ForretningIndustri

Ust-Srednekanskaya HPP: hvor anmeldelser, ledige stillinger

"Nå, vil vi have Kolyma - velkommen!" Hvor længe denne sætning havde en sarkastisk betydning uvægerligt medfører en entydig svar: "Nej, det er bedre du til os." I de sidste par år til at komme til Magadan-regionen er ved at blive moderne, sjov og spændende. Pludselig åbnede fantastiske skønhed alvorlig art, identitet, lille befolkning, mange russere begyndte at åbne et stort hjem. Men vigtigst af alt - regionen begyndte hurtige udvikling, og ikke kun på grund af mineraler, men også på grund af input og kræfter i realisering. Afslutning af opførelsen af HPPs på Kolyma-floden vil gøre det muligt for regionen at tiltrække investeringer og at udnytte det fulde potentiale i regionen.

hvor er

Ust-Srednekanskaya HPP - en storstilet nordlige bygning. Geografisk placeret på Kolyma-floden i Magadan-regionen. Kolyma er en del af en kaskade af vandkraftværker. Byggeri objekt er under 217 km, der handler Kolymskaya HPP er lavere stadie kaskade stationer. I nærheden af et hus - landsby Ust-Srednekan der forlod et par år, kaldte sin afregning vanskelig. For medarbejdere og arbejdere bygget flere boliger i umiddelbar nærhed af vandkraftværket. Byggefirma udfører "RusHydro".

Kolyma vandkraftværk producerer 95% af elektricitet i hele regionen, dens kapacitet er 900 MW. Dette er nok til at give næsten alle de aktuelle behov, men ikke til udvikling. Ust-Srednekanskaya HPP er designet til at øge mængden af elektricitet, som vil begynde at udvikle lokale ressourcer, bygge energiintensive fremstillingsvirksomheder og efterspørgsel. Dens design kapacitet - 570 MW og en gennemsnitlig årlig produktion af elektricitet - 2,55 milliarder kWh.

historie

Station projektet er udviklet af 1978, og byggeriet begyndte i 1990. Standsning af arbejdet foregik i slutningen af 90'erne på grund af manglende finansiering. Siden da, de penge er afsat til opførelse af det føderale budget, som er genstand for denne størrelsesorden var ikke acceptabel. Genoptagelsen af arbejdet fandt sted i 2005, efter evalueringen af de økonomiske omkostninger ved sin konstruktion og den økonomiske effekt efter lanceringen. Den første rate af midlerne blev opnået i 2006, genoplivet arbejdet på stedet.

I 2008 fremtiden kraftværk blev ejendom "RusHydro", som var et resultat af reformerne i virksomheden. Under byggeriet blev HPP en juridisk enhed JSC "Ust-Srednekanskaya HPP". Arbejde markant accelereret, og i 2011, er parat komplekset var 86%. I september samme år var der et overlap af Kolyma-floden, som afsluttede den første fase af byggeriet. I øjeblikket er der en installation af udstyr, bygning af dæmninger og andre konstruktioner.

naturlige forhold

Magadan-regionen - et område med barsk klima, hvor der er observeret negative temperaturer i slutningen af September. Anlægsarbejdet kræver særlig teknologi, som udføres i permafrosten: jorden fryser på steder op til 300 meter i dybden. Bemærkninger til den gennemsnitlige årlige temperatur er -12 ° C, den rekord januar kold -62 ° C, gennemsnitlig temperatur Midwinter -38 ° C. Også er regionen i en zone med høj seismisk aktivitet.

Hovedstaden i regionen og en storforbruger af energi i den nærmeste fremtid vil Magadan. Ust-Srednekanskaya HPP (afstanden til mundingen af Kolyma-floden er 1677 km) vil være det vigtigste energileverandør. Omkring stationen indtil ubeboede områder, fra den føderale motorvej "Kolyma" til det objekt, du har brug for at rejse 40 km.

Mellem to stationer kaskade flod fyldt adskillige bifloder, den totale mængde vand er 4,5 kubikkilometer. I løbet af de varmere måneder af året her kommer to store oversvømmelser: i foråret og i sommeren og efteråret perioder. Maksimal vandføring i oversvømmelse periode er 17.900 kubikmeter i sekundet (optaget i 1939). Om vinteren vandstrømmen falder betydeligt på grund af de klimatiske forhold og kan udgøre ikke mere end 5 kubikmeter pr sekund. Anslået forbrug station er 33.300 kubikmeter i sekundet.

station design

Ust-Kolyma HPP har en fælles designløsning - det er Plotinnaya srednenapornaya station. Sammensætningen af objektet strukturer omfatter:

 • Jorden dæmningen (længde - 2100 meter, højden af det højeste punkt - 66 meter).
 • Konkrete dæmning (længde - 325 m, højde - 74 meter).
 • Reservoir (samlet areal - 265 m 2, volumen - 5,4 km 3 nyttevolumen - 2,57 km 3).
 • Oversvømmelse af landbrugsjord på 40 hektar, bosættelserne i oversvømmelse zone nr.
 • Pres HPS front - cirka 2,5 km.

dæmning

To stationer udgør en enkelt dæmning Vand foran. Jord dæmning hældes fra jordblanding bestående af sand og grus. Det primære har en højde på 33,5 meter, det skaber minimalt fungerende vandtryk til midlertidig drift af to hydrauliske enheder, der allerede er leveret.

