SundhedPræparater

Det stof 'Korneregel'. instruktion

Det stof "Korneregel" vejledning beskriver, hvordan stof, der anvendes i oftalmologi. Medikamentet er en gel. Midler accelererer inddrivelse processer og eliminerer betændelse. I dette tilfælde er lægemidlet ikke er i stand til at trænge ind i vævet af øjeæblet. Det stof påvirker kun overfladen af hornhinden. Det aktive stof - dexpanthenol.

Betyder "Korneregel" vejledning anbefaler keratitis og brænder for øjnene af en anden art. Ved indikationer bør også omfatte erosion, degenerative sygdomme. Medicin "Korneregel" (kommentarer fra eksperterne peger på det) effektivt og som en forebyggende foranstaltning for at undgå skader på hornhinden hos patienter, der bruger kontaktlinser.

Lægemidlet er kontraindiceret hos patienter med en overfølsomhed over for komponenterne.

Bivirkninger med brug af narkotika "Korneregel" på ansøgningen instruktioner er sløret syn, irritation af øjne, ubehag, allergiske reaktioner. Det stof kan medføre rødme, brændende, kløe. Som regel er disse bivirkninger er kortlivede i naturen. hvis symptomerne ikke forsvinder i lang tid, anbefales det dog, at stoppe brugen af stoffet og til at søge hjælp fra en øjenlæge. Sandsynligvis brug for en dosisjustering eller udskiftning lægemidler med andre midler.

Det stof "Korneregel" instruktion forbyder ikke brug under amning eller graviditet. Status behandling af gravide og ammende bør kontrollere læge.

Når det gives til patienter med kronisk nyresvigt forsigtighed.

Under behandlingen med "Korneregel" vejledning anbefaler ikke at bruge bløde kontaktlinser. Hvis imidlertid uden at patienten ikke kan gøre, så femten minutter før du anvender medicinen linser bør fjernes. Sæt dem tilbage på efter mindst femten minutter efter brug af stoffet "Korengel".

Anbefales stramt lukke røret med lægemidlet efter hver anvendelse.

På grund af det faktum, at stoffet "Korneregel" kan interferere med klarhed opfattelse bør ikke være umiddelbart efter indgivelse af midlet i øjet begynder at engagere sig i potentielt farlige aktiviteter, herunder håndtere komplekse maskiner, køretøjer, arbejdsudstyr.

Tilladt at bruge stoffet i kombination med andre midler. Dog bør lægemidlerne ikke administreres på samme tid - det er nødvendigt at opretholde tidsintervallet. Eksperter anbefaler brug af lægemidlet "Korneregel" sidste.

Skyldes, at lægemidlet praktisk ikke absorberes, er usandsynligt overdoser eller systemiske bivirkninger.

Den aktive lægemiddelbestanddel "Korneregel" er også til stede i sådanne lægemidler som "Panthenol" Bepanten "og andre. Alle disse midler har en sårheling aktivitet.

Det stof "Korneregel" er kun beregnet til brug i øjensygdomme. Anbefalede daglige ansøgt om en dråbe gel på bindehinde af patienten flere gange om dagen. Varigheden af ansøgningen bør drøftes med din læge.

Det skal bemærkes, at patienterne øje sygdom lider ganske kraftigt. Hovedsageligt, dette skyldes nogle psykologiske ubehag i baggrunden sløret syn, samt de erfaringer, at betingelsen kan forværre. Eksperter, i mellemtiden, bemærkes, at en bred vifte af forbrændinger og hornhindeskade forekomme i hverdagen ofte nok. I denne forbindelse er det nødvendigt at anvende disse eller andre oftalmologiske midler. Læger ofte ordinere et lægemiddel "Korneregel". Udtalelser viser, at ubehag og ømhed er allerede på andendagen af at bruge stoffet. I mange tilfælde er brugen af et stof ikke er nok, og din læge kan anbefale yderligere medicin.

Det bør erindres, at udnævnelsen af kun en læge bærer medicin. Derfor, før du bruger midlerne "Korneregel" bør konsultere en øjenlæge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.