SundhedSygdomme og betingelser

Herpes på læberne: hvordan man kan helbrede alle folkemusik retsmidler? Er det muligt at helbrede forkølelsessår på læberne for evigt?

Blandt de mest almindelige sygdomme i planeten, forskerne kalder denne sygdom, såsom herpes labialis. Sådan helbredelse alt? Er det muligt at gøre dette? Hvilke værktøjer skal bruges i et udslæt? Dette vil blive diskuteret i artiklen.

sygdommen stadium

Du har forkølelsessår på læberne? Sådan helbredelse alt? Før besvarelsen af dette spørgsmål, lad os overveje stadier af forekomsten af herpes:

 1. Der er prikken, mild smerte i læberne. Det kan vare fra 2 timer til flere dage.
 2. Først er der hævelse, hud reddens. Så, hvis ubehandlet synes gennemsigtige bobler.
 3. Substitutionsreaktioner sår briste bobler. Der er en stærk smerte, der er ledsaget af konstant kløe. I denne periode begynder en person til at smitte andre.
 4. Det vises brun skorpe på sår, rippe en kommer blod.

Er det muligt at helbrede forkølelsessår på læberne for evigt?

Desværre må jeg sige, at efter de første symptomer på herpes på læberne for at slippe af med det evigt umuligt. Det kan kun reduceres til nul, dens symptomer og muligheden for yderligere manifestationer, forværring.

I betragtning af at herpes - en virussygdom, er det nødvendigt at behandle ikke kun udenfor, men indeni. Der er mange metoder, der kan hjælpe til at klare herpes så hurtigt som muligt. Som en terapi, kan man anvende alle tilgængelige metoder: farmaceutiske salver og cremer, tinkturer, kompresser, afkog og immunmodulerende lægemidler.

medicin

Herpes på læberne - som en kur alle, og hvordan det er behandlet? Som nævnt ovenfor, kan du slippe af med sine symptomer og forhindre sine hyppige manifestationer. Creme eller salve mod virussen kan købes næsten på ethvert apotek. Behandling kan begynde efter hævelse af læber, men før fremkomsten af bobler. Så vil forhindre progression af sygdommen til staten af hududslæt. skal være sådanne komponenter i valg af præparatet:

 • "Acyclovir".
 • "Valacyclovir."
 • "Famciclovir."
 • "Penciclovir."

Anvendelse af sædvanlige salve, først pressede del og salven påføres det inficerede område af læberne. Derefter forsigtigt uden spredning til sund facial zone, salve gnides ind i huden i en cirkulær bevægelse. Brug omkring en uge, kan være lidt mindre for en positiv effekt.

Som dagen helbrede herpes på din læbe? Dette er muligt, hvis på et tidligt tidspunkt at identificere den virussygdom og bruge alle tilgængelige metoder til at fjerne det.

ethnoscience

Sådan helbredelse et forkølelsessår på læben af folkemusik retsmidler? Behandling af metoden "bedstemor" er den bedste assistent i fjernelse af ubehagelige udslæt. Folk retsmidler kan bruges på alle tilbageholdende med at tage medicin, samt allergiske reaktioner til dem. Efter alt, vores forfædre i århundreder behandlet forskellige sygdomme ved rastirok, komprimerer og afkog.

Den store fordel ved disse midler er, at de er tilgængelige for alle og alle de procedurer, der kan udføres uden at forlade huset.

Tinktur mod herpes labialis

Sådan helbredelse forkølelsessår på læberne derhjemme? Kan være forberedt efter den effektive tinktur:

 1. Fra propolis. Dette restaffald produkt af bier har stærke antibakterielle egenskaber. Af den måde, i bikuben det ødelægger skadelige bakterier. Der er mange produkter, der fremstilles på basis heraf.
 2. Effekten af adoption er tonic i naturen, er propolis ikke tillader sygdommen til at sprede.
  Du skal lave en tinktur i en uge. For at gøre dette, 1 spsk. l. propolis skeen insistere på alkohol, hvorefter hver gang før brug rystet. Kan forårsage allergisk reaktion.
 3. Af tørrede birk knopper. Den formalede pulver er nødvendig nyre uge insistere på alkohol, lagret i en lukket krukke hovedsageligt i mørket. Proportionerne er 1: 5. Den resulterende blanding var i form af stamme og komprimere anvendes dagligt til de berørte læbe herpes.
 4. Fra celandine. I folkemedicinen blade og knopper af planten. Dog kan de fleste gavne sin saft, der har anti-inflammatorisk og smertestillende virkning.
  Saften, som anvendes til behandling af herpes, fremstilles som følger: først formales i en kødhakkemaskine hele udgangsvejen, hvorefter slammet fjernes, og den resulterende væske blev hældt i en lukket beholder. Juice bør insistere uge. Foretag lotion fra celandine brug for hver dag, fordi det er helt tørrer vabler og sår. At frygte kontakt med slimhinden, som saften er giftig.