Den anden dæmningen Ust-Srednekanskaya HPP (325 meter) består af tre dele:

 • overløb;
 • stationære;
 • døv.

Da vandkraftværket er bygget på permafrost, er jorden jord frysning fuger gardin lagt først efter arbejde på elektroottaivaniyu racen. Dybde bogmærker - 25 meter i steder af tektoniske ødelæggelse kan nå dybde på 100 meter.

Dæmning overløb giver pass vand omkring 17200 m³ per sekund sker nulstilling i Stilling bassinet (længde - 168,5 meter Bredde - 147 meter). Stationen modtager vand dæmning omfatter fire sektioner. Længden af dæmningen - 96 meter, bredde - 57 meter, en højde på 70 meter. Trykkant forbinder med shore konkrete dæmning, hvis længde er lig med 105 meter.

hvordan arbejdet skrider frem

I 2011 blev floden sengen blokeret, for hvilke 2000 kubikmeter beton blev lagt, der hver vejer otte tons. I 2013 blev det sat i drift den første to hydroelektrisk gang, stigende pres foran fortsattes, en jordovn dæmning, arbejdede på forberedelsen af igangsættelsen af tredje hydrauliske enhed.

Fra begyndelsen af september 2016 blev Ust-Srednekanskaya HPP afsluttet installationen af indlejrede dele til den tredje vandkraft, turbine selv er på vej, og skal være på toget. Turbine demonteret passe 50 boxcars. Nogle dele er allerede ankommet i Magadan.

Producent af Vandteknik er et russisk selskab - bekymring "Power Machines". Vand turbineeffekt er 142,5 MW. Styrke og færdigheder af specialister leverandør teknologi første stationære hydrauliske enhed vil blive installeret snart. Nu to midlertidige vandkraftværker betjene. På dette tidspunkt sker beton site, som ville kræve omkring 3 tusinde kubikmeter blanding.

Værker udføres i nøje overensstemmelse med planen, bygherrer forsøger at gøre vores bedste, men alligevel holdt nul temperatur på steder, hvor den Ust-Srednekanskaya HPP. Fotos bygninger og omgivende landskab i skarp kontrast til hinanden, demonstrere kraften i naturen og de menneskelige bestræbelser på at begrænse den. Løb stationen er planlagt til 2018.

økonomisk effekt

Ust-Srednekanskaya HPP efter lanceringen vil bidrage til at løse en række problemer:

 • Øge vinter kapacitet Kolyma HPP med 102 MW.
 • Sikre udviklingen af Natalka minen (guld) og skabe kapacitet for udviklingen af de planlagte minedrift.
 • Juster forsendelse og indtag af vand i løbet af oversvømmelse perioder.
 • Sørg for energisikkerheden i hele Magadan-regionen, især om vinteren.
 • Reducere importeret brændstofforbrug ved at undgå opførelsen af termiske kraftværker. Denne yderligere gør det muligt at reducere den miljømæssige belastning.
 • Reducer udgifter til el, hvilket vil reducere taksterne for 38-50%.
 • Skabe arbejdspladser, forbedre den sociale borgernes sikkerhed og for at reducere migrationen af befolkningen, øge livskvaliteten.

anmeldelser

Storstilede byggeprojekter i de seneste år i forskellige regioner i Rusland, overbevist selv de skeptikere i landets evne til at løse deres problemer og øge produktionskapaciteten. En del af de lovende projekter er Ust-Srednekanskaya HPP. Anmeldelser fra korrespondenter, der besøgte stedet, og almindelige mennesker bare rave. Næsten alle udtrykte håb om, at Magadan-regionen og hele Kolyma regionen vil begynde at tage en anden historie, er ikke så grim, baseret på historier fra lejren.

Anmeldelser af arbejdsgiver PJSC "Kolymaenergo" (et datterselskab af PJSC "RusHydro") er knappe. Måske fordi i Kolyma Krai Internet klarede sig dårligt. De, der gidet at skrive en anmeldelse, fortælle os, hvordan de negative og positive aspekter af arbejdet på virksomheden.

Fra den negative principale påstand ikke er for høje lønninger, som i væsentlig grad reducerer lysten til at kvalificere sig til jobbet, som skal arbejde i det høje nord. Nogle medarbejdere indikerer vilkårlig ændring af kontraktvilkår ved administration af selskabet, en uretfærdig bødeordning, manipulation med ansvar for salg af aktiver og kompensation. Fordelene omfatter en stor team af fagfolk, der dannes på byggepladsen. Det er svært at bedømme om de stumper af information om arbejdsgiverens kvalitet, men også arbejde under ekstreme forhold er ikke let, så hver medarbejder ønsker at normale forhold til arbejde og fritid.

Job

PJSC "Kolymaenergo" udfører rekruttering til stedet for Ust-Srednekanskaya HPP. Jobs er åbne for specialister med højere ingeniøruddannelse, sekundære særlige behov og arbejder personale. Wanted gidrotrotehniki ingeniører, it-specialister, skift vejledere, kemikere, teknikere, dykkere, kran og så videre. Det vigtigste krav - en forståelse af detaljerne i elsektoren, specialiseret uddannelse og erfaring er ønskelig i andre HPP. Virksomheden er at rekruttere personale ikke kun på stationen under opførelse, men også om at arbejde Kolyma HPP.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.