TravelingRetninger

Travellers i Nordamerika. anmeldelser Intelgrant

Jeg starter i orden, hvordan det begyndte, og hvordan det endte.

På universitetet, så gør den snak om virksomheden Intelgrant og ture til USA.

Jeg var nysgerrig og jeg troede at besøge dette selskab. Hvem er de? At give? Det var min første spørgsmål, der opstod i løbet af mit første år, men kun til begyndelsen af det andet havde jeg en chance for at undersøge det og finde ud af alt.

Hvorfor har jeg ikke gik til ham? Rejser i USA, det er så cool! De hjælper med at få et visum for at undgå eventuelle problemer, når der beskæftiger sig med konsul. Der er nogle - nogle spørgsmål? Straks på stedet svarede i stor detalje. Alt er gennemsigtig og klar. Efter at have mødt dem, har jeg stødt på nogen problemer, alt var udtømmende og betagende ved tre bogstaver: USA!

Jeg var helt klar. Det forblev kun at vente til slutningen af det andet år, med henblik på at pakke sammen og flytte ud til at surfe Amerika.

Måneders forventninger ... hver dag, spændingen voksede, jeg brast af utålmodighed. Sessionen blev allerede passeret i forvejen! Den første gang en sådan. Fra deres studier er der ingen problemer. Alt blev gjort og jeg kunne trygt overlade.

Og faktisk kom jeg til den dag, da det var tid til at gå.

Jeg kom til at bo i West Virginia. Jeg havde forventet en anden kurs. Der var rolig og der var ingen interesse, sted af indtryk til ingen nytte.

Jeg var nødt til at arbejde i en bestemt virksomhed. Fordelen ved den engelske lov til roligt tale med alle. Bare en måned senere, jeg gik ud over det sædvanlige hauskipera til leder-niveau. Lønningerne er ikke meget anderledes, naturligvis mere, men mindre besvær.

Denne rutine er ikke nødvendigt for mig, og jeg var alene flyttede til New - York. Det er, hvor livet er i fuld gang! Noget, som jeg havde brug for.

Straks fik et job i et supermarked, så der var ingen bekymringer, der pludselig ikke er penge nok. dating par. Et par møder, og jeg fandt en normal bolig. Hvor du kan sove, spise morgenmad og derefter gå til arbejde, slappe af.

Jeg troede, at musikken i klubberne vil være kedeligt og ensformigt, godt, noget lignende hus, electro, ligheden mellem disse genrer. Det viste sig, at der er fuld spiller næsten hvert hjørne, Dubstep. Jeg var i chok, har vi kun lige er begyndt denne bølge i Rusland, og der er så at sige næsten pop-musik betragtes som en ...

I New York, det var i det meste alt er lært på mindre søvn er mere end brodilok og du er næsten hele byen lært.

Jeg ønskede at flytte til et andet sted, men allerede kører ud tid og måtte gå hjem igen.

De sidste par dage ... shopping, shopping og meget mere tid shopping! Hjem tomhændet komme det er umuligt?

Så han købte alt det havde pengene. Nære venner og familie elskede det.

Firma Intelgrant skuffer ikke, det er en skam, at i det næste år ikke vil være i stand til at gå, og så ville jeg være meget glad for at have fået tilbage igen!

Michael 21 år.

Velkommen!

En lille historie om, hvordan jeg besøgte USA gennem virksomhedens Intelgrant.

Det startede i det første år, hvor jeg kun gik på universitetet. Spænding gik fra de første dage. Alle, der gjorde, talte om dette selskab. Det var præsentationen af disse ting muligheder på universitetet. Alt dette hooked mig i særdeleshed. Så jeg gik straks at se ham, at vide, hvordan det er gjort. Alt var simpelthen gennemsigtig. Aftalt at besøge et par treere dage, når alt er tænkt over og talte med mine forældre, var de ikke imod. Det forblev kun at vente til slutningen af skoleåret og flyve til at rejse.

Og når tiden er inde, og alt er blevet gjort. Vi flyttede med min ven. Vi var nødt til at bo og arbejde i New - York. Residence er bestemt ikke repræsenterer en mega stejle områder, men ikke desto mindre var det komfortable og godt. Vi arbejdede sammen, som i væsentlig grad afspejles i vores løn, min ven ejede en temmelig dårlig engelsk og så jeg gik hen til ham for at få hjælp i forbindelse med behandlingen klienten. Hvilede hvor det er muligt, har set en masse steder, gjorde havet fotos, fik nye venner, er livet blevet mere interessant. Livet kursus i New - York, er væsentligt forskellig fra Moskva, folk endnu mere! Alle gør noget, alt er meget mere - i en fart, byen er heller ikke tavs om natten. Det lykkedes at slå ud de penge brugt på turen, og endnu højere end det. Hvis endnu flere forsøger at gøre, kunne der have været mere! Men tiden er ved at være slut, og vi var nødt til at flyve hjem! Selvfølgelig vil jeg bo her, det er meget cool og sjov. Men jeg holder meget hjemme, så ...

Jeg vil gå der igen, det er et hundrede procent. Det er fortsat kun at vente til slutningen af skoleåret, og igen for at flyve! Intelgrant jeg kunne lide det, og jeg har ikke tænkt mig at gå gennem et andet selskab, de har vist sig godt.

Marat 20 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.