komprimerer

Sådan helbredelse forkølelsessår på læberne for evigt eller reducere chancerne for dens manifestation i fremtiden? Du kan bruge disse pakker bestående af naturlige produkter:

 1. Æteriske olier. De omfatter aldehyder og ketoner , som har en helbredende virkning. Og tilstedeværelsen af alkoholer med antibakteriel og antiviral virkning. Æteriske olier er absolut uskadelige, positiv indflydelse ikke kun huden, men også på hele den menneskelige krop.
  Når du kan helt stoppe den indledende fase af olien herpes videreudvikling og fjerne symptomerne. Men hvis der allerede dukkede bumser, bruge olier meget vil tørre dem og lindre irritation. Det anbefales at gøre komprimerer flere gange om dagen. Andele er 5-7 dråber olie til 2 spiseskefulde. l. vand. Æteriske olier, healing herpes: tea tree, havtorn, gran.
 2. Med. Ud over oral indgivelse, hvilket vil styrke immunsystemet, kan det bruges direkte på problemet med huden på læberne. Ved daglig anvendelse, huden er tør, en skorpe dannes. Hvis det kan let fjernes - det kan elimineres, og hvis ikke, at supplere behandlingen med andre midler.
 3. Ingefær. Rødderne af denne unikke plante bruges overalt.
  Til behandling af herpes rod skal skæres i tynde skiver og gnid hænderne til at udtrække saften. Soaked in saft af ingefær komprimere anvendes på læberne og hold i 15 minutter. Gentagen hver 2 timer. Proceduren vil blive ledsaget af en brændende fornemmelse - og det er helt normalt. Efter en tid, efter en sådan behandling, vil effekten være meget mærkbar.
 4. Ørevoks. Den omfatter svovl og silicium, hvilket har en positiv virkning på væv af huden, slimhinder. Bruges kun i de indledende faser af behandlingen af herpes. Til en vis grad er dette ikke æstetisk tiltalende, men det er helt naturligt, og altid ved hånden. Det er nødvendigt at sætte en lille mængde af svovl i de berørte områder og skyl et par timer. Det modsatte er denne metode ikke har.
 5. Shilajit. Denne naturlige dannelse er sand opdagelse i medicin, eftersom det indeholder fedtsyrer, essentielle olier og harpikser, forskellige sporstoffer. På grund af dette det har absolut uundværlige helbredende egenskaber.
  Til forløbet af behandlingen af herpes er nok til at få 30 gram pulver. For en mærkbar effekt er nødvendig for at pulver dem, sygdommene dagligt. Lugten er meget specifikke, men meget hurtige resultater.
 6. Aloe. Saften af denne plante indeholder en hidtil uset fordel. Det hjælper med fordøjelsesproblemer, hudsygdomme: dermatitis, allergi, eksem og herpes. Det har anti-inflammatorisk og regenererende virkning. Kan gøre en komprimere for natten, i løbet af dagen til at sætte nok frisk aloe blad til det inficerede område. Hver 2 timer, kan du tage en ny plade, eller at lave en ny nedskæring på gamle ark.
 7. Kalanchoe. Den kan anvendes doseres oralt foretrækkes imidlertid ekstern applikation. Det bruges på anlægget pustuløs sår, forbrændinger og hudsygdomme. Til behandling af herpes dagligt smøre saft af Kalanchoe skaden. Effekten er mærkbar efter første ætsninger: huden tørrer læberne og huden heler hurtigt fjernet den brændende fornemmelse og smerte. Også, saften af denne plante bærer herpes virus i en inaktiv form, hvilket reducerer sandsynligheden for re-gentagelse.

Sådan helbredelse forkølelsessår på læberne af barnet? Alle de foreslåede optioner herpes behandling kan anvendes både til voksne og til børn. Du skal dog ikke være galt, og samråd med en læge, fordi barnets krop mere skrøbelig. Før behandlingen sker bedst på en lille prøve af hud uchastochke ikke at forårsage for eksempel en alvorlig allergisk reaktion.

vaccination

Du har forkølelsessår på læberne? Sådan helbredelse alt? På dette tidspunkt i det offentlige rum er vacciner, der reducerer risikoen for symptomer på herpes. De kan laves for ekstra sikkerhed. Men den fulde garanti de ikke give. Blandt andet, mange af dem har en række kontraindikationer.

forebyggelse

Det er en meget overbevisende øm - herpes labialis. Sådan helbredelse for evigt - desværre, medicin ikke kender, giver ikke en absolut garanti for en hvilken som helst metode. Meget afhænger af den enkelte. Som bekendt, er det lettere at forhindre infektion, end at behandle sygdom. Selvom terapi er ganske effektiv mod herpes, men det er meget lettere at tage sig af sundhed på forhånd. For at gøre dette:

 • Styrke immunforsvaret.
 • Øv god hygiejne: Vask hænder efter kontakt med andre mennesker, efter gaden, bare bruge individuel personlig hygiejne.
 • Begræns kontakt med de syge, indtil deres helbredelse.

Pas på dig selv og forblive sunde!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.