ForretningIndustri

Hvad er polyester?

Polyester er den fælles repræsentant for klassen af polyester. Denne syntetiske fiber fra smelten af polyethylenterephthalat.

Hvad er polyester

på det studier blev påbegyndt i 1935 i Storbritannien, er det registreret i 1945. I det tidligere Sovjetunionen det hedder lavsan (på studiestedet i Academy of Sciences Laboratory). Hvad er polyester? Materialer af denne gruppe anvendes til fremstilling af fødevarer film, plast. Det er en almindelig tendens i plastindustrien. I Rusland, bruges de hovedsageligt som et emne af forskellige former for byggeri til alle former for plastbeholdere og beholderen. I mindre udstrækning anvendes til stof produktion, film og støbning forskellige artikler. I andre lande er situationen den modsatte: meste af polyethylenterephthalat anvendes til fremstilling af garn, fibre.

struktur

Hvad er polyester? Ved du, hvad er dens sammensætning? Polyester har unikke egenskaber. Det er derfor, det er så værdsat. 100 Polyester bevarer en meget stærk varmebestandighed. Det har høj elasticitet og lav hygroskopicitet. Ejendommen er ideel til brug i let industri, fordi sådanne produkter bevarer fremragende udseende og ændrer ikke form. Ved brug bemærkes, at polyester er modstandsdygtig over for fading, meldug, var han ikke engang bange for at spørge. Blegning er ikke tilladt.

En blanding med andre fibre

At forøge styrken af færdige genstande, bibringer antistatiske egenskaber, er polyester anvendes med andre naturlige fibre. Denne kombination forbedrer kvaliteten af og forbrugernes efterspørgsel efter stoffer til syning alle former for beklædning (af frakker, jakker, dragter og lingeri før). Eftersom polyesteren bløde og tørrer hurtigt, er det ofte kombineret med viskose og bomuld. Polyester fiber meget lig uld, perfekt efterligner teksturen af naturfiber. Det anvendes i nogle tilfælde, en blanding med et polyamid. Fra forskellige additiver væve struktur, kan størrelse anvendt polyesterfiber ændre sin konsistens, udseende, være mat eller skinnende.

anvendelsesområde

Hvad er polyester? Han åbner gruppe af syntetiske stoffer. Det er meget populært, og er ofte brugt af designere. Dens modstandsdygtighed over for virkningerne af lys, høj styrke og form-fastholde ejendom i lang tid altid i pris fra førende modemærker. De positive funktioner omfatter følgende:

- tynde stoffer, meget hurtig tørring.

- velholdt og passer formen er ikke forpjusket. Det skal erindres, at i tilfælde af overophedning i stoffet folder kan forekomme, det er ikke så let at sprede sig.

- Ikke bange for sollys, ikke falme, velegnet til syning af tekstilvarer. Sådanne produkter efter mange års brug, bevarer den oprindelige lysstyrke farver.

- Let vedligeholdelse, modstandsdygtig over for pletter, egner sig godt til oprensningen.

- Vævet stof af polyester er ikke bange for vejret, ideel til syning sportsudstyr, frakker, jakker.

- Ved syning i produkter perfekt bevarede plisserede folder og rynker.

- Stoffer er ikke strækkes og ikke sidde, holdbare slid.

Negative egenskaber af polyester er som følger:

- Lav vandabsorption.

- sværere at pletten.

- Har øget stivhed, er elektrificeret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.