ikke er erhvervet svær. Men i denne situation, ved hjælp af te med narkotika, er det muligt at opnå betydelige positive resultater. Og som nævnt ovenfor, det kan drikkes varm eller kold. Du kan også bruge forskellige tilsætningsstoffer: ingefær, kanel, honning og andre.

Hibiscus te er meget god tørstslukker, normaliserer leveren, hjælper med at komme sig efter forgiftning (mad eller alkohol). Hibiscus blomster er også undertiden bruges i madlavningen, for eksempel, er føjet til grøntsager salater.

Hibiscus te: hvordan at brygge?

En spiseskefuld kronblade hæld 200-300 ml vand til at koge og kog simmered i 2-3 minutter. Efter at belaste bouillon til drikke, tilsæt honning eller sukker.

  • De mest nyttige funktioner er bevaret i te, hvis at tilberede det på følgende måde: et glas hæld 1 tsk kronbladene, hæld kogende vand, lad det bryg. Efter filtrering af bouillonen er klar til brug.

Hibiscus kan drikke til alle, især mennesker, der lider af forhøjet blodtryk. Kontraindikationer for brug Hibiscus er gastriske sygdomme (gastritis, ulcera).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.