SkønhedKosmetik

Tsvetotip "Winter" - hemmeligheder det rigtige billede

Blandt alle tsvetotip "vinter" har måske den største appel. Men fejl er ofte tillod en repræsentant for denne type udseende, kan føre til en vulgær og uinteressant billede. Så prøv at forstå hvordan man underviser tsvetotip "vinter" i sit udseende.

fundament

Det vigtigste - er at forstå, om at behandle din type i denne kategori. Make-up artister sige, at det er kendetegnet ved to forskellige billeder. Den første er en kvinde med porcelæn hud og mørkt hår med den kolde skær. Det er yderst sjældent at finde denne type af damer, der foretrækker Ashy hårfarve. For at visualisere disse skønheder er nok til at huske Dita Von Teese eller Christina Ricci.

Det andet billede - en klassisk portugiser med en blid tan til oliven-farvet hud og den samme mættede farver af håret. Behov et eksempel? Tænk Megan Fox eller Penelope Cruz.

På trods af de tilsyneladende åbenlyse forskelle, begge typer udvendige passer ind tsvetotip "vinter". Og begge er visse regler for udvælgelse af farvepaletten i tøj og makeup.

Tsvetotip "vinter" er bygget på kontraster: det er nok til at huske den sceneri af russisk kold at kontrollere dette - alle nuancer af is, kølig nætter og lyse palet af kaffe træer. Og hvis du trække sig tilbage fra den lyriske stemning, for repræsentanter for "vinter" er perfekt til sort-grå-hvid palet, kølige nuancer af grøn og blå, isnende palet af røde og pink, lilla farve i fylde dens manifestationer, samt kaffe og sort te.

ABC makeup

Alle gør for tsvetotipa "vinter" er netop baseret på panelet over. Lad os betragte det i detaljer.

Base - som grundlag for den bedste brug nuancer af foundation eller pulver, så tæt på hudfarve. Nemlig for den første type - koldt beige, andet - beige oliven noter.

Blush. Brug kun to nuancer - gennemsigtig is-lyserød, og farven på kaffe med mælk, som vil markere en kæbe linje og justere formen af ansigtet.

Øjne. Tsvetotip "vinter" makeup som bør anvendes med stor forsigtighed, indebærer anvendelse af to helt modsatte teknikker. Den første omfatter lyse accent: nu klassiske «røgfyldte øjne», udført i sort-grå-hvid palet, eller i rige lilla. Generelt kan man udføre eksperimenter med lyse farver i denne palet, med undtagelse af kaffe nuancer. Det er ønskeligt at anvende den anden type af øjenmakeup - stille. Tone bare nødt til at være cool, gennemskinnelig.

Men med hensyn til slagtekroppen og kredsløbet har to ufravigelige regler - de bør kun være sort, selv om nogle kan anbefale makeup artister og andre nuancer.

Læber. Rens og iciness - to egenskaber, som er en rød linje gennem hele tsvetotip "vinter". Lip makeup er alderen på samme måde. For dem er det perfekte gennemsigtig pink palet, rigt magenta rød eller neutral kaffe. Valget af farve afhænger af den oprettede billedet.

små tips

Tip 1: Make up til tsvetotipa "vinter" vil se mere interessant, hvis det anvendes som base pulver med effekten af "Moonglow." Men glem ikke om reglerne diskuteret tidligere.

Tip 2: Et billede - en enkelt accent. Dette kan være enten øjne eller læber. Ellers person, vises "overbelastet", og skønhed bliver til vulgaritet.

Tip 3. Undgå overdreven anvendelse af foundation eller pulver. Eller rettere, de fordeler et tyndt lag, så selv i søgelyset giver indtryk af naturlighed.

Tip 4. Overdriv ikke makeup øjenbryn, og hvis det er muligt - selv at opgive deres ekstra understregning.

Hvis tsvetotip "vinter" - dit, derefter overveje at du har fået den vindende billet. Overvej makeup anbefalinger, der er blevet givet ovenfor, og dit billede vil være fremragende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.