TravelingRetninger

"Pine Grove", Abkhasien - anmeldelser. Hotel "Pine Grove" (Pitsunda, Abkhasien)

Den varme sydens sol, hav, Abkhasien, ferie, fyrreskov ... Nej, jeg tror ikke, det ikke er et sæt af ord. Dette er, hvordan du kan beskrive den hvile i en af resorts beliggende kun seks km fra den lille landsby udvej Pitsunda. I øvrigt er et kursted og kaldte - "Pine Grove". Adskillige usædvanligt navn til den sydlige pension, men det har sine årsager. Fordi det er placeret i den relikt fyrreskov, og selv i landet af gården og citrus på kysten. Fra Adler pensionat adskiller omkring fyrre km fra Gagra - femogtyve. Som jeg nævnte ovenfor, næsten ved siden af ham og er Pitsunda (Abkhasien). Pensionat "Pine Grove" har ingen medicinske tjenester, dets vigtigste funktion - forbedring. Med andre ord, her kan du slappe af både virksomheden og familien. Med hensyn til dem, der gerne vil samtidig behandling af visse kroniske sygdomme, er at hjælpe ham - den vidunderlige luft fuld af bidende aroma af fyrretræ Pitsunda, fremragende klima og balneolechebnitsa Pitsunda, der anvendes som den vigtigste terapeutiske faktor af hydrogensulfid mineralvand Matsesta.

Og det er værd at bemærke, pensionat "Pine Grove" (Abkhasien) anmeldelser fra taknemmelige rejsende fik kun positiv. Dette er til trods for, at der i dag mærkelig rejsende vant til at skyde skylden på alt og alle, ned til luksuriøse resorts i udlandet. Selvfølgelig, et pensionat "Pine Grove" (Abkhasien) - ikke en fem stjernede luksushotel, men det ansigt i snavs, han ikke rammer foran gæsterne, og præsentere rejsende komfortabel indkvartering han er udmærket i stand.

område

Pensionat "Pine Grove" (Abkhasien) indtager et enormt område - femten hektar. I det store område er det - det er godt vedligeholdt og meget smuk park, der er udstyret med en vidunderlig cypres og palme veje, blomsterbede med duftende blomster, krinkelkroge for en rolig ferie. Unik Pitsunda fyr, vokser i lunden, udstråler en vidunderlig duft fylder luften flygtige produktion. Til denne blandede lugt nær flere boarding citrus lunde. Hvis du stadig huske, at kompleks ligger på stranden, så bliver det klart, hvorfor luften anses for at være så helbredelse. Hvad de siger, og mange, der havde en chance for at slappe af i hotellets "Pine Grove" (Abkhasien). Anmeldelser af mennesker, der har besøgt her, viser, at mange, der lider af sygdomme i luftvejene eller kardiovaskulære system, begyndte at føle sig meget bedre, ophold i dette vidunderlige sted gik klart til deres fordel.

placering

"Pine Grove" (Abkhasien) er udstyret med to bygninger - fire og ni. Derudover er der fritliggende huse. Ifølge reglerne placering, kontrol gæsterne begynder med to timer om dagen. Første service - middag. Udledt fra pensionen, du kan, før middagstid, sidste service, som opnås afgående - morgenmad.

værelser

Alle lejlighederne på pensionatet "Pine Grove" har for nylig haft en større revision, installeret en ny italiensk design, der er udstyret med deres kvalitet møbler. Alle værelser - med faciliteter (toilet, bad, bruser). Varmt vand, men serveres på tidsplan, der er konstant koldt. Alle lejligheder (enkelt, dobbelt og tredobbelt) på anmodning af beboerne afsluttet med valgfri trille seng, der gør det muligt at bosætte sig i rummet af en anden person (såsom et barn). Der er også budgettet - firdobbelte værelser. Der er også to-værelse "pakker", der består af et soveværelse og stue, indrettet med polstrede møbler. Uanset de typer af værelser, alle udstyret med aircondition, tv, køleskab, kaffe eller te. Også næsten alle lejligheder har balkon med udsigt over havet eller haven.

