HjemlighedHavearbejde

Flower værelse med røde blomster for en god stemning

Potteplanter bringe et strejf af sommer til alle rum og gøre det behageligt. Realiseringen af et køb, vi intuitivt søge blomstrende busk, og det er meget ofte blomsten værelse med røde blomster. Dette valg var ikke tilfældig. I østlige kulturer, hvor blomsterne er med særlig vægt på rød betyder at materialet trivsel og vitalitet, som er undertiden så vi mangler.

Røde potteplanter er stilfulde og imponerende udseende i næsten ethvert interiør. Nogle mennesker afhente potter med hjælp fra designere og andre er styret af deres intuition. I denne og i en anden sag, ville valget være den bedste, fordi de lyse farve accenter vil tiltrække opmærksomhed.

Selv en blomst værelse med røde blomster er i stand til at genoplive den mest barske interiør. Bright accenter er nødvendige for et godt helbred, humør og ydeevne. Det vigtigste er ikke at overdrive det med farven rød, så for ikke at få den modsatte effekt.

Hvilke planter med røde blomster er velegnede i lejlighederne?

1. Pelargonium eller geranium

Dette anlæg, sandsynligvis alle ved,
Det er velkendt for os fra barndommen. Geranium er hjemsted for Sydafrika, og slægten har 250 arter.

Pelargoniums inddeles i grupper:

  • Engle.
  • Duftende.
  • Zone.
  • Royal.
  • Plyuschelistye.
  • Succulent.
  • De eneste.

Skønheden i blomst i sin meget lang blomstringsperiode. Og udover, at denne blomst er godt akklimatiseret i lejligheden, i de varmere måneder det kan sættes på gaden. De fleste sorter er uhøjtidelige, let at håndtere dem. Røde blomster er i en hvilken som helst gruppe, hvad man skal vælge - det er op du er, de er alle smukke på deres egen måde.

2. Cyclamen

En anden blomst værelse med røde blomster - en alpeviol. Mystery plante. Cyclamen sommer falder i "dvale", og blomstringen det varer fra efteråret til slutningen af vinteren. Mange mennesker elsker det, fordi den blomstrer, når de fleste blomster er i dvale. Veltolereret kolde vindueskarme, hvor han føler sig mere komfortabel end i varmen.

Når en plante opløbet og de fleste af bladene bliver gule, skal du omhyggeligt skære alle de resterende potten og gemme sig i et mørkt, tørt sted. Periodisk kigge derned og en gang om måneden vanding lidt. Startende fra slutningen af august, holde øje med en knold, vil det begynde at komme til live. Så potten kan tages frem i lyset.

Måske du ikke straks vende at tæmme et sådant anlæg, men når du mestrer det, vil du forstå, hvorfor han var så glad for avlerne.

3. Azalea

Azalea (eller videnskabeligt rododendron) betragtes som en af de smukkeste stueplanter. Hovederne kan være dobbelt og enkelt, der er endda bølgepap. Rød og rød-hvide blomst er de mest attraktive, selvom nuancer af planten er mange.

Azalea, da disse skønheder er meget lunefuld. Derhjemme, de skal sprøjtes regelmæssigt, de kan simpelthen ikke tolerere den tørre luft. De elsker køligt, især om natten. Hvis du ikke er bange for problemer, er du velkommen til at købe en blomst.

4. Begonia

Begonia - er også et rum med røde Blomster. Meget uprætentiøst pleje, vil selv et barn klare det. Den blomstrer i sommeren og efteråret. Begonia er nogle få gange ti arter, der afviger i farve og form, og betingelserne for tilbageholdelse. Dette bør huskes, når de køber en blomst.

Du må ikke stoppe på udkig efter deres anlæg. Røde farver en masse, afhente egnet til dig, med hvem du vil være "gensidig forståelse", derefter blomst vil bringe dig glæde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.