Mad og drikkevarerSupper

Elskere af eksotiske retter: Kinesisk suppe med Funchoza

Funchoza - tynde risnudler. På grund af det faktum, at det er kogt bliver det næsten gennemsigtig, stadig det har døbt "glas". Disse nudler perfekt absorberer lugt og smag af alle komponenter i maden, så det er ofte brugt i udarbejdelsen af de første retter. Kinesisk suppe med Funchoza Det kan være kylling, oksekød, svampe, fisk og skaldyr. På grund af krymmel og en lille smule af sojasovs flavored bouillon vilje, med en typisk asiatisk note. Overvej de vigtigste opskrifter.

Bouillon med Funchoza i hast

Det er lidt afkom af vores århundrede, forgæves, fordi den traditionelle supper kinesisk mad tager tid, flid og opmærksomhed. Svejset almindelig europæisk bouillon (i det mindste fra de kyllingevinger), vi skal salt det, lægge. Pulp svinekød (ca. 250 g) blev fint skåret. Nashinkuem halvt hvidkålshoved kinakål. Håndfuld Funchoza hæld kogende vand for at blødgøre. I en særlig gryde "Wok" vegetabilsk olie meget hurtigt steger svinekød. Skub til side hendes spatel på kanten, i midten spredt kinakål. Da hun vil saft, sætte anstrengte nudler. Så vi flytte indholdet af asken i bouillon. Vi giver det koge i ca 5 minutter, hvorefter der tilsættes en knivspids ingefær, 2-3 spiseskefulde sojasovs og hakkede 8 grønne løg fjer. Sluk for varmen og lidt insistere under et dæksel.

Mushroom suppe med Funchoza

Opskriften giver dig mulighed for at bruge svampe, hvide svampe, østershatte - friske. Kog kylling bouillon. Grind 200 gram svampe, løg, gulerødder, peberfrugt. Stegt i vegetabilsk olie ved første løg, champignon, lægges i den bouillon. Tilsæt de øvrige grøntsager og sojasauce. Nudler fylde med kogende vand i tre minutter, stamme fra, sat i den færdige suppe. Før servering, drys med friske krydderurter.

Kinesisk suppe med skaldyr og Funchoza

Pre-kok suppe - fisk eller grøntsager, som er udeladt for duften af skaller af østers. Skær et lille stykke rod ingefær, løg og peberfrugt pod. I olivenolie, steg grøntsager. Opvarme bouillon. Når kogning, tilføje til zazharku. Også sætte rå (fast) Funchoza. To minutter efter re-kogende hæld pack frosne marine cocktail. Vi giver kokken blot 1-2 minutter og slukke. I den færdige Kinesisk suppe med Funchoza Hæld 4 spiseskefulde sojasovs. Drys med fint snit skål med persille.

Fat oksekød med ben

I denne opskrift, vi stadig har brug for kødet af kød - omkring 200 gram pr tre-liters gryde med suppe. Men først skal vi svejse en bouillon fra knoglerne god hjerne, sænke den til 2 liter vand. Hakkede papirmasse stegt i vegetabilsk olie indtil de er sprøde. Vi tager ud knoglen og lægning kød gøres for at en tur i bouillon. To kartofler rene, skåret i strimler, tilføje til suppe. Vi salt vores fedt. Vi gør zazharku af løg og revne gulerødder. Vi smider det i gryden, når kartoflerne vil være klar til det halve. Vi tilføjer salt til suppen og smag til med sine krydderier. I slutningen af at tilføje en håndfuld af rå glasnudler. Sluk for kinesisk suppe Funchoza og drys den med grønt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.