Cottages på hotellet "Pine Grove" (Abkhasien) (foto præsenteres i artiklen, denne udstilling) ligger direkte på stranden eller bag hovedbygningen - i en mandarin lund. De er inddelt i et-værelses (2-personers) og to (kan rumme fire personer). Hver hytte har en balkon og eget tekøkken med køleskab, badeværelse, toilet, aircondition, fjernsyn.

mad

Den rummelige spisestue tre gange om dagen serveres "buffet". Det tilbyder et fremragende udvalg af lækre kager, grøntsager, frugt, et udvalg af fiske- og kødretter som Abkhasien og europæiske retter.

strand

Det er ikke nødvendigt at nævne endnu en gang, at uanset hvor smukke Sortehavskyst af republikken Abkhasien. Pitsunda - "Pine Grove" ligger lige ved siden af den udvej landsby - er ingen undtagelse. Ferierende kan nyde en storslået pension sand og småsten egen strand, hvortil de tærskelværdier bygninger - kun halvtreds meter. Her bliver gæsterne tilbydes gratis paraplyer, liggestole, kan du bruge vandscootere udlejning. Der er også en børnepool mole udstyret med separat bad hus. Der er også en sommer café opererer fra pensionen.

Hvis nogen har lyst, kan du gå gennem seks hundrede meter til den offentlige strand, hvor der fungerer alle dag underholdning attraktioner.

swimmingpool

I pension "Pine Grove" (Abkhasien) arbejder kontinuerligt opvarmet pool fyldt artesisk vand. Den fastholdt temperaturen i de fireogtyve grader, der er også specielt udstyret til badning børn. Der er parasoller, liggestole og parasoller. Direkte til poolen og en bar, hvor gæsterne kan opleve - så meget - halvtreds sorter af fremragende tysk øl. I det store og kan vi ikke fravige hele dagen, solbadning her, hvis det ønskes ved poolen, svømning og nyde afskaffelse af sodavand og lækre snacks. Desuden om aftenen kan du se resultater på vandet, en bred vifte af shows og nyde den ekstraordinære syn - brand Vis.

Om vinteren og efteråret puljen er dækket med en speciel kuppel, der fokuserer ultraviolet lys og opretholde en behagelig temperatur.

infrastruktur

Som bevis modtaget fra besøgt hotellet "Pine Grove" (Abkhasien) anmeldelser, der er alt for et behageligt ophold. Territory har et dansegulv, et motionscenter, bordspil såsom bordtennis, sauna, solarium, kan du leje sportsudstyr. Hvis det er nødvendigt, kan du benytte sig af det medicinske center og tandlæger og massage. Der er et stort bibliotek, en sommer biograf, en legeplads, frisør. En restaurant og, som nævnt ovenfor, en bar ved poolen. Ofte diskoteker, temaaftener, koncerter og så videre. N. For ikke så længe siden på pensionen har udstyret konferencelokale, udstyre det med moderne udstyr.

organisatoriske spørgsmål

Pension glæder sig ligeledes over både voksne og par med børn. Men for at komme her, skal du have et sæt af relevante dokumenter. Man skal have tilladelsen eller, hvis du planlægger at købe det på stedet, en særlig kupon. Du kan købe den til enhver rejsebureau. Også i 2012 indførte tvungen sygeforsikring. Med voksne og børn, der allerede er fjorten år, vil blive opkrævet ved ankomst turist skat (fra 30 til 60 rubler). Selvfølgelig er en forudsætning er tilstedeværelsen af russisk eller udenlandsk pas. Børn under 14 år kan kun gøre en fødselsattest, men så skal du bestanden op på særlige indsats om russisk statsborgerskab.

udflugter

Pensionat "Pine Grove" tilbyder en temmelig attraktiv udflugt. Så kan du besøge søen Riza, beundre Pitsunda tempel og lytte til en koncert af orgelmusik, besøge museet i Pitsunda, se på hytterne Gorbatjovs og Stalin, at stifte bekendtskab med arbejdet i det dambrug, smage abkhasiske vine, gå til Sukhumi. Udgifter til udflugter allerede oprindeligt inkluderet i prisen for tilladelsen.

anmeldelser

"Pine Grove" betragtes som den bedste pension i Pitsunda. Dette fremgår også af de udsagn fra dem, der har været her. Næsten ingen var utilfredse med resten i et pensionat. Behager turister og fremragende mad og komfortabel indkvartering og veludstyret strand og pool, og fremragende organiseret tidsfordriv. Gæster pension betragtes helt acceptabelt og prisen og tjenester, der tilbydes (dag ophold her koste i mængden af fra 1250 til 2700 rubler). Det eneste, der forårsager nogen utilfredshed - er manglen på medicinske procedurer. Men som nævnt ovenfor, pensionen præsenterer sig selv som et sundhedscenter, som er baseret på brugen af lægemidler naturlige faktorer,. Derudover kan man købe i Spa klinik Pitsunda såkaldte kursovku og gå der alle de nødvendige procedurer. Især da der ikke er noget problem at rejse, vil ikke være - med pensionen fem gange om dagen går under bybus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.